Подготовка за малкия човек - тема 17

• 40 046
  • 806
  •   1
Отговори
# 225
Ясно… Мерси много! Честно казано изобщо не ми се иска да говоря с технически отдел толкова скоро след като съм го закупила. Особено за 600 лв! Sad И другото което не ми харесва е “Philips предлага съответните актуализации на софтуера за период от 2 години след датата на покупката.” След като изтекат какво…
Май ще купувам нещо до 300 лв.. 😃

Вижте в Амазон моделите на Моторола. Има много от склад с намаление и честно казано, не разбирам защо са върнати. Специално за това аз се съобразявах с цената, защото първите месеци въобще не ми трябваше, сега го използвам за 2-3 часа вечер. Ако беше за цяла нощ може би бих подбирала повече, но аз имах само две изисквания. 1. Големия екран е удобен 2. Не исках връзка с интернет заради мои си съображения. Моя го взех за 75Е, доставката до България не знам колко ще излезе, но същия с отворена опаковка е 108Е сега, може да погледнете и други https://www.amazon.de/Motorola-Monitor-Surveillance-Display-Infr … mp;th=1&psc=1 .

За сега нямам оплаквания, нощния режим е добре, когато няма нощна лампа на 30-40 см от него. Има зум, върти се, има микрофон за говорене обратно, мелодии. Единствено бих препоръчала да се вземе и поставката към него (сива, като пак) за да може да се закача навсякъде.
Ние сме със същата Моторола, само че модела mbp50 и сме изключително доволни - вече 3г.6м. си го ползваме всеки ден и навсякъде го взимаме с нас.
Като беше бебе го ползвахме със сивата стойка закачен на креватчето, а като порастна и започна да го сваля го преместихме на шкаф гледащ към леглото.

# 226
  • София
Момичета, как почиствате играчките, които не се перат? (Засега мисля, че само бухалчето Оли е от този тип) Също и текстилните части на количката, които не се свалят и няма как да се изперат? Купила съм този препарат на Фрош като мислех с него, но имам притеснения. Ако някоя е пробвала с него или има опит с друг препарат/начин за почистване да сподели, моля!
https://remedium.bg/frosch-baby-hygiene-cleaner-sprey-za-higieni … -x500-ml-141899/p

# 227
Взехме корито за бебето от Икеа/ супер цена 12,99лв./

https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/baby-accessories … o-zeleno/40248443

Сега ми изкача въпроса каква стойка да взема за тази вана. Дали някой може да ми помогне

# 228
Не мога да помогна със съвет за стойка, но горещо препоръчвам такава джаджа, ние мн се мъчехме преди да ни я подарят.

# 229
Момичета, как почиствате играчките, които не се перат? (Засега мисля, че само бухалчето Оли е от този тип) Също и текстилните части на количката, които не се свалят и няма как да се изперат? Купила съм този препарат на Фрош като мислех с него, но имам притеснения. Ако някоя е пробвала с него или има опит с друг препарат/начин за почистване да сподели, моля!
https://remedium.bg/frosch-baby-hygiene-cleaner-sprey-za-higieni … -x500-ml-141899/p
Аз съм взела друг-качявам го на снимка, с него минах всичко което не се сваля по количката, бебешкото столче и други повърхности, малко странно мирише, но предполагам е заради растителните съставки ( измирисва се бързо)🙂

# 230
  • София
Благодаря, Martini_m! Не видях да се ползва за играчки, но определено ми хареса и ще взема да ползваме и за колата. Simple Smile

# 231
Аз съм взела друг-качявам го на снимка, с него минах всичко което не се сваля по количката, бебешкото столче и други повърхности, малко странно мирише, но предполагам е заради растителните съставки ( измирисва се бързо)🙂

И аз си поръчах такъв, но има някакви частички вътре, нормално ли е?

# 232
Моя е бистър, но пише , че цвета може да варира заради растителния състав, за частичкини сега погледнах, но не виждам в моя да има такива.
Пробвайте да го разклатите повече или ако пазите бележка го върнете, аз от Вис Виталис купих моя и в Хиполенд съм го виждала.
-Lina- звънни на производителя или пиши на сайта на Оли  и питай с какво да се почиства, аз също ще си го поръчвам скоро и ме подсети и аз също ще ги питам с какво да се почиства, ако не -навлажнена кърпа с чиста вода и това е 🙂

# 233
Здравейте отново момичета, някоя от вас да ползва ергобейби и в часност омни брийз? Доволни ли сте и коя ерго носилка препоръчвате? Слингът ми е най-ползваният продукт в момента, но ме изнервя да го нагласям през 2 часа и да връзвам... а мъжът ми пък изобщо не иска да го слага, предпочита носилка и се ориентирах към ергобейби.

Също не знам обсъждано ли е, но какво мислите замакси коьи столчето за хранене? Тук се обсъжда предимно това на пег перего прима паппа, както  май едно на Стокке? Как стои въпросът с макси кози?

# 234
  • Германия
Сноу, на мен ергобейби ми седят
дървени, поне тези носилки, които съм виждала. Бих избрала друга марка като Fidella или Kokadi примерно.

За столечето на MaxiCosi нищо не мога да кажа, даже не съм знаела че имат 😅

# 235
Идвам с въпрос за количките. Има ли нужда и какви са предимствата да се купи т. нар. лятна количка при условие, че имаме "летен" кош на количката? Освен, че летните са по-леки, каква им е идеята? Гледам, че и зимно време някои ги ползват и се чудя Simple Smile

# 236
Аз не съм купила и няма да купя лятна количка. На 1г4м е, караме си с лятната седалка и триколка.
Не ми се налага да вдигам количката и да я мъкна по стълби, а и да ми се налагаше, сигурно пак нямаше да купя най-вероятно. Харесва ми количката да е стабилна, да минава през всякакви терени, да вози меко. Сигурно има и хубави летни, но тези, които аз съм виждала, не отговарят на тези условия.

# 237
Точно заради кг е. Нашата е mutsy evo, 12kg с летния лош, а и сгъването й беше тип книга. Купихме лятна по-лекичка, а и тип чадър.

# 238
Да, но се чудя как се кара по нашите тротоари? Понеже нали избираме количка и заради гуми и проходимост, а накрая летните са с едни малки колелца...
Иначе нашата е Mutsy Icon - да, не е супер лека, но е доста маневрена и за офроуд улиците ни е доста проходима.
Та  не ми е много ясно в какви случаи се ползват летните Simple Smile

# 239
Ползват се, когато живееш на петия етаж без асансьор и всеки ден си с градския транспорт, предполагам 😆 Пък на някои майки сигурно са им по-удобни, знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт