Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 634
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Емси, не е към мен, но не не се усеща силно туберозата в Габриел.Пиша за оригинала.

# 196
  • София
Емси, не е към мен, но не не се усеща силно туберозата в Габриел.Пиша за оригинала.
Благодаря, ще поръчам щом не е толкова туберозен. Отворена съм и за други предложения на Шанел, ако ги познавате.

# 197
  • София
Emsi, аз по принцип не харесвам Шанелите, още по малко пък тубероза... Но тоя много ми допадна, свежак е и много траен...Даже не ми е толкова цветен, колкото цитрусов. Аз харесвам повече акватици, щом тоя го изпръсках, прави сметка...
Благодаря и аз си падам по свежите, но като се намърдах в тези парфюмни групи се оказа, че и сладникави ми харесват и мускусните на Нарцисо. Ще пробвам Габриела.

# 198
  • Бургас
Камея не ги  знам. На Заг препоръчвам като трайни: La belle, My way, Max mara, Chloe, L'Extase, Mon, Poison girl, Magnetism, Chloe love и Pleasures/ако го намериш/
От всички изброени не харесвам само Chloe, но пък е безумно траен.
Може да добавим като сполучливи La vie est belle,Good girl,Black Opium(на Заг е по-траен от оригинала).

Chloe love на мен не ми харесва,подчертавам,че е Chloe LOVE.Само него не препоръчвам.

# 199
  • Бургас
Благодаря, ще поръчам щом не е толкова туберозен. Отворена съм и за други предложения на Шанел, ако ги познавате.
Щом си падаш по свежите, виж Шанс Тендър едт/едп, Chanel Chance eau Fraiche, Chanel Chance eau Vive, Chanel Cristalle eau Verte.Chloe Love не e за всеки, той е пудрен аромат и е спрян в оригинал.Аз също съм скарана с него.

# 200
TOM FORD FUCKING FABOLOUS  има ли качествено изпълнение от Гиза?
Или някоя друга марка да го имитира доволно добре?
Благодаря Simple Smile
Имам на Мартинез,много добре направен, не е траен колкото Гиза за жалост,но аз го харесвам много Simple SmileСупер странен аромат.

# 201
От Заг и Камея кои са най-трайните дамски аромати? Или повечето траят по час-два. Simple Smile

От Заг при мен трайност имаха:
 383 Yes I am
391 quatre
551 erba pure
556 i want it
30 pure poison
34 gucci rush 2
36 hipnotic poison
043 tresor
082 womanity
311 la vie est belle
366 tobacco vanille
374 mon guerlain
43 dune
044 venezia
358 poison girl
372 mon paris
393 linterdit
398 idole
390 joy
533 libre
537 santal royal
541 alive
543 baccarat rouge
544 my way
545 angel nova
548 voce viva
32 coco mademoiselle
024 be delicios
026 max mara
546 goog girl supreme

Тези, които не понасям, най-трайно съм усещала 😀
Любимият ми траен аромат е Табако ванил. Скоро писах за него.
Камея не ги знам.

# 202
Много ми е любопитен Тобако Ванил и ще си поръпам мостра, въпреки, че съм сигурна, че не е за мен и едва ли ще ми допадне, но ще видим.
Вие какво ги правите тези мостри после?
Само ми отлежават по шкафовете.

# 203
Аз давам на майка, свекърва, приятелка да пробват и те различни аромати.
И си записвам кой какво е харесал, за да знам какво да подарявам. 🙂

# 204
Минавам да кажа, че си взех имитацията на Gucci bloom на Парфен, и съм много доволна, много е як 😸 Хванах и 15% намаление за Св. Валентин, и 100 мл. ми излезе 27 лв.
Много сте зарибяващи, благодаря ви за съветите!
Искам да пробвам Нарцисо, обаче в списъка намирам само Narciso Poudrée, дали има Ambrée?
И парфюмите на Гиза освен онлайн, има ли ги някъде в магазин в София?

# 205
..И парфюмите на Гиза освен онлайн, има ли ги някъде в магазин в София?
Има магазин само във Варна!

# 206
Аз давам на майка, свекърва, приятелка да пробват и те различни аромати.
И си записвам кой какво е харесал, за да знам какво да подарявам. 🙂

Това е добра идея.

# 207
  • Deutschland
Ще добавя към трайните на Заг и Прасковата. Зверски траен при мен.

# 208
И аз да кажа, че си получих Тендър от Парфен. Доволна съм, красив е като този на Заг.

# 209
  • обл. Шумен
От Заг и Камея кои са най-трайните дамски аромати? Или повечето траят по час-два. Simple Smile

От Заг при мен трайност имаха:
383 Yes I am
391 quatre
......
Тези, които не понасям, най-трайно съм усещала 😀
При мен тези двата бяха много трайни...Дори и на следващия ден се усещат по якето ми.
О, и аз надушвам това , което не ми е по носа, ама се успокоих, че не съм само аз така. 😆 🌺
Как така какво правя мостричките? Аз с едно "фъс" не мога да се ориентирам добре 🤥 Тези малките на Заг си ги износвам, че да мога да преценя.
Днес си получих 7 мострички от Вито.😊 Вече съм в парфюмни облаци 🦦🤪

Общи условия

Активация на акаунт