Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 646
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Някой пробвал ли gabriel esense в изпълнение на Гиза?
Дали ще е лесен за носене?

# 181
  • Бургас
Mon Guarlain Aristea e учудващо хубав.
Не е пресладен и захаросан,а го взех за лятото,че през лятото ми е жал да пръскам каквото и да е.
Траен е,някоя от другите имитации ще изпръскам лятото.
Сега си карам все още на оригинални аромати понякога и основно на Дейзи и She wood от Заг.

# 182
Някой пробвал ли gabriel esense в изпълнение на Гиза?
Дали ще е лесен за носене?
Не знам, но имах само Габриел на Гиза и е много хубав, свеж със лека нотка на типично шанелско звучене

# 183
Обичам и аз ванилия и роза, но ако са ненатрапчиви......Love in Paris ми е интересен, уж е толкова ретро и известен пък никога не съм го тествала.....Венеция, (нищо, че е много стар и вероятно има стотици хубави парфюми).
Аз НЕ ги обичам...но разни хора, разни предпочитания 🙂 А за Love in Paris , не се доверявай на моето описание, като си го поносиш, ще си прецениш. 🙂 А и понякога на блотер ми харесва, а като се нафъщя и не ме впечатлява.
Сега ще погледна Венеция. 🙏
А, аз все  залитам към стари аромати.. Вече около 40 мострички съм изфъскала, а все не ме грабва нещо на 100 %. . 😖🤪

Аз разбрах, че обичаш рози и ванилия, явно съм недочела.
И аз харесвам старите класики, и също много, много трудно нещо ме грабва.
Или е прекалено тежко или е плодова водичка или пък твърде странно, тип унисекс.
Много рядко оцелвам нещо, което да ме впечатли. Същевременно излиза, че си харесвам баш най-класическите и банални парфюми.

# 184
TOM FORD FUCKING FABOLOUS  има ли качествено изпълнение от Гиза?
Или някоя друга марка да го имитира доволно добре?
Благодаря Simple Smile

# 185
От Заг и Камея кои са най-трайните дамски аромати? Или повечето траят по час-два. Simple Smile

# 186
Заг и Камея нямат база за сравнение според мен.

# 187
Заг и Камея нямат база за сравнение според мен.

Добре, извинявайте. Просто последно време ми излизат доста реклами на Заг и Камея и затова питам ако някой който ги ползва и е доволен от трайността да сподели Simple Smile

# 188
От Заг и Камея кои са най-трайните дамски аромати? Или повечето траят по час-два. Simple Smile

В началото на темата има скрит абзац, озаглавен "Според изказани мнения в темата, сполучливи имитации са:". Там ще намерите спряганите за най-добре изпълнени имитации.

# 189
  • Бургас
Mon Guarlain и Daisy в изпълнение на Заг ми издържат по 12+ часа.
Имам и други на Заг,но напоследък си ползвам тези.
Chanel Tendre пак на Заг ми е мааалко по-нетраен,до 4-5 часа издържа.

До кожа е всичко,но има много, много трайни аромати,нищо че са имитации.
На Камея нямам нищо.

# 190

Не препоръчвам Камея. Имам Jean Paul Gautier и няма нищо общо с оригинала.

# 191
  • София
the_demon  в Габриел силно ли се усеща туберозата, защото нещо след вируса малко ми е трудно да я понасям,ако е преобладаваща? Но ми се иска да се запозная с нещо от Шанелите. Нямам нищо, но Мадмоазела не е моя. Моля и някой друг, ако ги познава да ми препоръча.Зная, че има много фенове.А и съм скарана с пачули и тежката бг.роза.

# 192

Не препоръчвам Камея. Имам Jean Paul Gautier и няма нищо общо с оригинала.

Според мен и не само това Не си струват парите ама грам

# 193
Emsi, аз по принцип не харесвам Шанелите, още по малко пък тубероза... Но тоя много ми допадна, свежак е и много траен...Даже не ми е толкова цветен, колкото цитрусов. Аз харесвам повече акватици, щом тоя го изпръсках, прави сметка...

# 194
Камея не ги  знам. На Заг препоръчвам като трайни: La belle, My way, Max mara, Chloe, L'Extase, Mon, Poison girl, Magnetism, Chloe love и Pleasures/ако го намериш/
От всички изброени не харесвам само Chloe, но пък е безумно траен.

Общи условия

Активация на акаунт