Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 827
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Днес пробвах на лицето Шанел номер 1 в нюанс B20.
Супер течен и лек като вода се лее. Няма никакво покритие, абсолютно никакво. Направи ме просто свежа и лека озарена, харесах се, не се отпечата много на маската, но не скрива дори мъничко петънце от стара пъпка примерно. След часове няма никой. Парфюмиран и струващ 131 лв. Хахаха Шанел вие луди ли сте?

Денси, от шише, отливка или мостра в пликче?
Моят изобщо не е течен, напротив- кремообразен си е, не ми се разтича докато го смесвам от ръка. Не се отпечатва почти изобщо след като се сетне (сам, без пудра) и ако го нанесеш с бъфинг четка или с пръсти, покритието се надгражда до някаква степен, но както писах е далеч от пълно. Колкото повече го нося, толкова повече ми харесва, ще видя на какво приличам като родя и ще го взема ако не пъпчасам съвсем.
На теб хареса ли ти на пори? Аз си имам смели, но и на снимката, която качих се вижда, че изглажда чудесно.

# 76
Отливка от магазина. Беше много течен. Да, изглажда, но нищо впечатляващо.

# 77
  • София
Точно днес миксирах ELDW с ANR и се получи чудесно. Имам от време на време малки шишенца, които са ми добавяни като подаръци към поръчки и си го пазя точно за такъв микс. Препоръчвам!

# 78
Ния, ето този е

А това е сравнение между Диор 3WO вдясно и DW 3W1.5

Чак се изненадвам колко покривен изглежда Диора. На живо ми изглежда по розов и оранжев от ДУ. Нямам търпение да пробвам на лице.

# 79
Пробвах този продукт, никак не е лош.Лек е и с интересна формула, но аз с моята кожа не съм голям капацитет:
https://www.roseinc.com/products/skin-enhance-luminous-tinted-serum

# 80
ДХЗ, Диорът и ти пробва, нали?
Това е интересно и не съм го пробвала. Дай малко повече информация, моля те. Покривност, финиш, какво значи интересна формула? Моля, разкажи 🥰

MarilynМоят определено не беше розов или оранжев, пробвай го. Обаче не очаквай покривността или матовото покритие на ДУ, по-мек мат е.

# 81
Да, госпожо, с Вашето спомоществователство  Simple Smile))
Продуктът е серум и изглежда като по-течно прозрачно желе, в което има оцветени гранулки.Като го нанесеш на кожата и разтъркаш, сферичките се разнасят и оцветяват кожата.Покритието е леко, като ББ крем, не знам търпи ли наслагване, не съм пробвала.За лек грим е супер.Финишът не помня как беше, трябва да мацна пак, че беше отдавна, но споменът ми е за комфорност на кожата след него.
Но моята кожа е мазна и това би ви объркало.Има ревюта на страницата, сега погледнах, може би някой е коментирал по-обстойно.
Споделих го, защото е интересен продукт, не съм виждала такъв.Сетих се сега, защото гледах това видео:
https://www.instagram.com/reel/CZZc_1hOIHH/?utm_medium=copy_link

# 82
Тук има и дами с мазна кожа, та ще им свърши работа твоето мнение.
Твоята кожа няма несъвършенства, както и дамата на видеото, та не знам дали ще е за мен, но ако го дадеш за едно кръгче като си дойда няма да се сърдя. Много яка опаковка и формулировка.
Сега се сетих, имах един праймър/желиран подобен продукт- mister bronzer нещо на Живанши. Прилича ми на него, но с повече сферички. Определено бих го пробвала ако го намеря тук.

# 83
Тук има и дами с мазна кожа, та ще им свърши работа твоето мнение.
Твоята кожа няма несъвършенства, както и дамата на видеото, та не знам дали ще е за мен, но ако го дадеш за едно кръгче като си дойда няма да се сърдя. Много яка опаковка и формулировка.
Има, има…Има петна, пори…Забравила си ме Simple Smile
Утре ще се мацна и ще
пиша.Чета под видеото в Инста, че
много го хвалят хората.И в сайта също.Ще го пробваш, само дай знак.❤

# 84
От границата- у вас! И без това направо ми е по път 😁.
Някои дами питаха за четки назад- в сайта на Зоева има 50% на четки, които спират. Сега получих мейл.

# 85
Здравейте. Какво ви е мнението за Том Форд Soleil Glow Foundation? Изкушава ме цената в скарлетбюти, а и лятото имам поводи, та искам да се поглезя с нещо ново. Според вас неподходящ ли ще е за снимки заради слънцезащитния фактор 30? В момента съм с Диор Форевър 1N, но ми идва една идея по-тъмен, дали 1.4 bone би паснал като цвят?

# 86
Ако искаш да се поглезиш защото е Том Форд-Ок, но самият ФДТ е далеч от прекрасен и неповторим.
Много лека покривност, неподлежаща на надграждане.
Дълготраен е, естествен и озаряващ, но при мен не е особено красив. МАС Face and Body е доста по-, особено смесен с капка друго.
За следобедно парти или среща на басейн е супер, за повод-не бих. При мен оксидира леко и подтоновете на марката не ме кефят.

# 87
  • Варна
Новият ФДТ на Loreal True Match Nude Plumping Tinted Serum изглежда доста симпатичен. Течен като серум с леко покритие. На първо четене не се забелязва на кожата, лек е, но цената му изобщо не е дрогерийна.

# 88
Да, госпожо, с Вашето спомоществователство  Simple Smile))
Продуктът е серум и изглежда като по-течно прозрачно желе, в което има оцветени гранулки.Като го нанесеш на кожата и разтъркаш, сферичките се разнасят и оцветяват кожата.Покритието е леко, като ББ крем, не знам търпи ли наслагване, не съм пробвала.За лек грим е супер.Финишът не помня как беше, трябва да мацна пак, че беше отдавна, но споменът ми е за комфорност на кожата след него.
Но моята кожа е мазна и това би ви объркало.Има ревюта на страницата, сега погледнах, може би някой е коментирал по-обстойно.
Споделих го, защото е интересен продукт, не съм виждала такъв.Сетих се сега, защото гледах това видео:
https://www.instagram.com/reel/CZZc_1hOIHH/?utm_medium=copy_link

E, по-скоро са изкопирали Chanel, които отдавна излезнаха с такъв продукт с гранулки, Les Beiges de Chanel water fresh tint

# 89
Lancome взех, не го бях пробвала досега. Това е друго измерение просто, уникален е за моята кожа. Блягодаря ти!

Или просто Even better Glow (ама на Клиник, а не Кларанс) е много гаден ФДТ и над по-сериозна хидратация резултатът е микс между стафида и диско топка (поне при мен).
Наистина съм изписала фермани за суха кожа, погледнете и назад из темите, разгледайте по-естествен мат или дълготраен сатен като YSL all hours, Urban Decay Stay Naked, Estée Lauder Double wear (nude ако е опция около Вас), L’Oréal Fresh Wear, Dior Forever, Lancome Teint Idole, Make Up Forever Ultra HD и дооооста други, за които съм писала назад как се държат на моята кожа- суха, с начални (и не толкова) бръчки, на която дръпвам яка хидратация преди да нанеса каквото и да било.
Агент, от една чутовна спестовничка на друга- разковничето било в бременноста и качването на 81715151 кила. Бръчки нЕма и разносвам всьо, нанесено с всьо- от ДУ до мат-а на Фенти. Сухо е, ама не се впива никъде (загладих косъм буквално). Та папай, както казва дерматологът ми- на възраст, на която трябва да изберем дупе или лице сме. Не съм го питала какво предлага ако и двете не са у ред.

Общи условия

Активация на акаунт