Отговори
# 510
И трябва да кажа, че от европейските авиолинии БГ стюардесите са резачка!

# 511
На мен пък ми липсва шапка като на стюардеса Simple Smile. Обаче само в разни сайтове като Али експрес намирам, а не ми се занимава с такава далечна доставка.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 04:05 от pep_si

# 512
# 513
Еха, таквиз стюардеси не бях виждала! Мариета, в какъв смисъл нашите бг стюардеси са резачки? Че са хубави ли?
Между другото, като бях малка мама и тати винаги ми пожелаваха да стана стюардеса.

Не мога да не ви се похваля с новата си любов от пръв поглед при полите! Ръчно рисувана е.

Вече дори получих предложения за обувки, в темата за новите придобивки.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 00:52 от Pink Dress

# 514
Агент, много ме разсмя! Много, но в добрия смисъл. Нямам нищо против да изглеждам като стюардеса, но не от Балкан ( местните са готини) и от към крака го докарвам, но… не съм фен на шаловете 😂
Но не е късно да ги харесам де! След твоя пост! Heart
Бойфрендките обаче са моите дънки. От 30+ години насам. Simple Smile

# 515
  • София
Полата е разкошна. Толкова барбинска и нежна. Heart Eyes

# 516
Разкошен тоалет и пола.

# 517
Pink чуден тоалет!

За Стюардесите - да!
Аз доста полетях в послед ите 6-7 години из Европа и най- красиво си е нашето гардже! Наистина всички са красиви, стройни, изрядни. И парцал ще им стои добре. Това за да компенсира за нещастните самолети. Направо съм ги съжалявала понякога.

# 518
Благодаря!
Ами то не само самолетите ни, ами летищата ни, free shop-овете... толкова чистосърдечно им се ядосвам на състоянието, та чак ме е срам.
За хубави, хубави са, но последния ни полет имаше и една нервна. Преди година се возих с турските авиолинии, ами едната кадъна бе доста едрогабаритна. А аз все си мислих, че има еталон или норма за килограмите. И в главата не бе хубава.

# 519
Не искам да коментирам размерите и възрастта, защото всички вървим в една посока Simple Smile
Под слънцето има място за всички.

Общо взето са любезни повечето стюардеси, помагали са ми била съм недобре. Съ сигурност има значение ако си със статус Сенатор напр или летиш бизнес или първа кл.  Но такива са и правилата на повечето авиокомпании.
Но и пътниците не са стока всички Simple Smile
Винаги се усеща като се прехвърлиш на полет за България или др източноевропейска държава.
Това “останете по местата” и др подобни - не важат.
Иначе най-харесвам Мюнхен хъбовете и особено новия терминал Simple Smile
Ех никога няма да е същото…

# 520
Бе младо момиче, но пък беше наистина мила.
Оф, чакахме Ковида да отмине, пък то.....
Наближава нашия празник, момичета! Измислили сте си подаръците, без значение дали вие ще си го подарите или половинката?

# 521
Честно кязано, на фона на това, какво се случва, последна мисъл ми е Празникът на жената.

# 522
  • Mediterraneo
На никакъв фон не мисля аз за този "празник". Най- много да изляза със сестра ми да пием по нещо Simple Smile

# 523
Pink Dress, очите ми останаха в полата. Прекрасна е! Heart Eyes

На 10.03. най-малкият ми син става тийнейджър, на 7.03. най-големият има имен ден, ще празнуваме техните празници. О, и на 12.03. най-добрият приятел на втория ми син има РД, и сме на парти и там (приятелски семейства сме).
 8.03. обаче отбелязвам като любимия празник на една от бабите ми, която не го пропускаше, и празнуваше с приятелки и с майка ми. Денят има сантиментална стойност за мен.
В Чехия (по-скоро на шега, но има нещо вярно) е нещо като Трифон Зарезан, защото всички мъже порядъчно отбелязват празника на жените в живота си. Satisfied :beer :beer :beer

Изобщо не съм на вълна тоалети, от 3 месеца съм в ХО, и ще продължава до не знам кога. Бях на вълна осветителни тела, но приключих вече.
Ходи ми се с червени сандали, но ще трябва да почакам още няколко месеца.

# 524
Големият ми син става на 20г на 07.03. Откакто се е родил женският празник остана доста назад в плановете ми. То май и никога не е бил ососбен приоритет. Тук излизаме с кумата и снаха й, които са ми приятелки от десетилетия  и съм благословена да живеят на няколко мили от вкъщи. Едната буквално на две минути ходене пеша. Никога нищо не е специално организирано за деня, чуваме се кой кога е свободен и готово.

Общи условия

Активация на акаунт