Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 889
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Може ли да препоръчате бюджетна безцветна матираща пудра, подходяща за фотоснимки?

# 541
Насипната на Аура е чудесна- матира, но е естествена. Признавам, това със снимките не го разбрах.

# 542
Момичета,Dior glow с четка или блендер?
Много добър продукт,хем покривен,хен глоу,малко тежък за лятото,но така добре ме барна момичето в магазина,че го купих без да му мисля.Там с плоска четка ме гримира,с леко бронзър и руж и глос-чудна лятна визия dior ми докара.Че и спиралата новата купих:)…но това е за другата тема🌷.

# 543
Нямам глоу версията, а обикновената и при мен работи добре и по двата начина. Може би еееедна идея по-добре изглежда с бюти блендъра.

И аз имам спешен въпрос. Ако съм 030 в този фдт на Диор, дали компактната им пудра в този цвят би ми паснала? Нямам възможност за тестване.
Ния, пак намиг към теб, защото май сме с г/д еднакъв цвят на кожата.

# 544
С всичко, включително с пръсти стои добре. С кеф да си го ползваш.
Аз тези дни не ви пиша за нищо, защото тук е мръсна, мръсна жега и ужасна влажност. Косата ми е потрес, потта- непрекъсната. Нося почти само ФДТ пудрата на МУФЕ над шепи SPF и къшъна на Том вечер- не се трае. Ще започна нови опити на продукти през есента като захладнее малко.
Мерилин, пудрите бият малко по-неутрални, иначе са същите като интензивност на цвета. Аз съм 31 или 3WO зимата, в зависимост от продукта.

# 545
Благодаря, Ния! Поръчах.
Чакам с нетърпение безценните ти съвети и ревюта 🌹

# 546
  • Бургас/Пз
Поръчах най-после и аз къшъна на ТФ. Цвят 2.7 vellum. Колебаех се между него и 2.0 buff. Гледах соучове и реших, че бъф  ще ми жълтее Simple Smile

# 547
Вече година и половина купувам фон дьо тен на марката Radiant Professional, много съм доволна понеже съм с мазна кожа и матират доста добре.

# 548
Момичета,Dior glow с четка или блендер?
Много добър продукт,хем покривен,хен глоу,малко тежък за лятото,но така добре ме барна момичето в магазина,че го купих без да му мисля.Там с плоска четка ме гримира,с леко бронзър и руж и глос-чудна лятна визия dior ми докара.Че и спиралата новата купих:)…но това е за другата тема🌷.
С пръсти най- добре застава.

# 549
Здравейте, закупих си така хваления миша бб крем, но като го проверих имало забранена съставка в него. Може ли да споделите мнение относно кремчето дали наистина вреди на кожата

# 550
Leoreta666 малко по -назад в темата е писано точно по този въпрос и Агента и Ния дадоха информация относно забранената съставка. Hug

https://bg-mam.ma/p/1408130/44617525

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 19:59 от DzhuliB

# 551
Здравейте, закупих си така хваления миша бб крем, но като го проверих имало забранена съставка в него. Може ли да споделите мнение относно кремчето дали наистина вреди на кожата
Къде го проверихте? По име на някой сайт или съставките, които са на опаковката? Сайтовете често:
1. Са американски, съответно не съвпадат със състава на европейските издания. В Щатите съставката не е забранена.
2. Не обновяват съставките си, когато продуктите го правят.

# 552
  • Бургас/Пз
Получих къшъна на ТФ. Цветът ми е прекрасен. Може би след месец ще ми дойде една идея по светъл, но засега е чуден. Още от първото нанасяне съм влюбена в този продукт. Тъкмо се чудех с какво за заменя ТФ Солей за лятото, че с него бързо лъсвам. Е, открих с какво Simple Smile  От 7.30ч съм го нанесла и все още няма никаква нужда от корекция, а дори излизах за час в жегата на обяд. Пръснах спрея на Ларош, но къшънът не е мръднал, докато със Солей имам размазване и нужда от корекция. Със сигурност ще го следа и за по-тъмен цвят за лятото.

Имам два цвята отворени ЕЛ Футурист, които смятам да пусна в размените, но все пак, ако някой има интерес, може да ми пише на ЛС Simple Smile

# 553
# 554
  • Бургас/Пз
Да. Моят е 2.7. Следващият път ще взема 4.0 fawn. В сайта на ТФ видях, че има 45спф, което още повече ме спечели Simple Smile

НИЯ, освен с гъбичката към къшъна с какво друго е подходящо да се нанася.

Общи условия

Активация на акаунт