Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 548
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Shiseido Zen Giza има някаква много неприятна нотка, иначе щеше да е много хубав парфюм.
Тестовете са ни от парфюмно масло.
Туили за мен мирише на онези зелените блокчета дето се слагаха на тоалетните по времето на соца.
Ужасен е.

# 166
  • Burgas, Bulgaria
Shiseido Zen Giza има някаква много неприятна нотка, иначе щеше да е много хубав парфюм.
Тестовете са ни от парфюмно масло.
Туили за мен мирише на онези зелените блокчета дето се слагаха на тоалетните по времето на соца.
Ужасен е.
Shiseido Zen в изпълнение на D@P е прекрасен, силно препоръчвам! Flowers Hibiscus

# 167
Значи отказвам се и от shiseido zen и от twilly и от lancome poeme.... 🤔
Харесвам scandal, good girl gone bad.... Но сякаш ми, се иска нещо по, свежо и сияйно за пролетта.

# 168
Значи отказвам се и от shiseido zen и от twilly и от lancome poeme.... 🤔
Харесвам scandal, good girl gone bad.... Но сякаш ми, се иска нещо по, свежо и сияйно за пролетта.
Защо не, си вземете масло 3 мл и сама да прецените_"боклука за един е съкровище за друг😁". А и аз говорех за Shiseido Zen Sun, защото има и само Zen.
Пробвайте пък Daisy....

# 169
Да, ще поръчам, то къщата ми, вече е пълна с ролончета😅
Ще поръчам тази вечер, та ако се сетите още пишете 🙂

# 170
  • София
Здравейте.В списъка на Гиза от първа страница няма UNS 36 Блу Тее Ексклузив и не можах да се ориентирам кой е оригинала.Също за Дейзи споменавате номер AG566 , а в сайта е D291.
В таблиците на първа страница си има UNS 36, Дейзито на Гиза си D291, а AG566 е Дейзи на Заг Heart

# 171
Привет. Дали има малка, миниатюрна вероятност да намеря имитация на  Lilac Love? 🙄🙄🙄

# 172
Привет. Дали има малка, миниатюрна вероятност да намеря имитация на  Lilac Love? 🙄🙄🙄
Не,няма Simple Smile

# 173
Да, ще поръчам, то къщата ми, вече е пълна с ролончета😅
Ще поръчам тази вечер, та ако се сетите още пишете 🙂

Ako ste от Сф ще ви подаря нашето ролонче.

# 174
Ооо, много благодаря, но съм от Пазарджик🙂

# 175
  • София
Deetron,знам че имаш много арабски парфюми в колекцията си.Би ли помогнал с мнение за близък(имитация) от арабските парфюми на Le Parfum Royal Elie Saab.

Като негово копие бих препоръчала ето, този https://bg.oriflame.com/products/product?code=38354 , но не е арабски, и е по-скъп от оригинала:   https://www.notino.bg/elie-saab/elie-saab-le-parfum-royal-parfju … na-voda-za-zheni/.   Очаквам включване и от Deetron. Flowers Hibiscus

Тествайте, но мисля, че kolevaangela в случая бърка  Le Parfum Elie Saab и  Le Parfum Royal Elie Saab. Орифлеймчето е близък до първия, с наситен жасмин. Иначе тази серия на Орифлейм е много хубава цялата, ако харесвате жасмин като този в Ели Сааб, е добра идея да се преслушат (аз лично имам и нося и двата, като сходството го установих впоследствие, не беше търсено Wink )

# 176
Момичета, Магмата на Гиза, която е реплика на Амуаж Memoir пълно копие ли е или интерпретация?
Много съм любопитна, след като споделихте, че обирате много комплименти с този парфюм, а аз за съжаление ще го поръчвам на сляпо, но не знам дали е разумно подобен аромат да се поръча на сляпо? Има ли сладникави нотки?

# 177
  • обл. Шумен
Това е от втората ми поръчка мострички на Заг Зодиак от ОЛХ. Понеже не харесвам рози и ванилия, сякаш навсякъде ги надушвам. 🤥😝 Описанията са малко плоски, но все пак :

Nina Ricci - Nina - Лимона в началото го прави нежен, лек, не се усеща карамел. Никаква трайност, нищо особено или впечатляващо.

Givenchy - Very  Irresistible - В началото е лек анасон, но деликатно, без натрапчивост. Розата се усеща много леко, по-скоро придава кадифеност и дълбочина. Слаба трайност.

Nina Ricci - Love in Paris - Божур, роза, следват цитрусови нотки. Нищо запомнящо се.

Chanel - Gabrielle - Започва с мандарина, след 40 мин. става дървесно-тревист, "спортен". По-скоро унисекс, няма  женственост. Трайност около 2 часа.

Nina Ricci -  L'Extase - Божур, роза, ванилия. После става тревист. Екзотичен, ориенталски, без свежест, тежък, зимен парфюм

Estee lauder - Bronze goddess - Смес от мента и мандарина. Не е сладък.

Dolce i Gabbana - The one -  Мандарина и Праскова в началото, следва преобладаваща ванилия. Не е сладък, нежен аромат, няма свежест.

YS  Laurent  - Libre - Горчива ванилия, странен....

YS  Laurent -  Black opium  - Ориенталски, опушена ванилия и жасмин, не е сладък. Силен, наситен, тежък. В края става по-мека смесица между лавандула и мускус. Траен, зимен аромат.

Bvlgari -  Omnia  Crystalline - Балсам от лотос. Чистота,  тъга, меланхолия. Липсва му "искрица". Не е много наситен и трайността му е по-слаба.

Valentino - Voce Viva - Тежка гардения с ванилия, зимен.

Lacoste -  Pour Femme  - Преобладаващ крем. Кокос, нежна фрезия и дълбочина на тамян. Сапунест, чист, нежен и ненатрапчив. Хубав аромат.

Cacharel -  Yes I am  -  Тежък, присъствен, завладяващ, леко сладникав. Основно ванилия и жасмин. След час избледнява и се появява кехлибарен аромат- топъл, кадифен, плътен. Зимен, хубав аромат. Доста силен, трайност на дрехи около 12 часа.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 17:02 от Емилия Петрова 684235

# 178
Yes I am е много хубав аромат.
За мен няма никакъв жасмин в него. Иначе щях да го усетя.
Сега, по пирамида може и да има жасмин, възприятията са ни различни, казвам, че аз не усещам жасмин.
Обичам и аз ванилия и роза, но ако са ненатрапчиви.
Yes i am за мен е сладко от ягоди, с ванилия, едва доловима.
Love in Paris ми е интересен, уж е толкова ретро и известен пък никога не съм го тествала.
Емилия Венеция на Заг познаваш ли го  като аромат? Ако не, запознай се.
Вярвам, че ще ти харесаха.
Слива, мека и нежна ванилия, топъл, интересен, сладък, но малко, уютен и за мен много необикновен аромат(нищо, че е много стар и вероятно има стотици хубави парфюми).
 Но за мен това е уникален аромат и ми е в топ 5 на любими парфюми.
За съжаление от доста време не успявам да открия оригинала.
На Заг е разкошен, вече 3 та бутилчица отнасям.
Сега ще си го подновя да си имам за пролетта.

# 179
  • обл. Шумен
Обичам и аз ванилия и роза, но ако са ненатрапчиви......Love in Paris ми е интересен, уж е толкова ретро и известен пък никога не съм го тествала.....Венеция, (нищо, че е много стар и вероятно има стотици хубави парфюми).
Аз НЕ ги обичам...но разни хора, разни предпочитания 🙂 А за Love in Paris , не се доверявай на моето описание, като си го поносиш, ще си прецениш. 🙂 А и понякога на блотер ми харесва, а като се нафъщя и не ме впечатлява.
Сега ще погледна Венеция. 🙏
А, аз все  залитам към стари аромати.. Вече около 40 мострички съм изфъскала, а все не ме грабва нещо на 100 %. . 😖🤪

Общи условия

Активация на акаунт