Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 094
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм с жълт подтон и Fawn ми е добре.Ели, сподели, че е C от Ести, така че предполагам Buff ще и е добре, той е малко по - розов Flowers Hibiscus
От къшъна ли? На мен Fawn от него и Солей ми розовеят.

# 496
Tamar, Nia, сърдечно благодаря! Ще потърся fawn, ако е останал.

# 497
Цък, съжалявам.

# 498
Бърза хвалба да ударя на N1 de Chanel. Вчера в полузаспало състояние го забърсах от щанда на Прити шоп в Сердика (специална хвалба и за момичето на щанда). Веднага го намазах, че от месеци му се каня. Стои много порцеланово и има един много готин озаряващ ефект, нещо, което по принцип избягвам зарази мазната кожа. Нооо като цяло - много добри първи впечатления. Имам съмнения обаче, че в по-топлото много ще лъщя в Т-зоната, евентуално си мисля да сменя и пудрата.

# 499
Нали! И аз намирам нещо прекрасно в него. Някакво никакво покритие, но е много естествено разхубавяващ. Ще го извадя, забравих го покрай ТФ.
При мен за съжаление с пудра губи тази красота.

# 500
И за мен е прекрасен. Не нося пудра отгоре.

# 501
  • Пловдив
Тази магия някой пробвал ли я е? Какво ли се крие зад тази цена?
Скрит текст:

# 502
А познайте кой го е пробвал. Вече с риск да стана особено досадна, пак аз ще отговоря. Много, ама много обичам да си купя много скъп ФДТ или няколко, дето като изляза от магазина да ми парят ушите от срам. Ама с този не беше така. Първо- леко към средно покритие, доста прилично заглаждане на пори. Дотук добре, но ми прилича на по-разводнения брат на Диор Глоу. Има озаряващи свойства, но не прави диско топки, дискретен е. Не е зле-наистина симпатичен ФДТ, за жена, която работи малко, за много пари и има по 1-2 срещи на ден за обяд и коктейл. Защото толкова издържа на кожа. После не се прецаква гадно, но изчезва. Хубав ежедневен ФДТ, но магия нямаше. Аз лично ще продам моята бутилка- прецакана съм и не по готин начин. Sublimage в буркан беше много готин, но нямаше цвят за мен. N1 е за хората, които имат чудесна кожа, но искат да е една идея по-чудесна, но в него има магия правейки го- той си е кожа в бутилка. И ако някой мисли, че ще скрие нещо с него- няма, но все пак има нещо, което не може да се опише току-така. В есенцията за мен такава няма. И ако някой не вярва и го желае- да ми пише на лични, с уточненията, че няма да го подаря в случая, а го продавам.

# 503
И аз съм пробвала скъпотията на Шанел. С пробата ще си остана. Непокривен, озаряващ, лек и правещ кожата да излъчва сякаш здраве отвътре. Четката му е уникална.
Този в бурканчето беше по-хубав и за мен. Аз си имах цвят и той имаше покривност добра.

# 504
Серумните и кремообразни ФДТ по мои наблюдения, тези по-по-най скъпите във всяка линия, които таргетират жени с пари над 50 год все приблизително една линия следват - озаряваща грижа за кожата, ниско до средно покритие, (леко) блърване на пори и бръчки, подходящи най-вече за суха кожа в (пре)менопаузата.
Скрит текст:
Цените им са в пряка корелация с отчаянието, което изпитват същите тези жени от драматичните промени в кожата си в този период.

Влязох в темата да постна нещо интересно, което слушах наскоро от двамата сладури, които Ния ни представи преди месеци тук, ако не се лъжа.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 15:59 от Agent Provocateur

# 505
Що сега така с лошо? Пробвала ли си ги?
Аз съм ги пробвала 😁 и има отчаяние и падение на всяка възраст. Блиц ревю:
Първият не става- неочаквано за марката (и цената)
Вторият много го желая и не съм го пробвала, има го май само при вас
Третият е баш за описаната група. Силно ми напомня един на L’Oréal- май true match старо издание, в шишенцето се виждаше едно златно сияние. Хубав ФДТ, но както една дама на лични днес ме подсети, Орифлейм предлагат същото. Подарявам го в цвят Tawny мисля, ако има заинтересовани да пишат. Отворен е краят на зимата.
Четвъртият е далеч- бая покривен и точно на бръчките ми не ми допадна. Нещо и не се нанасяше добре с нищо. Прилича на един на Sensei, пак в буркан, но вторият е по-хубав за суха кожа с бръчки и е един от броящите се на пръсти, които се сетват напълно и остават много озаряващи без пудра.
Последният си е хубав ФДТ, няма какво да се лъжем. За ежедневен, ако не търсим някакво страшно времетраене за носене е екстра. Кремав ФДТ, остава си кремав на кожа. Разбира се, за парите си не е нещо невиждано за нас, вещите ФДТ-мани, но реално си е хубав ФДТ.

Абсолю можеш ли да го пробваш, моооооооооооля те? И да пишеш?
Не съм аз за сладурите, вероятно. В 9 от 10 пъти безкрайно ме мързи да поствам видеа, а и рядко заглеждам YouTube напоследък.

# 506
На мен този на ЕЛ доста ми хареса зимата.

# 507
Ох, ужасни сте 😜.
Току-що и аз се сдобих с N1 de Chanel. За капак и едно червило.
За сега намазан на половин лице набързо, харесва ми. Нямам кой знае какво да крия.
Последния месец купих няколко фдт. Трябва да спра да чета темата 🤣.

# 508
Хахха…и аз чета, слагам в кошницата, после трия, излизам, влизам…🤦🏻♀

# 509
A, аз не с с лошо, просто злостно за пореден път плюя по цените на всичко, което го водят антиейдж нещо си.

Повечете не съм, но не съм и суха аз. Със Шисейдото се харесваме. Ланкомът бих опитала за теб винаги, но знаеш колко сме различни, а и събирам багаж, че летим в петък. Като застудее ще го опитам!

Общи условия

Активация на акаунт