Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 286
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Аз утре чакам за първи път парфюми от Баргело и нямам търпение да дойдат, че доста почаках. Взех си Глория на Кашарел и Бос интенз.

Откъде ги вземаш? Те нали ги спряха тук. Мисля, че птдавна ги няма.

Намерих обяви в olx и поръчах. Мога да ти пратя на лични, ако искаш.

# 361
Имам имитация на Версаче Ерос, в изпълнение Баргело. Не го ползва мъжа ми, не е негоь аромат, само го пробва 1, 2 пъти

# 362
Да дам и аз отчет за Данк Ейнджъл (Angels' Share By Kilian) на Гиза. Разкошен е върху мен,няма я тази силна и натрапчива канела в началото като в оригинала.Започва топло,меко,вкусно- пралин с ванилия,коняк,тонка и канела за разкош. Много добре балансиран и мек.Трайност за сега добра,тепърва ще го тествам,но снощи във фитнеса всички ми казваха,че мириша страхотно и силно Laughing

# 363
  • Бургас
Баргело няма в България,но има в Турция.И явно вансят оттам и продават.
Аз исках Tresor in love,че е прекрасен(благодаря още веднъж на дамата,която ми го подари),но го нямат май вече,поне в списъците в обявите не го виждам.

# 364
  • обл. Шумен
Джуд, като дойдат, ще споделиш дали си доволна.
И аз си бях поръчвала Баргело от ОЛХ, доставка от Турция. Беше имитация на Cerruti 1881, който по начало си е лек, нежен аромат.Стори ми се, че не е много наситен и не е много траен.

# 365
Знамьче ги има в Турция и птедполагаш, че от внасят оттам, но Август като ходих така и не потърсих там.

# 366
Продажбите във форума не са разрешени.

П.П. Емилия Петрова, права си... никакъв интензитет нямат тези парфюми на Баргело. Ще продължа да ги тествам, може носът ми да се е преуморил от аромати, но това, което днес тествах... хич не е добре. Не препоръчвам изобщо.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 17:50 от Джуд

# 367
Аз имам 2 дамски, които ползвампестеливо че са ми много, много любими ❤❤❤
L'Interdit и Elie Saab Le parfum.
Имам и още 1,2 но са прибрани и не помня кои бяха. Мисля Клои Номад беше....

# 368
  • Истанбул
Aз пък относно трайност на парфюмите на Баргелло не мога да се оплача.Вчера бях с La vie est belle,днес съм с Le parfum на Е.Сааб и от сутринта и двата ги усещам твърде добре.Обаче Delina та им не е много траен.За Baccarat rouge както съм писала и в по-преден пост най-траен за мен е на Сансиро.

# 369
Събудихте любопитството ми с този парфюм от Lidl. Може ли снимка днес имам път натам искам да го погледна.

Здравейте, момичета, вчера си взех и аз този парфюм от Лидл, много ми харесва, пръснах се снощи в 19 часа и сега все още леко ми мирише на ръката, може ли да ми препоръчате друг хубав от там, а и някой мъжки, ако сте купували?

# 370
Light Blue на Dolce and Gabbana на Гида доближава ли се до оригинала? Благодаря предварително.

# 371
Пластмасовите флакончета от парфюми нямат измирисване и няма опция да се ползват за друг парфюм?
Със стъклените същата работа ли е?

# 372
Стъклените ако ги измиеш със 90% спирт се отмирисват

# 373
Стъклените ако ги измиеш със 90% спирт се отмирисват
Предположих. Ще си взимам стъкло вече. Пластмасови нямат измирисване. С 96% спирт, един Ултравиолет на Пако мирише вечно, вече години. Сетих се че имам 2 шишенца и да пробвам. Е няма измирисване.

# 374
  • BG-DE
Стъклените шишенца, макар и трудно, могат да бъдат обезмирисени 😊 но пулверизатора трябва да се смени, защото тръбичката е пластмасова и практически остатъчна миризма винаги остава, която ще повлияе на следващия аромат, който се сипе. Не си струва за 2-3лв. да се разваля парфюма.

Общи условия

Активация на акаунт