Отговори
# 615
О, роклята е много хубава.

# 616
Преди 10 години бих облякла /и съм обличала/ това:

и бих съчетала с този шал, не защото съм сложна романтичка, а защото се вързва с аутфита, и става много хубава комбинация:

Скрит текст:
Ех, колко е интересно това с десените!
Чудех се за една рокля, но я отхвърлих от страх да не се сливам с покривките в механите в Банско, но сега като виждам, че минава за класически типаж, може да се престраша:

Роклята на карета не ми харесва. Десенът /цветово/, наистина прилича на покривка в механа.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 13:47 от Sweta

# 617
В никой стил не се разпознах.
Аня, роклята е хубава. Носи си я със здраве без да се притесняваш, че ще се слееш с интериора в механата. Хубаво е когато човек има поводи да се облече хубаво, а не само да трупа парцали и да се чуди къде ще ги облича.

# 618

Това ме хвана за сърцето! Heart Eyes Идеално е.
Какъв чепик обаче му отива....Офицерски ботуш някакъв...сандали....Ако не видя наготово няма да се сетя.

# 619
Мисля, този чепик, който са сложили до тоалета, може и някакви спортни обувки/сникърси на платформа.
Пример:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 18:46 от Sweta

# 620
Аня, цветово е хубава роклята, но изглежда толкова нескопосно ушита, че се чудя дали не е някакво преднамерено решение. При фигуралните десени според мен е важно прецизното изпълнение. Не ми харесват разминати карета, райета и др. геометрични мотиви.
Както винаги Agent Provocateur, публикува интересни неща. Аз съм доста разтроена между "натуралeн типаж", "спортен стил" и от време на време "сложен романтизъм".

# 621
Аня, цветово е хубава роклята, но изглежда толкова нескопосно ушита, че се чудя дали не е някакво преднамерено решение. При фигуралните десени според мен е важно прецизното изпълнение. Не ми харесват разминати карета, райета и др. геометрични мотиви.
Да, подчертаното е вярно и точно казано.

# 622
  • София
Зависи от цветотипа най- вече, не толкова карето. На мен, примерно, като много капризен на червени нюанси човек, не ми допада, защото е прескочена границата от бордо и има малко повече кафяво, отколкото харесвам (поне на моя телефон). Но на теб може цветово да ти отива. Според мен шарката на ханша е много женстена.

# 623
Късите зелени панталони са страхотни, за който има дупе и крака за показ. И сникърси ще им вървят, и кецове, и сандали на ток, че и ботуш до коляното. Само с боти не ги виждам.

# 624
Ами нямаше въпросните розово и зелено по витрините на Главаната в Пловдив…

# 625

Това ме хвана за сърцето! Heart Eyes Идеално е.
Какъв чепик обаче му отива....Офицерски ботуш някакъв...сандали....Ако не видя наготово няма да се сетя.
Тормози ме това съчетаване на тези 2 конкретни вида зелено, но това си е мое лично предпочитание, Съчетават ги тук там и така...

Иначе чепикът си зависи от краката. Аз късите панталони миналото лято ги носих с чехли - 1 равен чифт и едни на еспадрилеста платформа. Но аз не мога да си позволя да си скрия глезените, защото те са ми единственото хубаво нещо в краката.

Maлко визуализация....

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 23:04 от Agent Provocateur

# 626
  • Mediterraneo
Последната колекция снимки само показва как къси панталони не трябва да се носят от всеки Simple Smile

# 627
Даммм, изненадах се да видя и мускулестата мадама, облечена в подобни панталонки. Но, всеки носи, каквото му е ок. Аз не мога да си позволя подобни, най- добре коленете да са скрити, глезените ми ги няма хич, но не ги крия, то трябва бурка да надена, ако крия всичко, дето не си харесвам 😁😁😁
Аня, роклята е много хубава за мен. Рядко не харесвам нещо в червено- интересна е.
Каприз, щом се колебаеш за чантата, си мисля, че не е твоята. А и толкова пари за нея, ако не си убедена, май не трябва да я взимаш.
Двата цвята на зеленото- панталонки и чанта и за мен са несъчетаеми, но модата си е мода...🙂
От типовете имам и драматизъм, освен спортен стил и класика- Агент, много интересно е, благодаря.

# 628
Роклята за мен е “прекалена” с това набиране и къдрички.

# 629
Много пъти съм го казвала, но няма нужда да сме с идеална фигура за да носим някои дрехи. Какво като са и мускулести краката? Във всички случаи изглеждат по- добре от тънки и криви крака. Не че и с тях не може да се носят къси гащи де.

Ангеле, къде ги видя тези къдрички бе жена Simple Smile.
И май ти носеше една хем лъскава, хем несиметрична, хем с къдрици рокля Simple Smile. Не че е лоша де.

Общи условия

Активация на акаунт