Ужасно съм заета, но няма да мога да мирясам докато не върна някак жеста, та ще трябва да мисля (ще отнеме време, тя ще забрави, но аз не и така ще успея да я изненадам). Дано не пазарува така и в магазина таз' жена!
нали нося пъзели). Магазинът е малък, тип квартален и по това време вътре бяхме касиерката, един татко с детето си и аз. Нахлувам аз вътре, грабвам едно мляко и на касата. Казвам “Само едно мляко“ и разтварям плика да види касерката. Протяга тя врат, аз също поглеждам и – на дъното кутия бонбони пралини! Казвам ви – изстинах! Само можах да кажа „Ама какво са ми сложили“ и в същия момент се сещам, че това може да е само от Мона Лиза. И дръпнах едно тъпо обяснение, че пъзелите са ми подарък и даже не знам какво има вътре в плика. Добре, че в магазина нямаше такива бонбони. Тя касиерката ме успокояваше жената, но аз доста се бях разтреперила. И скоростно изядох едно бонбонче за успокоение на нервите 
, ама нали съм жена на години, възпитано казано
), пак за размяна на пъзели. Той ми подава плика, хили се и казва „ И да не отидете пак за мляко, има шоколад“ . Ама един огромен Милка, ви казвам, ядеш, редиш и дебелееш. Та такива ми ти работи с Мона Лиза, а Тони се затръшкала за една безобидна теменужка
Значи в немския амазон са на преордър за септември, а в Унгария си се продават сега. Единствената ми утеха е, че поне Ариел не видях да я имат, че тотално щях да изперкам.
Като се има предвид как в световен мащаб всичко поскъпва и има криза на снабдяването, няма да се изненадам, ако и цените на пъзелите излетят и тогава ще си спомняме с носталгия добрите времена, когато са били по 25 лева.
Препоръчани теми