Отговори
# 435
  • София
Истински ниска талия много отдавна няма. Последно търсих като бях бременна с третото, ами обърнах света. Добре че имах два чифта стари, та почти до последно си изкарах с тях, под корема, без да се свличат като ужасни дънки за бременни. Дълбочина отпред 7-9см, това истински ниска талия, сега пробутват 20см за ниска талия. Ниска друг път. Висока талия не понасям, даже средна не понасям, но няма откъде да се сдобия с друг вид и търпя.

# 436
Дънки имам и нося всякакви марки и модели, включително и ниска талия, и мом. Покрай мен са минали и заминали само модели от т.н. "бърза мода". Имаше всякакви недоразумения и извращения през времето.
Консерва съм и предпочитам "устойчива мода". Към нея винаги можеш да добавиш съвременни и актуални елементи, и и да я пригодиш към настоящият тренд. Дори когато купувам нови и актуални модели, избирам "лайт" Simple Smile вариантите, не последният писък на модата.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 13:46 от Sysly

# 437
Laughing Не съм по темата и случката е кофти но като каза 7-8 см отпред се сетих как една сервитьорка ни обслужи с "истински дънки с ниска талия", виждаха се подробности от ареала. Отврат.

Аз пък основно с дънки движа през студените сезони. Стилът ми е ежедневен, спортно-елегантен, за което много се радвам. Ненавиждам задължението да съм в бизнес стил и се радвам, че нямаме подобно изискване. Ако някоя от дамите дойде облечена така на работа ще предизвика смут и интерес къде ще ходи в обедната почивка Laughing

# 438
  • София
Ето ме, в типичния ми зимен стил, поло, шал, всичко...

# 439
  • София
Понеже Роки спомена шал, искам да питам как носите квадратен копринен шал? Имам един, който е около 1 кв.м. и не мога да му измисля добро връзване.

# 440
  • София
Като бандана, лента на косата или на чантата.

# 441
Понеже Роки спомена шал, искам да питам как носите квадратен копринен шал? Имам един, който е около 1 кв.м. и не мога да му измисля добро връзване.
Не ги връзвам аз. Свивам на триъгълник, намъчвам на хармоника и само го замятам на врата. Simple Smile Или го връзвам долу ниско и го завъртам небрежно на една страна да пада свободно и лежерно, не правя фльонги и сложни възли.

# 442
  • София
Премятам на триъгълник и просто ги наметвам. Но като цяло избягвам квадратни.

# 443
  • София
Нося като колан, навит или преплетен като огърлица, по голям нося и като рокля.

# 444
  • Mediterraneo
И аз така, не правя възли, само го свивам на триъгълник и замятам нанякъде през врата. Малко квадратни шалове имам, докато дългите правоъгълни са десетки. Много харесва и тип туба, имам няколко и много ги нося, памучни са ми, не дебели и вълнени.

# 445
  • София
И аз избягвам квадратните, но този ми е подарък, истинско Версаче е и ми се ще поне веднъж да го ползвам.

# 446
Не ги връзвам аз. Свивам на триъгълник, намъчвам на хармоника и само го замятам на врата. Simple Smile Или го връзвам долу ниско и го завъртам небрежно на една страна да пада свободно и лежерно, не правя фльонги и сложни възли.
И аз така... Или сгънатия триъгълник го замятам като лигавник за под яке/сако и го махам в офиса.
Имам няколко халки за шал, но не съм ги ползвала от незнам кога... (нещо от този тип)
Скрит текст:

# 447
  • София
Халката е вариант, никога не съм се сещала. Копринените много се изхлузват, ако са само наметнати.
А пък вързани аз на себе си не хи харесвам, чувствам се като морско свинче- стюардеса.

# 448
Съгласна със Сисли, колкото по-небрежно, толкова по модерно изглежда. Ето така предпочитам да нося аз квадратите:

^^^ когато краищата не се виждат, то те са завързани под основната част на шала.

Ще си направя кафе и ще нахвърлям няколко бързи илюстрации...

^^^ Стюардесами и не пахнет Wink

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 16:20 от Agent Provocateur

# 449
  • София

Това е шалът, цветовете са малко по-различни.
Малко кичозно ми идва цялата шарения, но пък искам да му намеря приложение.
Моите цветове са такива

Общи условия

Активация на акаунт