Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 138
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Agent, ouch!!!! Моят плонж и троен тулуп заслужаваха овации, но само успях да си смажа коляното и дланта. Коремът беше пощаден лекичко, но да- ревнах и се шашнах, няма да лъжа.

Ева, а пробвала ли си капките с ДУ? Върху мазничък крем и смесен с друго стои различно. Хубавото на този ФДТ е че носи на смесване с всичко. Днес не ставам за пред хора и съм си у нас, но след малко ще извадя ДУ и ще го нанеса по различни начини и снимам, от двете страни на лицето- наистина има значение с какво и как нанасяш.

Alethea, говорех за течния хайлайт на rare beauty и за разни подобни на други марки. Тези на Лореал не съм пробвала, но спокойно можеш. Ама що не изчакаш човекът да се прибере и да видиш какво носи. Или недей- тресни каквото можеш преди да се прибер

Не, не съм ги пробвала, но ще пробвам следващия път и ще кажа как е.

# 226
Здравейте момичета.Препоръчайте ми някой хубав покривен фон дьо тен.Гледам някакви момичета все едно са с фотошоп(толкова идеално им изгежда лицето с фдт)

# 227
С каква кожа сте и какво ще криете- бръчки, пори, пъпки, слънчеви петна?
Какъв финиш искате да има- по-озаряващ или матиращ? До какъв бюджет?
Фотошоп ефектът обаче не е от ФДТна, най-важна е кожата и грижата отдолу.

# 228
С каква кожа сте и какво ще криете- бръчки, пори, пъпки, слънчеви петна?
Какъв финиш искате да има- по-озаряващ или матиращ? До какъв бюджет?
Фотошоп ефектът обаче не е от ФДТна, най-важна е кожата и грижата отдолу.
.        Кожата ми е смесена,с разширени пори ,тук-там някоя пъпка и белези(в момента ползвам ysl all hours,но някак си ми подчертава бръчиците)

# 229
Moon, с какво и над какво го нанасяш? Пудриш ли го отгоре?
Пробвала ли си Double Wear?

Интересно видео ми излезе днес за нещо, за което писахме по-назад.
https://youtu.be/baKr6ufB3Xs

# 230
Nia 😘 , новият на make up forever пробва ли го ?

# 231
Nia 😘 , новият на make up forever пробва ли го ?
Да красива, даже съм се качила с него в мнение #173, не мога да спя и проверих сега. Пропусни да го поръчваш на сляпо, вземи си мостра само. 😘

# 232
  • варна
Момичета ,
Каква е разликата между стария Лореал фреш уеър и новия фреш уеър? Много го хвалите. Мисля да го пробвам.

# 233
Аз не знаех че има нов! Може ли снимка/линк, нещо, Звезди?

# 234
Мaй ще поръчвам Charlotte  Tilbury,  дa сте пробвали базите им ? Има една с фактор 50, която много ме привлича. И последно да питам -филтъра смесен с фон дьо тена добра комбинация ли е?

# 235
Moon, с какво и над какво го нанасяш? Пудриш ли го отгоре?
Пробвала ли си Double Wear?

Интересно видео ми излезе днес за нещо, за което писахме по-назад.
https://youtu.be/baKr6ufB3Xs
.   С гъбка го нанасям,ползвам само хидратиращ крем под фдтПудра не ползвам.Ами не съм го пробвала никога Double wear.Чувала съм,че много изсушава кожата и малко ме е страх,тъй като както казах съм със смесена кожа

# 236
  • варна
Аз не знаех че има нов! Може ли снимка/линк, нещо, Звезди?
Ето

Единия е с черен надпис, другия е с червен надпис??И има SPF25
Поръчах с червения. Пак ти си виновна!

# 237
  • Viena
По темата, да винаги искам нещо ново да пробвам! Има ли някакви нови хубвави придукти, в категорията на La Mer, La Prairie?Благодаря.

# 238
  • Бургас/Пз
Привет, привет Simple Smile
Някой пробвал ли е този серум и ако може да сподели дали е добре за суха кожа.
https://www.boots.com/loreal-paris-true-match-nude-plumping-tint … nic-acid-10297635

Напоследък имам желание да пробвам продукт, който стои незабележимо на кожата. Не искам да личи, че съм гримирана. Само леко да изравни тена и това е. Засега съм оставила настрани ДУ и Футуриста на ЕЛ и почти ползвам само ББ на Миша и МАС MAC Face And Body Radiant Sheer Foundation https://www.boots.com/mac-studio-radiance-face-and-body-radiant- … undation-10295100
И въпреки че Миша се води ББ пак е доста покривен. МАС доста ми харесва, но вече ми е на половина шишето и се оглеждам за нещо друго. Бих го повторила, ама пусти мерак за нещо различно.

# 239
Moon, със смесена към суха кожа ли си? Пъпките и порите, които спомена ме заблудиха. Пробвай твоят ФДТ, ама с пръсти, на тънък слой над повечко крем.
Ани, на мен не ми харесва чак толкова. Ако искаш нещо, което е изключително естествено и грим да не се забелязва пробвай Шанел Н1.
Звезди, мисля че е едно и също ако трябва да съм честна.
Ема, добре дошла. Какво искаш да кажеш с ‘в категорията на’? Ако търсиш специално нещо ново ит двете марки- няма нищо невъобразимо за съжаление. Ако търсиш нещо в този ценови клас- погледни назад Cle De Peau, Tom Ford, Сисли, Валмонт. Кой продукт на марките харесваш, за да те насочим към нещо подходящо за теб.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 19:42 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт