Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 713
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Ще проверя, ама качеството надали ще е същото...макар, че в началото наистина беше топ и като трайност. После не.

# 391
  • Стара Загора
Аз преди месец го пробвах, но при мен за жалост след 3 часа нямаше никой. Дали е до кожа и моментно състояние, температури или е променен наистина, не знам. Аз имам оригинал и не търся копие.
Вече съм писала тук и ще се повторя или потретя - ако пък нямате възможност за Шанел, но искате, препоръчвам Yves Rocher So Elixir. В комбинация с лосиона, ми е издържал почти цял ден. Малко по-топъл е, но все пак звучи луксозно и е добър за моя вкус. Мисля че се намира в комплект за около 60 лв. Вижте в Ивис, магазините на марката или bonjour.bg Подобно върху мен се развива и Miss Dior Le Parfum, но е по-сладък и амбров от Мадмоазелата. Вероятно заради пачулито в него, което го прави по-дървесен и дистанциращ. За друг бюджетен вариант, но не толкова близък според мен, по-различен е аромата и никак лош всъщност, препоръчвам S. Ferragamo Signorina Eleganza. Също можете да се разтърсите за някоя арабска версия, която ще е трайна. Имам спомен за Armaf Club de nuit. Него не съм пробвала, но съм чела добри отзиви. Мъжкия е 😍

https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-De-Nuit-27655.html

# 392
Аз днес се убедих в това, че на всеки човек всеки аромат стои по различен начин. От 2-3 дни разносвам Ейнджъл Шеър на Гиза, страшно ми допада и една приятелка, с която сме парфюмни манияци вчера ме пита с какво съм, днес я напръсках сутринта с моя, който като е на мен и двете харесваме, след 2 часа се обади, че ще ме убие, не и понасял ХИЧ аромата, чак главата я заболяла! След това се видяхме пак и усетих и аз една много неприятна нотка, която на мен грам не я усещам! Стана ми много странно! Thinking

# 393
  • Русе
И аз се уверих в това,че на всяка кожа един и същ парфюм се усеща по различен начин.Преди ден ходих до една парфюмерия да си купя Мартин Лион Лост Чери,една приятелка ми поръча да и купя Ex Nilho-fleur Narcotique.Придавачката на лявата ми китка пръсна Лост честито на дясната Цветен наркотик.Аз понеже бързах даже и не помирисах,ех няма такова нещо.Качвам се в колата и се чудя от къде идва тази смрад.На светофара докато чакам отворих прозорците да се отмирише,че и дясната китка Да беше лявата да я изкарам като турски таксиметров шофьор през прозореца.Докато се прибера ме заболя главата от силната миризма,в къщи 3 пъти се търках със сапун,няма миризмата там.До вечерта се усещаше все едно току що е пръснато.Взех си душ няма отърване  .Приятелката ми дойде,питам я сигурна ли е,че ще се пръска с това нещо.Тя ми отговори,че го купува за втори път и като се пръсна след минути при нея този парфюм се разгъна много приятно.Но аз не бих го ползвала.

# 394
  • Deutschland
При мен също е траен, но не се отличава с нещо, че да го купя втори път цветния наркотик. На моменти ми лъха на ония старите парфюми на Евтерпа.
Одеве извадих от запаса Нарцизо for her на Заг, но ЕДТ варианта. Силно спиртно начало, все едно съм се оляла с ракия и тъй като бях глътнала и малко Бейлис, мъжа ми вика че направо ухая на бъчва 😅. Този парфюм във вариант на Парфен някога съм пробвала и беше уникален. На Заг изобщо не ми харесва.

# 395
Абсолютно е така с ароматите на кожата, и не само на кожата, а и някак не на всеки човек му отива да "носи" даден парфюм, в което влиза и възраст, стил/визия, излъчване, абе... всичко Smiley Много парфюми са ми харесвали, когато усетя на други хора, но когато пробвам аз, изобщо не ми отиват.
Скрит текст:
Класическото 5-то авеню ме докарва не до главоболие, а направо ми осмърдява душата и с него разнасям някаква нотка на нещо твърде ретро, старо, и го асоциирам с възрастна наконтена бабетка с тежък парфюм. Мирише безкрайно това чудо. Къде споменах пред мъжа ми, че го водят класика и той запомнил и ми го купил. Пръсках го доста време вкъщи като ароматизатор, обаче и това не издържам и ме боли глава. Остана половин и го зарязах.
Иначе като ви чета и ми се иска да изкупя всички парфюми на света. Пробвах 2-3 от нишовите аромати на първа страница и много исках да ми пасне някой, но не са за мен. А други, които не съм предполагала, че ще ми допаднат заради средни и базови нотки, чудесно стоят и на кожата ми и някак ми отиват.
Чакам Гиза да отвори и съм набелязала 2-3, за които споменавате, че са 1:1 с оригинал и много искам да пробвам.

# 396
Толкова съм нещастна че Гиза нямат вече магазин в Бургас, че не мога дори да опиша. Искам да пробвам толкова много неща, а пари на вятъра за малки масла нямам. Sad
Само ви чета и ми се свива сърцето.

# 397
Аз така с "Парфен" във Варна. Докато бяха до нас в Кауфланд, само се наслаждавах на наистина хубави аромати, когато ми подаваха тестерни хартийки на излизане от касите. Веднъж не надникнах да се поинтересувам и късно разбрах от темата, че имат толкова сполучливи имитации.
Сега имали само представител в някакъв магазин за домашни потреби във Варна, но май при нея няма тестери и идва еднакво, дали ще се поръча на нея или онлайн през сайта.

# 398
Още тъгувам по Баргело.😥😥😥

# 399
  • София
mystic woman, Фрау С,  може би коментирате Suddenly Woman I, реплика на Chanel N 5!? Защото не се предлага в Лидл БГ. В чужбина не знам дали се предлага в Лидл.

# 400
  • Deutschland
Аз имах в предвид този на снимката, че не го виждам вече в тази му опаковка. В Лидл Германия беше дълго време в редовния асортимент, но отдавна не съм го виждала поне в този, в който ходя.

# 401
  • Бургас
Още тъгувам по Баргело.😥😥😥
Защо, засичам ги в олх, поръчвай си от там.Даже гледам, че имат Делина и Андромеда на Теренци.

# 402
Права си,така и ще направя.

# 403
  • Пловдив
Аз имах в предвид този на снимката, че не го виждам вече в тази му опаковка. В Лидл Германия беше дълго време в редовния асортимент, но отдавна не съм го виждала поне в този, в който ходя.

и аз за него говорих.

# 404
  • София
Точно този си купих м. ноември 2021г. от Лидл в Люлин 5. За него казват, че е 1:1 с оригинала. Но не във всеки Лидл го има. 50 ml. е.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 20:30 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт