Много чин-чин и много Интернет в 227-ма НЕМСКА тема

• 21 611
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
И да ти предам жилището... Лисицо!

# 241
Пролетта дойде. Оффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф.

Аре бе, не думай! Верно?

# 242
Пролетта дойде. Оффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф.

Аре бе, не думай! Верно?

Кълна се!

# 243
Дивите кокичета скоро ще цъфтят, видях туфи в гората. Иде, иде.

# 244
Златни ви устенца, Зиги и Мьос. Дано, че ми се смръзнаха дъртите кокаляци.
Днес уж слънце, ама хапе. Абе, зима си е.

# 245
На мен студът не ми пречи. Всъщност, като няма плаж наблизо, слънцето не ме радва. Даже мразя да ходя по улиците и да ме пече. Мракът ми харесва и северните страни си имат мрачен чар, ако в това има някакъв смисъл. Само да не вали.

# 246
Обичам да си увеличавам бръчките, гледайки към напеклото слънчица. Радва ме светлината.
Обичам топло, но не жеги. Студът не е моето. Омръзна ми да подсмърчам като цигане бърша нос през 3 минути .
А дъждът го обичам, но само когато съм у нас.
Оф, наздраве с едно мерло. Още един ден спокойствие и пак на тръстиката...

# 247
Вятърът ми пречи най-много на мен, защото се придвижвам предимно с колело. Другото го изтрайвам.

# 248
Днес видях много нацъфтели кокичета! Цял двор, много им се радвах.
Слънчево беше, но хапеше.
Обаче, бях без ръкавици, т.е. чувства се пролетта. Heartpulse

# 249
И аз съм запланувала утре една разходка из парковете наблизо. Дано видя кокиченца, ама надали.

# 250
  • Германия
Завиждам ви за слънцето и кокичетата, при нас е студ. И сняг щяло пак да вали. Мръх!

# 251
Завиждам ви за слънцето и кокичетата, при нас е студ. И сняг щяло пак да вали. Мръх!

Оха-оха! Да изкараш едно уискенце на терасата по кимоно и да отпиваш с мисъл за нас. Heart Eyes

# 252
  • Германия
Joy ирландско! Ама с дебело яке  не кимоно. Наздраве!

# 253
Ох каква пролет, кърч си е отвсякъде. Много обичам пролет, но жеги и аз не понасям особено в града. Прах и слънце пък хич. Почва и алергията на детето април. Най-добре се чуствам на 20°. Нещо такова средно ако може да е целогодишно ще е супер.
Не мога да спя, само призраци през ноща. Много ме разстрои и случая на жената от Враца.
И да попитам купувахте ли нови раници за 5 кл? Детето иска нова, а старата си му е екстра. Спокойно може да изкара още 2 год с нея. Гледат ли ги тези неща хлапетата в 5 кл? И какво се носи сега?

# 254
  • Germany
Рейна, ние купихме нова, Scout. Почти всички деца в класа му бяха с такива. На големият купихме непопулярна марка и той я мразеше, та за малкият решихме да следваме тренда...

Общи условия

Активация на акаунт