Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 645
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Mariq, погледни също мууд версията на Роксан.  Преди харесвах Би Делишъс и основно ползвах техния. После му се пренаситих и скоро не съм го подновявала.

# 226
  • Deutschland
На Роксан е страхотен Би делишъс, ползвала съм го с години. В мууд версия

# 227
  • Бургас
И Мууд версията,и на Заг версията ще погледна,само да имам време тези дни.
Благодаря!

# 228
Здравейте, момичета! Искам да направя първата си поръчка от Гиза, но се колебая кои аромати да си взема. Ще взема Бляк черито им със сигурност, тъй като попринцип много го харесвам. Четох мнения назад в темата за Белугата, Магма, Добро лошо момиче, Звездна нощ и Солейл Бланк, но не знам кой от всичките да пробвам на сляпо, тъй като не искам да се заривам от парфюми, които има голям риск да не ми допаднат. Освен lost cherry, харесвам и good girl-CH като аромат(за ориентир, тези са ми любими) Ще се радвам ако някой ме насочи с кой аромат си заслужава да рискувам, в случай че сте пробвали 🥰❤️

# 229
На сляпо винаги има шанс да не уцелиш и да не ти хареса. Но на Гиза нещата са пипнати и си заслужава риска. Аз харесвам Белугата, Пудрата, Табак Ванила, Код Кашмир, Водка Рокс, Мон Флорал и последното ми попадение - Пищната праскова, в която не усещам горчивина или потна нотка, а само плодова свежест.

Скрит текст:
Офтопик, но ако някой иска да се раздели с Прасковата на Гиза, нека ми пише, имам какво да предложа в замяна

# 230
  • Варна
От Гиза доскоро бях с Черешата, в момента съм с Ерба Пура, след като я свърша ще мина на Добро Лошо момиче, моля имайте предвид, че това е Good Girl gone bad на Килиан, не е Good girl Ch Simple Smile
За пролетта задължително ще си набавя техният Зюмбюл, в който съм влюбена.
Здравейте, момичета! Искам да направя първата си поръчка от Гиза, но се колебая кои аромати да си взема. Ще взема Бляк черито им със сигурност, тъй като попринцип много го харесвам. Четох мнения назад в темата за Белугата, Магма, Добро лошо момиче, Звездна нощ и Солейл Бланк, но не знам кой от всичките да пробвам на сляпо, тъй като не искам да се заривам от парфюми, които има голям риск да не ми допаднат. Освен lost cherry, харесвам и good girl-CH като аромат(за ориентир, тези са ми любими) Ще се радвам ако някой ме насочи с кой аромат си заслужава да рискувам, в случай че сте пробвали 🥰❤️

# 231
Кои са любимите ви пролетни парфюми? Времето е прекрасно, а аз имам нужда от нещо ново. Joy Днес разглеждах наличностите...май съм понатрупала неща за есен и зима, а за пролетта и лятото са малко.

# 232
5 то Авеню поднивявам задължително през пролетта, Еклат на Ланвин, Премиер Жур, Лалето.
Все тривиални, но аз с ги харесвам.
Омния Корал и Аметист също са добри предложения.
Всичко свежо и с китки.

# 233
  • София
Мисля, че в тази тема коментирахме Essence En Rose от Лидл. Ако някой търси този парфюм, в Лидл в Люлин 5 днес имаше 10-на бройки.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:35 от Amiamo

# 234
  • обл. Шумен
....... поднивявам задължително през пролетта..... Премиер Жур....
Все тривиални, но аз с ги харесвам.
Caroline, имаш предвид Премиер Жур на Нина Ричи, нали? / не съм чувала за друг, но знам ли 😆/
Имах оригинал, после копие на Заг и на Рефан /доста по-добро/.
Ти кои имитации познаваш и коя ти харесва най-много? 🙂

# 235
Да, Нина Ричи
Не познавам оригинала. Имала съм само версията на Барджело(и са ме питали с Нина Ричи ли съм, значи трябва да е добре направена?
Сега ще пробвам тази на Заг.

# 236
Днес отскочих до Гиза. Взех си Black Cherry, Blossom love и туберозата. Обачеее и в трите усещам някаква обща нотка, много е странно. Може и моя нос да е дефектен все още.

Тубероза е голям разкош. За предстоящия ми юбилей май ще намажа един оригинал. 😁😁😁

Черешата и тя е опияняваща. Мъжът ми пък каза, че миришело на бонбони пияна вишна. 😅😅

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:47 от pavlina_hrist0va

# 237
Да, Нина Ричи
Не познавам оригинала. Имала съм само версията на Барджело(и са ме питали с Нина Ричи ли съм, значи трябва да е добре направена?
Сега ще пробвам тази на Заг.
Аз май откривам разлика от версията на Заг и оригинала! Имала съм го обаче отпреди доста години (оригинала) и май някъде се споменаваше, че е реформулиран, но не знам версията на ЗАГ от кога е! Малко повече ми тежи и някоя нотка е в повече според мен! Но не мога да разбера коя Thinking

# 238
  • Варна
В по-топло време харесвам Зюмбюла на Гиза, Лалето на Заг, Be delicious, Gucci Bloom, Pleasures... Преди години харесвах и Жадор, Лаура и Лайт блу, но явно им се наситих и сега не мога да ги трая
Кои са любимите ви пролетни парфюми?

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 21:50 от *Krissy*

# 239
  • обл. Шумен
Буци, и аз го имах преди много години, а този на Заг го пробвах скоро и ми се видя някак по-лек и слаб. На Рефан беше по-наситен. Но това е мое мнение, може и да греша!🙄
Krissy, от къде купуваш Pleasures ? В Заг вече няма😥

Общи условия

Активация на акаунт