Любители на кучета - 126

• 31 527
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Значи като се прибера ще ги почерпя моите келеши с нещо любимо, защото като ви чета ми настръхва косъма. Тия двамата влизат без проблем в банята, изчакват се спокойно и никакво мрънкане няма, сама ги оправям и двамата с подвижния душ, душичките ми те. ❤

# 496
  • тук-там
Какъв избор имаме с две. Ако не са като войници, ние няма как да водим парада Wink

# 497
  • о`майна лунна нощ е
Много съм щастлива да видя Марсел сред нас!
Имам удоволствието да го познавам задочно Wink

Че мяза на батко си Швепс - така е. Но Марсел е космат добродушко, а Швепса си е пертичко недоварено и такова ще си остане Simple Smile

# 498
За Швепса лошо да не съм чула! Пък и да чуя- не вярвам!
Ние направихме днес една хубава разходка край Марица:
и понеже сме кифли, малко пози имаше:

И накрая беше толкоз уморена, че сама седя в банята да я изплакна.

# 499
Имам чувството, че със Шошото ще си паснат. Що не ги запознаете? Simple Smile

# 500
Ами, с най- голямо удоволствие бихме се запознали не само с него, а и с всички останали сладури, дето имат път къде Пловдив.

# 501
  • под тепетата
Боже, аз сега разбирам, че сте ни градски! Бабешка работа Tired Face
 Ама да се оплача, от събота съм обезкучена! Ако видите една откачена баба да пердаши покрай Марица и се радва на чуждите кучета, не ми се смейте много, моля!

# 502
  • о`майна лунна нощ е
Как да ти се смеем! Напротив - ще тичаме с предложение за мачкане:)

# 503
  • София
Хора, тоз е толкова ... пухкаФ! Спи на едно от любимите си места, чакайки мама да си дойде, ама надали 🤣

Само за мачкане ❤ и си иска все някой да го галка и мачкоти 🥰

# 504
  • под тепетата
Тук съм, тук съм - за мачкане, галкане, гевезене Relaxed

# 505
MagniM и mtz благодаря, че похвалихте мокрите кърпи, вчера случайно ги видях в Максипет и взехме от тях, доста хубаво почистват козинката и лапите.

# 506
  • София
Ще купя и аз от тях.В момента ползвам някаква кутия от джъмбо.А каква е разликата с обикновените бебешки кърпички?

# 507
  • Варна
Аз съм с обикновени бебешки, също вършат работа, само трябва да са по-влажни.

# 508
Момичета, с какво мога да обезпаразитя бездомно кутре? От снощи стои под прозореца и ръмжи и скимти от неразположение - бълхите го хапят яката. Искам поне за това да му помогна.
Ако го накапя с котешки препарат, дали ще послужи? Кутрето е около 6-7 кила.

# 509
  • о`майна лунна нощ е
Пудра против бълхи от ветеринар. Има и спрейове. Но трябва да я вземете от амбулатория или книника, защото в обикновените зоомагазини нямат право да продават лекарствени препарати, а тук билкови няма да свършат работа. Другият вариант е да вземете фипронил в шишенце  да го разтворите и напръскате кучето или капки, които да накапете по козината. Но не трябва да има въжможност за близане на място.

Общи условия

Активация на акаунт