“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 889
  • 809
  •   1
Отговори
# 330
Влизам само да отбележа , че това е по качественият и свеж сериал от двата !!!!! И както винаги гледам , че другия по Нова има повече коментари въпреки , че прилича на евтина турска сапунка с едни и същи муцуни и едни и същи тематика , това е моя анализ след два изгледани епизода !!! Но , тук е друго харесва ми свежият полъх и от главната и от Руши , дори ми е забавен , а какво да кажем за тази красавица Любомира Башева - забелязах я още в Под Приктритие , после я гледах в Лошо Момиче и накрая в Ягодова Луна , не съм я гледа само в Откраднат живот , защото като цяло не съм гледал самия сериал ! Харесва ми  Башева - чар , красота има излъчване , незнам харесва ми , харесва ми и хуморът и положителното , което лъха от този сериал , жалко , че е коментиран толкова малко , за разлика от другия . После се оплакваме , че ни е писнало от мрачни и плоски сериали , не съм гледал нататък , но след изглеждането на първи епизод съм усмихнат и положителен Simple Smile

# 331
  • Велико Търново
Ами те мненията са основно колко не е добър и колко е неразбираем. Grinning
Негативното обикновено генерира повече коментари.

# 332
Ами те мненията са основно колко не е добър и колко е неразбираем. Grinning
Негативното обикновено генерира повече коментари.
Факт Дама Пика , но това е нелепо ! Разбира се това е моето лично мнение , нямам никакво намерение да го налагам , просто не мога да си обесня , как може да се коментира онзи сериал , на който се чудя да ли да гледам трети епизод , в който не мога още да си обесня за какво иде реч , а знаем , че един сериал не те ли грабне първият епизод макс втория ........... Докато този сериал , на който след малко пускам втори епизод ме завладя напълно.Добър подбран актьорски състав. Руши е един път , кефи ме на макс , майката с двете деца , нека ако някой я гледал и другаде да ми каже , тъй като за мен е чисто непозната като актриса......  мацката , която играе приятелка на Руши и там ще има интрига ,  а се попиках от смях със съпруга на главната , толкова е нелеп и същевременно нагъл . Това , което искам да кажа , че сериала на Бтв ме грабна с достоверносттта си , нима го няма всичко това и в живота , млад адвокат плейбой , който се е самозабравил , но в същото време по наивно детски иска да помогне на всеки , жена , която има не един, а цели два несполучливи брака , но въпреки всичко и всички се бори ....... Изобщо сериалчето е доста простичко , семпло и  забавно , и не мога да си обесня как не се коментира такъв забавен сериал , а се гледа и коментира нещо , което не става и още не се разбира кой къде накъде , докато тук е ясно Руши с майката ,  и може би недодялания съпруг с асистентката или пък не Simple Smile Ами почвам аз втори епизод и пак ще се радвам да коментирам , ако има с кого разбира се Simple Smile

# 333
  • Велико Търново
Отговори на някои от въпросите, които поставяш, ще намериш в темата. И тъй като, въпреки недоволството ти, не са много коментарите, няма да ти е трудно да ги изчетеш. Т.е. има и положителен аспект на това, че не се пише много Grinning А що се отнася за другото - ти сам си го написал - тук всичко е ясно. За какво да пишат хората, като и разбират, и си се забавляват...

# 334
  • София
Двата сериала са различни по жанр и стил. Факт е, че този е по “изпипан”.🙂

Весела Бабинова играе в Денят на бащата - Много добър мини сериал 👍🏻 и във филма Вездесъщият

А другият сериал се коментира повече и защото е по-загадъчен / кой кой е, какво е било, какво ще стане и т.н./, освен че се  критикува повече 😉😂

# 335
Записвам се и аз Simple Smile изгледах само първите две серии миналия уикенд и тези дни се каня на новите. На пръв поглед, не мога да кажа, че е някакъв шедьовър, но е леко и прияно сериалче, а и обожавам Ирина Митева, заради която си заслужава да го следя Heart Eyes

# 336
  • Галифрей
Отново изгледах  двата нови епизоди, този път на части през ден 😂😳

Много харесах епизод 6. Нямам търпение за другата седмица. Уникални са, айде в Петък след излъчването ще коментирам, не искам да издавам спойлери.

# 337
  • Пловдив
Трябваше да е всеки ден от 20ч. Не ми се чака само края на седмицата Simple Smile

# 338
Много хубав и свеж сериал. Най-много ми харесва на фона на всички останали, които тръгнаха по телевизиите. Весела Бабинова ми е любимка, преди 2 години пътувах с нея в един влак, много сладка, дребничка и скромна е. Иван Юруков го харесвам от Столичаните.

# 339
Нещо много взе да изглупява сериалчето.

# 340
  • София
Този път и аз изгледах сериите предварително, нищо няма да издавам, само искам да кажа, че Ирина хич не я бива за актриса. 🤣

# 341
Малее стрина много слаба актриса.

# 342
  • София
Ирина наистина е много зле като актриса, Иван горе-долу се справяше.

# 343
Аз пък много се смях с камеото на Иван и Ирина "Ще направим един лайф" Joy Играят себе си, Ирина не е актриса, не съм толкова критична. Важното ми е тези в основните роли да са добри.
Иван Юруков е топ за комедийна роля, все си го представях като драматичен актьор, но тази роля му залепна. А пък Руши е върха.

# 344
  • Пловдив
И аз щях да казвам, че Ирина не е актриса или...? Та не очаквам много.

Музиката много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт