Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 170
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Нарцисо фор хър едП 😊

# 421
  • София
Той имитира ли нещо или си е самостоятелен аромат?

Нарцисо Родригес Фор хър.. понеже съм носила та носила тази серия през годините, най-много се доближава до ето тази версия https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Intense-6575.html
лимитка, отдавна спряна, намира се и сега чат-пат, но на отвратителна цена.
Имитациите, за съжаление, все са на класическите ЕДТ и ЕДП версии. Тук бях приятно изненадана, че са избрали да имитират точно тази с повече мускус. Не е съвсем 1:1, но е достатъчно близо, поне на моята кожа Wink

# 422
  • София
Аз си поръчах тези мострички от Парфен:

№ 907 PANTERA TESTER 2 ml   
№ 893 BAMBOU TESTER 2 ml   
№ 737 MILK CHOCOLAT TESTER 2 ml   
№ 556 HIPNOTIC TESTER 2 ml      
№ 526 A'DORIA TESTER 2 ml

# 423
  • София
В Кауфланд тази седмица парфюми на Аристеа са на промоционална цена, но няма всички видове.  Аз търся Aristea Duamond Space. Няма го. Не знам дали изобщо Кауфланд го предлага.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:16 от Amiamo

# 424
  • София
Вече трети ден нося Лидълския Essence d'Elle .. всяка сутрин си викам "Днес ще сложа нещо друго".. седя пред шкафа, гледам, въртя, суча (не е като да няма избор Wink ) и накрая пак него. Няма лошо, де, портфейлът ми определено щеше да е по-хепи ако все харесвах парфюмчета за по 10 кинта, а не за няколко пъти по 100 Laughing

Аз не съм виждала този тип парфюми тук в София. Вие в България ли сте и ако да, от къде го закупихте? Харесвам много мускусните аромати на Нарцисо.

# 425
  • София
Вече трети ден нося Лидълския Essence d'Elle ..

И аз съм пристрастена към този парфюм. Много добра имитация на Нарцисо Ридригес Фор Хер.

# 426
  • София
Вече трети ден нося Лидълския Essence d'Elle .. всяка сутрин си викам "Днес ще сложа нещо друго".. седя пред шкафа, гледам, въртя, суча (не е като да няма избор Wink ) и накрая пак него. Няма лошо, де, портфейлът ми определено щеше да е по-хепи ако все харесвах парфюмчета за по 10 кинта, а не за няколко пъти по 100 Laughing

Аз не съм виждала този тип парфюми тук в София. Вие в България ли сте и ако да, от къде го закупихте? Харесвам много мускусните аромати на Нарцисо.

Бързо свършиха. Иначе да, София, Лидл-а в близост до пл.Гарибалди.

# 427
  • Бургас
Аз си взех от Lidl Essence'n rose, не съм го отваряла обаче.Бяха на страничен щанд,не при козметиката.Дали са свършили,нямам идея.

Имитацията на J'adore на Elode ми харесва.
И аз исках да видя на Аристеа La vie est belle,но го нямаше.Лейди Милиън взех,че да не съм валат...

# 428
  • обл. Шумен
Мария, тъкмо и аз видях намалението и се чудех как да го публикувам. Добре, че ме изпревари 😂 Аз си мислех дали да не взема още 5 на името на майка, но после се въздържах 😆 на ето тези:
№ 513 WEEKEND
№ 537 EUPHORIA
№ 596 BOMBA
№ 909 MON PERFUME
№ 926 4TH - само този аромат познавам от Заг.
Мария, аз също много се чудих за 914 - THIS IS HER - ZADIC & VOLTAIRE . Ще споделиш ли после мнение за самият аромат? 🙏🙂
Но ако и 5- те аромата са трайни, би следвало с всички да е така, или....? Пак ли зависи от химията му с кожата? 🤔

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:43 от Емилия Петрова 684235

# 429
Ще споделя задължително. 🙂

Относителна е трайността според мен. Няма гаранция, че ако тези 5 аромата са трайни, всички ще са така.

Аз за пръв път ще пробвам Парфен.

# 430
Може ли линк към тестерите на Парфен?
Влезнах в страницата им, но нещо не ги намирам. Благодаря!

# 431
Явно промоцията е свършила, сега се виждат на редовна цена.

# 432
  • Стара Загора
В момента използвам 914 на Парфен. Отдавна не ми се беше случвало да пълня 2ри път шишенце с едно и също. Определено това ми е откритието за зимата. Мек, топъл, гушлив и леко сладък,но не захаросан и накъртващ. За моя вкус е чудесен! Нямам идея дали е близък до оригинала. Сякаш беше писано преди, че е сполучлива имитация

# 433
  • обл. Шумен
Честит празник, момичета!
И аз за първи път ще ги ползвам, за това ми е много интересно.😋
Ехеее...бързо свърши промоцията - само 1 ден ! Очаквах да е повече покрай наближаващият 8- ми...
Благодаря, Мъфита 🙂

# 434
  • София
Честит празник на всички!

914 THIS IS HER - Ммного добра имитация по отзиви от преди година.Имам 30+50мл. заредени от промоции. За мен е пухкава подсладена сметана с малко дървесни нотки.
854 CHANCE EAU TENDRE - Свежичък, летен, също спряган за най-близък до оригинала.
906 LOVE DON"T BE SHY - За мен е сладко кексово тесто, много зимен и сладък-също се твърди, че е много близък до оригинала.Често го пръсках през зимата.
Всичките са ми достатъчно трайни и си ги нося с удоволствие.Първото ми запознанство беше на 8-ми март миналата година с 914. Предполагам, че сега за празника пак ще имат намаление...ще следя.Дано да съм била полезна с тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт