Много чин-чин и много Интернет в 227-ма НЕМСКА тема

• 21 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Питам го оня ден как я мисли да живеем като ме налегне /почне менопаузата. Усещам вече някави топли вълни .😂

То да доживееш менопаузата... тогава ще го мислите. И него мож' го хване кризата на 50те в същото време и да си направите модерно семейство, канейки 3ти човек. Напоследък все по-често ми се случва да попадам на трима души в една връзка - много съм назад аз в отношенията между хората. Кой, кого, как и в присъствието само на тримата ли се случва или може и по отделно... не ми е  ясно, а е интересно. Grinning

# 316
Аз на този модел с трима души в една връзка му казвам ,семейство 😅с "семеен приятел". 😉.
Това даже не е за шега. Страшно е. 🤯

# 317
не е ли кучето или котката семейният приятел

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 10:11 от bella-ciao

# 318
И аз при вас с хоум офиса, ама понякога спя в обедната почивка, когато е възможно де Grinning

# 319
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм по един ден хоум офис, че иначе не може в нашата професия. Ама искам повече Sad Все не ми стига времето.
О, голяма драма е като има двама тийна, мъж с криза на средната възраст и жена в менопауза... Не си е работа Simple Smile

# 320
Аз пък все по-често разбирам за хора станали..и аз не знам как да ги нарека с тия модерни термини дето ги измислиха. Мъж или жена да си стана скучно. Имат семейства и деца.

# 321
О, голяма драма е като има двама тийна, мъж с криза на средната възраст и жена в менопауза... Не си е работа Simple Smile
Joy Значи човек така трябва да планира децата, че да не съвпадат периодите. И мъжът съответно да е достатъчно по-млад (който иска и по-стар може).

Хоум офис завинаги не знам дали ме блазни.

# 322
  • в сърцето на един мъж...
Joy Значи човек така трябва да планира децата, че да не съвпадат периодите. И мъжът съответно да е достатъчно по-млад (който иска и по-стар може).

Хоум офис завинаги не знам дали ме блазни.

Трудна работа тая с планирането. Проспала съм го момента Simple Smile

# 323
само една ли е кризата или циклично през 5 или 10 годни и от коя възраст започва? 30 /35 / 40 ?

# 324
Как да разбера, ако мм е  с криза на средната възраст ?🤔🧐Да не вземем да се "засечем", че мое чудо ,та ничие! 😆😂
Малко се затруднявам🤓😎 с чужденците тук ,както казва Зигу 😆

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 17:20 от Анонимен

# 325
Вие забелязвате ли, че в пик на пандемията и в условия на пълен хаос от мерки си говорим за алкохол, мъже и въобще нормални неща? Доволна съм, за пример сме. 🤣

# 326
Кризите са циклични и имат своята специфика.
Не че съм позначвач, ама си правя някои изследвания. Има закономерни цикли, например, Сатурнов възврат , който е около 29-30 -та годишнина, възврат на възлите, Уранова опозиция и др. Като кризата не е задължително да е някаква голяма депресия или драма ; може да е нова перспектива, нова професия, нов партньор, поява на дете и пр. Не случайно на китайски думата криза означава не само опасност, но и благоприятна възможност. Всяка криза  носи потенциал за усъвършенстване, развитие, осъзнаване и пр.

bella-ciao, благодаря Hug моето чаепитие е основният ми ресурс за напояване и утоляване на жаждата, пия чай не изрично когато съм болна, а когато съм жадна.

За модел с трима не бях чувала. Как функционира таквоз нещо? Flushed Rolling Eyes

# 327

За модел с трима не бях чувала. Как функционира таквоз нещо? Flushed Rolling Eyes
Като единия не знае Grinning

# 328
Аааа, класическите увлечения и изневери? Дето тайното рано или късно става в един момент явно?
Аз мислех, че става дума за някакво съвместно съжителство. Blush

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 00:01 от Катерица

# 329
Постоянното гостуване на "семейният приятел "рано или късно може и с предложение за съвестен живот да доведе.😂

Сега дали всички заедно или ще има разпределение е друг въпрос. 😂

Аз съм виждала такива семейства в заблуда, че "семейният приятел" е само приятел 😖🥴

Общи условия

Активация на акаунт