Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 626
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
За трайността и недолюбваните аромати - мисля, че при всички ни е така.
Няма да забравя как се изкъпах с един verry irresistible на Роксан. Не мога да търпя анасон и познайте дали два дни не го усещах този парфюм. 😳😳😳

# 211
Ами така, аз например като нищо не ми допада от мострите как да го изпръскам?
Няма шанс. Трупам си ги.
След време преглеждам пак, току виж някой аромат ми харесал.

# 212
  • Варна
Вчера си взех на Роксан W21 Dior Addict. Прекрасен аромат, ноо.. адски нетраен. Не знам върху моята кожа ли не се задържа, аз ли не мога добре да го уловя.. нямам идея, но след 10тата минута няма никой 😕
Днес си взех и поръчката от Гиза (от Варна съм и трябва да намеря къде се продават да си спестя доставка следващия път а и.. да постоя там и да ухая 😂)
Изключително доволна съм. Трайност, аромат - 6+++. Чак се чудя как не ме е заболяла главата още 😂.

UNS70 блек фантом - много остър, задушлив бадем с кафе усещам аз, с нотки на черен, горчив шоколад. След като постои на кожата ми започва да сладни и се усеща лек карамел.

UNS72 LION DE CHAN - лимон и лавандула усещам. А по описание няма лавандула. Рязък и сякаш леко ретро парфюм. Допада ми, макар че си го представям върху по-зряла дама.

UNS71 DARK ANGEL - от него взех 30мл.. и не съжалявам! Сякаш съм се поляла с шоколадови бонбони и съм добавила Бейлис 😍 много красив завършек има при мен - сладост със свежест. Съвсем спокойно може да бъде носен и от мъж. Смятам, че на мъжка кожа ще се разкрие по още по-прекрасен начин.

D310 Ейнджъл Нова ексклузив - ранна пролет! От всички закупени май този е най-трайният на моята кожа. Не съм фен на цветистите аромати, но този стои изключително женствен и грациозен, а плодовите нотки допълват по много красив начин самия аромат и те карат да копнееш за цъфнали дръвчета и слънце.

UNS66 BLACK CHERRY - той си идва с името.. череша, череша, череша! Убийствен! Тежък, силен, задушлив аромат. Когато премине остротата на горив бадем и ликьор, идва и продължетелната сладост на черешата и остава там ии въобще не иска да си ходи. Идеален за студено време, ще се развие до един страхотен аромат.

D295 пюр ексесд - най-нежният от всички. Мислих, че ще ми дойде много цветен и няма да го издържа. Ами не. Не знам какво правят тези хора, но цветната нотка е изключително поносима и дори приятна предвид непоносимостта ми. Чист аромат, дори малко ми напомня на аромат от ел ароматизатор на Амби пур 😂 Но нямам нищо против да ухая така.

С две думи - чао Рефан, здравей Гиза. 😀10 от 10. 👏🏼

# 213
  • Варна
На гърба на Хепи на центъра. Точно срещу кукления театър е магазинът на Гиза Grinning. ММ му вика на тоя район триъгълникът на смъртта Grinning/на портфейла ми/.

# 214
Парфюмната ми мания стига дотам, че бих планирала ходене до Варна, само заради магазина на “Гиза”. Не е добре работата…

# 215
Днес намазах един Мартин Лайън My Way , пръснах един път на ръката Мансера Роуз....нещо си! 5 пъти измих ръцете и още се усещаше! Уж не ми хареса, обаче после взе да ме пленява и го пиша в графата "I want" Simple Smile Гледам че нямаме списък на Мартин Лайън а все ги спрягаме напоследък, май! Да снимам ли следващия път този в магазина? Ако е удобно да го добавим Simple Smile

# 216
  • София
Емси, не е към мен, но не не се усеща силно туберозата в Габриел.Пиша за оригинала.
Благодаря, ще поръчам щом не е толкова туберозен. Отворена съм и за други предложения на Шанел, ако ги познавате.
Щом си падаш по свежите, виж Шанс Тендър едт/едп, Chanel Chance eau Fraiche, Chanel Chance eau Vive, Chanel Cristalle eau Verte.Chloe Love не e за всеки, той е пудрен аромат и е спрян в оригинал.Аз също съм скарана с него.
Кой предлага имитация на Chanel Cristalle eau Verte?

# 217
  • Бургас
Бях се замислила да си купя Be delisious от Заг, всъщност идея нямам дали още се предлага, навремето го имах в оригинал и наскоро колежка ухаеше страхотно на оригинала.
Не знам как е версията на Заг,на Рефан беше трагична.

# 218
gabrielle, всъщност и и аз така си мислех за Адикт, но се оказа, че влачи уникален шлейф при мен.

Принцесо, стана ми любопитно кой е третият в триъгълника 😅 Рибата, Гиза и ?

# 219
  • Варна
Как кой Grinning. Лик лак са срещу Рибата Grinning.

# 220
UNS66 BLACK CHERRY би следвало да е Lost Cherry нали?

# 221
UNS66 BLACK CHERRY би следвало да е Lost Cherry нали?
Да !
Да похваля този красив Табак за любителите на тежката артилерия.С две думи- табак и мед Simple Smile Само него имаше от тези,които исках да пробвам от серията (дори го нямаше на тестер) и го взех на сляпо.Много е хубав,много добре балансиван  от типа на Табако Ванил,но все пак различен.Силен,мощен и доста траен на дреха( аз предимно на дрехи пръскам, за по-сигурно)

# 222
Емси, не е към мен, но не не се усеща силно туберозата в Габриел.Пиша за оригинала.
Благодаря, ще поръчам щом не е толкова туберозен. Отворена съм и за други предложения на Шанел, ако ги познавате.
Щом си падаш по свежите, виж Шанс Тендър едт/едп, Chanel Chance eau Fraiche, Chanel Chance eau Vive, Chanel Cristalle eau Verte.Chloe Love не e за всеки, той е пудрен аромат и е спрян в оригинал.Аз също съм скарана с него.
Кой предлага имитация на Chanel Cristalle eau Verte?
И аз ще следя за отговор, дано някой да се включи!

# 223
Бях се замислила да си купя Be delisious от Заг, всъщност идея нямам дали още се предлага, навремето го имах в оригинал и наскоро колежка ухаеше страхотно на оригинала.
Не знам как е версията на Заг,на Рефан беше трагична.

Би делишъс в оригинал съм ползвала с години... На Заг версията само съм пробвала като имитация, другите не ги знам..
 На Заг на моята кожа е по-траен от оригинала. Версията според моя нос е 1 към 1.

# 224
  • Бургас
Благодаря,Jupiter sea.
Ще го взема.

Общи условия

Активация на акаунт