Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 055
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Убедихте ме! Grin Дойде време за първи тонален продукт от Шанел - Les Beiges Water Fresh Tint или N1 de Chanel бихте препоръчали за суха кожа?
Искам нещо съвсем леко, с което да изкарам лятото и да редувам с друг мой любимец. Нямам какво да крия (освен пори 😭 )

# 511
Чудо-да разкажеш после и да изкараш весело и шеметно, позитивно шеметно!
Това с грижата У ФДТна адски ме дразни. Екстракт от не знам си каква Камелия (или Далия беше) върху 15 Хил стъпки или най-малкото слънцезащита е просто малоумно.

Welcometoheaven, пробвай ги. Според мен N1 ще ти хареса повече, за лято и пори напомням и за Lancome Ultra Wear nude.
ДХЗ, Н1 не е за теб, за суха към смесена кожа е, определено.

# 512
Аз ви съветвам обаче да пробвате преди да купувате. Никой около мен не хареса Шанел 1. Мои приятелки го купиха и продаваха после.

# 513
Според мен просто са свикнали с по-тежки и покривни текстури. Днес си го носих цял ден, супер лек ми е, продължава задоволството. Ама аз ползвам подобия на ФДТ, просто защото не мога да понасям нищо тежко на лицето си. Иначе за пори няма да си кривя душата - не покрива. Мацвам с пудра и като избият след два-три часа си затварям очите. Grinning

Следващият ще бъде някой корейски, така че може да предлагате още от сега, аз ще мисля два-три месеца, докато преполовя шанелското шише та да не ме е яд, че стои по шкафовете и така...

# 514
Илзи, не така- покрива баш като лееееко избие някакъв себум, става по-гладък. Пробвай го и без пудра. И с гъба, ако не ти се свиди, че попива бая…

# 515
Днес си купих светлия цвят на новата бронзираща пудра Беж Шанел. Този път тя е огромна, както и четката кабуки, с която също се поглезих.
Прави лицето кадифе тази пудра. Бях без нищо отдолу, както си ходя в ежедневието, само кремове и слънцезащита, а на скулите руж и пробвах с мека четка. Получи се невероятно. С нейното си кабуки очаквам чудеса.  

# 516
Ния, с гъба го нанасям. Не ми се получава с четки на мен, затова ръцете и гъбка след това. Щом казваш, ще се пусна утре без пудра, ама откровено се притеснявам за резултатите. 😂

# 517
Денси, ще се пробва- чудесно изглежда!
Илзи, яка жега ли е при вас?

# 518
Всъщност е доста странно време. Напоследък вали доста и й е по-хладно, но в същото време е задушно и топло. Днес го дават по-топло, но ще пробвам без пудра.

# 519
Densi каква е цената на бронз.пудра Шанел?С нея ли беше в инстаграм вчера гримирана,моля те кажи и за ружа-беше адски нежен🌷.

# 520
152 мисля че е, четката 102 лв. Не съм с нея, вчера я купих и ще я снимам днес, преди да я започна, защото бързо се разваля принта видях на тестерите. Нямам търпение просто да сложа това кадифе.
На снимката съм с фон дьо тен 10 Диор Глоу, малко пудра Лаура Мерсие на носа и челото за матиране. Бронзър Пчелата на Герлен, Руж Сефора №22. Този руж е феноменален. Нещо е свързан с Кайли, било го носила някъде и го направила известен, но не знам точно какво, видях го от следен профил в инста. Свършва се бързо, но аз го открих в Сефора Сердика. Доста пигментиран е и трябва малко. 28 лв. мисля че струва. На снимката обаче изглежда по-силен и ярък, иначе е по-лек. Хайлайтърът е на Шанел стара лимитка.
Ще се направя с пудрата Беж тези дни и ще се снимам.

# 521
Лелеее, цяла нова тема имало, а аз се чудя защо нямам известия!
NiaV, с малко закъснение, честита рожба, да ви е жива и здрава!
Наминавам да споделя, че си реших терзанията с Шарлот - последвах дадения мисля, от Агентката, съвет да смеся Airbrush-a на ШТ с малко олио. Ами, получи се чудесно, за което съм ти горещо благодарна, Агент! С най-обикновен сквален на Ревокс и без промяна в трайността на ФДТ, сиреч до сваляне. Проработи и при изключително капризния Prolongwear на Мак, който с баене не искаше да се държи прилично.

# 522
Ния, признания: покриха се, стоеше добре и без пудра. Изненадана съм доста приятно.

# 523
Дами какво е мнението Ви за новия продукт на мейбълин, покривен ли е?

# 524
  • София
Обичам ФДТ на Буржоа, при тях винаги си намирам цвят. Много неща мога да простя на фон дьо тена, но неправилен тон - не! Поносимост от чувствителната ми кожа, висока покривност, трайност и естествен, деликатен вид - "само" това искам.
Този не пропуска нищо:

Горещо препоръчвам за проба, и обърнете внимание на пълната цветова гама - аз поне дълго само си го гледах, защото по щендерите има заредени малко и неподходящи за мен цветове.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 21:55 от Льоня

Общи условия

Активация на акаунт