Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 887
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
С т.нар. бюти блендър, а щото е Том Форд- с бюти блендър на Ebelin от DM. Всъщност с тази гъба на Вблин всьо се нанася чудесно.
Чакай, в твоя къшън има ли тампонче за нанасяне? Чудя се къде съм метнала моето…
За лятото погледни и 6 neutral- моят цвят в момента, а аз съм доста светла за това време на годината.

# 556
Няма вече 4 свършил е, а те май не зареждат често от този къшън и стика.

# 557
Този къшън марката го спира. Не знам защо така.

# 558
Значиии и аз се мятам на тоз  ТФ 🙈 с тази реклама няма как да се мина 😁 . Само ми е колебливо 2 buff или 2,7 vellum . На Lancome idol ultra wear ползвам 023 и ми е ок цвета .
Търсих суочове, ама нещо аз ли не търся правилно .. няма на къшъна да сравня .

# 559
здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали подходяща четка за нанасяне на финиш компактна пудра, интересува ме самата форма - с коя се нанася най-равномерно и добре? ако е от значение в момента използвам пудрата на дъглас, но съм отворена и за предложения за друга - компактна до 30 40 лв най-много.

# 560
  • Бургас/Пз
Благодаря, Ния. Точно този бюти блендър имам Simple Smile Да, имаше гъбичка в кутийката, запечатана отделно в пакетче Simple Smile Ама как така ще го спират. Ужас, трябва да си взема поне още 1-2бройки

# 561
Наде, мятай де! Ама 023 ми е познат цвят и според мен ще е по-добре 4.5… ако има. Ако няма, спокойно пробвай или buff, или vellum- позволява цветова корекция с бронзър и т.н.
Ани, казах ти, че ще ти хареса. Взимай, аз също поръчах още една шестица, да си имам.

# 562
А за серумът фен дьо тен на Боби Браун какво ще кажете? Вчера Надето Сивкова много ми го препоръча, а тя има опит и е прекрасен гримьор.
Ниа, пробвала ли си го?

# 563
Да, пробвала съм го и съм се качвала и писала назад за него, извинявай, че съм ти изпуснала въпроса. За мен, подчертавам за мен, защото знам, че имаше дама в темата, която в него се кълне, е посредствен ФДТ. Хубав, озаряващ/хидратиращ до някъде, с чудесни цветове, ама нищо особено. Не изглажда, не е особено дълготраен, не е някакъв особен финиш, липсва ми магия в него. Не ми е лИбоф, пазя си го за смесване на цвят като стана много тъмна лятото и пак, и отново тогава по-скоро посягам към други. Мисля, че е време да му посоча кофата.

# 564
Последният ми подход към слънцезащита и грим...
1. Серум
2. Очен крем
3. Слънцезащита хидратираща SPF 50 (мерси, СЛ, купих я и ми харесва!)
4. Смесвам 2 оцветени слънцезащити SPF 50, че да си докарам цвета;
5. Фиксирам с пудра със СПФ 50

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 23:06 от Agent Provocateur

# 565
  • Бургас/Пз
Последният ми подход към слънцезащита и грим...
1. Серум
2. Очен крем
3. Слънцезащита хидратираща (мерси, СЛ, купих я и ми харесва!)
4. Смесвам 2 оцветени слънцезащити, че да си докарам цвета;
5. Фиксирам с пудра със СПФ 50
Може ли да споделиш коя пудра ползваш?

# 566
Разбира се, Ани! В момента тази (но имам още 2 с фактор) - корейска е, пресована и въпреки че изглежда малко е въпиющите 20! грама продукт.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 12:01 от Agent Provocateur

# 567
  • Бургас/Пз
Ох, надявах се да е някоя дето по-лесно може да се намери на бг пазара 😊
Аз имам една на Миша, обаче хич не съм сигурна дали фактора й е ок. Не е къшън, а си е нормална пудра. За фиксиране на грима през деня ми е удобна, има лек матиращ ефект.

# 568
Никога не разчитай на СПФ фактора на продукт като пудра, от който слагаш минимално и трудноустанoвимо количество. За натрупване на СПФ и освежаване на грима - да...

Това са другите 2, които имам. Корейското мъниче е със СПФ 27.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 12:00 от Agent Provocateur

# 569
  • Бургас/Пз
Никога не разчитай на СПФ фактора на продукт като пудра, от който слагаш минимално и трудноустанивимо количество. За натрупване и освежаване - да...
О, да, никога не разчитам само на нея. Просто предпочитам и тя да има фактор Simple Smile
Продължавам да съм много доволна от къшъна на ТФ. Ния, неутрала ми лепна като втора кожа 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт