Любители на кучета - 126

• 31 529
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • тук-там
А във физическите магазини има ли ги тези кофички?
Моите нямат нужда от миене все още, но скоро ще се стопи и при нас снега Sad

# 481
Ехе, къде е този сняг?

# 482
Пробвахме днес с водичка в легена да мием лапите, май така ще процедираме за сега.
Много благодаря за споделения опит Simple Smile
Пак имам въпрос - по посока на косъма ли трябва да се реше кученцето? Понеже пробвахме по посока на косъма и почти нищо не падна, след това в обратна посока и падна доооста козинка, но не съм сигурна че е правилно.

# 483
  • под тепетата
mtz, Мери писа, че от Джъмбо си е купила.
Plamena, щом пада , значи правилно решеш.

# 484
  • София
За къпане си говорите... след четири опита (два у дома и два на морето) - вече само на грумър. Не мога да се разправям с космите дето хвърчат из банята, докато се изсушим с Чарли.
А лапите мием след всяка разходка на мивката, или с едни кърпички за такава цел, когато е сухо.
И да не забравите колко изморен е принца наш 😁:

# 485
  • Sofia

В Джъмбо има два размера, по-големите са 9-10лв.
Много удобни са, Чоки не възразява да му мия така лапите, но приятелката му хич не понася…

# 486
Аз съм си поръчала такова от Алиекспрес-а, ама още пътува насам. Иначе беше по-евтинко( а защо не съм го видяла в Джъмбо, намам идея!?!).

# 487
  • София

В Джъмбо има два размера, по-големите са 9-10лв.
Много удобни са, Чоки не възразява да му мия така лапите, но приятелката му хич не понася…
Само аз ли не успявам да използвам тия чашки? Взех от най-големите но лапата трудно влиза.Ммого е космата и не се получават нещата....
Това за начало.Нека се представим с моя рошльо-Марсел. Първото куче в живота ни.Много време обмисляхме,аз бях много много против.А накрая аз се влюбих от пръв поглед щом го видях.Чувствата ни са взаимни.Чета обожание в неговите очи

# 488
  • под тепетата
Добре дошли на Марсел и стопанка!
Убавец е! Мяса ми малко на батю си Швепс Wink

# 489
  • София
Швепса е любимец Wink Кокерския поглед и уникален Wink

# 490
Със закъснение, но да се включа по повод миризмата - според малкото дете Роки миришел на прошуто Joy На мен си ми мирише на куче, но както и да е.
Иначе миналата седмица три дни стоя сам в клетката до обяд. Първия ден плака и ви много, втория ден малко, а третия ден си спа като пич през цялото време.
За цял работен ден обаче не мога да го оставя в клетката, а не ми се иска да го пускам свободно все още да препикава наред. Надявам се другия месец като почне да излиза да се подобри положенето с пишкането.
Иначе се превръща в голям дивак, беснее все повече, играе му се, някой път като тръгне да ми хапе краката не мога да избягам от него Grinning

А, и още нещо. Той е при нас от две седмици и като го гледам имам чувството, че е станал два пъти по-голям Rolling Eyes Знам, че не е, но наистина ми изглежда много значителна разликата, беше съвсем мъничък като го взехме. За съжаление вече така беснее, че трудно може да го изтеглим. Търсих таблици за теглото и отстъдих, че очакваме да стане към 3 кила, той вече май гони едно.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 09:02 от Бухтичка

# 491
Бухтичка, теглиш се ти и после го гушваш и пак се теглиш. Нямаш шанс иначе. Stuck Out Tongue Winking Eye

Марсел, добре дошъл! Много, ама много красив! Heart

# 492
Вълчан обича да го мерим. Нали с неговите килограми все е нагоре-надолу и често я правим тази процедура. Сега, само като види кантара, застава до него и чака да го гушнат.

Пак изяде нещо навън преди няколко дни, докато е бил с ММ. И пак резултатът на изхода не закъсня. Поне не беше съвсем трагично положението, та само с намаляване на дажбата и един Ентерол, влезе в час. Голямо е прасе, няма отучване това ядене на земята. Ни с позитивни похвати, ни с корективни. Тъкмо го похваля и ме опровергава набързо. Интересно, че след този епизод, разреди още пишкането. Вече го извеждаме през деня на около 5 часа. Не винаги има и последно извеждане след основната следобедна разходка. От няколко седмици не се е случвало да пишка по няколко минути.

# 493
Няма да хване грамажа толкова точно големия кантар. Изтеглих го все пак, към 980 г е, точно на кило си отива. Използвах докато е сънлив и не шава много Satisfied

# 494
  • София
Аз не мога да намеря нагръдник. Всичко му омаля на прасето. Днес се прояви като куче. Издържа на съседа 🤣

Общи условия

Активация на акаунт