Магазини Pepco 8

• 52 235
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Аз взех тази свещ от 10 лв, каменната долу вдясно, което е публикувана в предния коментар .

С 4 фитила е , пише че е с аромат на лавандула.

Но ще я паля с мъжо, да не си помисли нещо, че съм правила докато го няма Joy

Чакам свещите от Deluxe, интересно ми е ще има ли разлика в интензивноста.

А вие какво правите със съдовете, които остават след като свещите изгорят?
Мен ми е жал да ги хвърлям, ама нямам какво да ги правя.
Особено малките чашки, мислех си за кремчета, ама как да изчегъркам тоя восък.

# 61
  • Beyond the stars
Сега вече започвам издирване на тази поставка

Sunglasses

Ако не я намериш в Пепко, в Moemax или Айко имаше същия модел.

# 62
  • Русе
.... ама как да изчегъркам тоя восък.
Заливаш с гореща вода и после миеш с препарат.

# 63
Аз също бях купувала такава малка касеролка . Дъното се изкриви на втория месец

# 64
Предполагам, че са некачествени, но ми беше приятно да си я купя, пък докогато изкара. Пълна съм със съдове, но отвреме навреме ми е кеф да си внеса нещо ново.

# 65
Предполагам, че са некачествени, но ми беше приятно да си я купя, пък докогато изкара. Пълна съм със съдове, но отвреме навреме ми е кеф да си внеса нещо ново.
Напълно те разбирам! Същата съм Wink

# 66
Зелените съдове са много хубави и нямат нищо общо с последно пусканите в Кауфланд на 50% промоция ..
А по- точно са абсолютно същите на външен вид , ама буквално 1:1,като По-  скъпата серия на Брио...като от мрамор...дебели..
Не само с "ефект" мрамор 😉
Който има нужда, абсолютно си заслужават цената.
Аз имам касерола Брио 27 лв.( с капак е моята , де)
А тази в Рерсо 15 лв.
Супер цена...🙂

# 67
Имат ли такъв тиган за палачинки?

# 68
Не, Долче, мисля че няма за палачинки.
Има уок, касерола и 2 размера ( По спомен, като ги гледах ) тигани( универсални). 🙂

# 69
Днес бях и специално зяпах зелените касеролки. Симпатични са, но истината е, че не ми трябват. Видях някакви съвсем малки касеролки също, чудех се какво може човек да прави в тях.. те са като джезве 😂

Тиган за палачинки не видях.

# 70
Аз днеска бях и специално обърнах внимние на детските суитчъри от 20 лв. Много мекичка и приятна материя са, определено излгеждат по-качествен памук от обичайното, но ми се досвидя да дам 20 лв... Grinning

# 71
На зелените тигани дръжките ми заприличаха на серията на Брио с дръжки имитация на дърво.Декември месец имаше някаква промоция на тия тигани. И те бяха много красиви на живо,но не помня покритието и дали бяха тежки.
Долче май си взе от тази серия за палачинки.

# 72
Днес минах през Пепко, но нищо не ми спря погледа. Колкото да не си тръгна без нищо, взех една кутийка за канцеларски материали и една кутия с найлонови пликове. Имаше тигани, но не са това, което търся, дрехи не купувам оттам, имаше и валентински чаши, но не ми харесаха. Едната беше горе долу красива, но много тежка. Поне това беше в Пепкото на Скай Сити.

# 73
Взех си тиган за палачинки Брио, но го върнах, защото /конкретно на този за палачинки/ при използване му се нагряваше доста дръжката- около 1/3, даже почти половината дръжка...Не знам защо са предвидили едни вдлъбнатини точно там, уж за по-удобно хващане, но то няма как да го хванеш там, когато е нагрята дръжката...🤪 Другите тигани от серията май нямаха такива...Сега търся друг. 🙂

# 74
Аз имам тиган за палачинки от серията Марбъл,доволна съм от него .

Общи условия

Активация на акаунт