“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 910
  • 809
  •   1
Отговори
# 525
Тази вечер ни филми и ергени ще има.

# 526
  • София
И аз чакам филма, но май няма да го дадат. Аман от тази политика.

# 527
Пуснаха го, дано не го стопират

# 528
Защо няма да дават филма, евентуално ще го спрат? Не съмв БГ и не съм на ясно, заради Украйна ли нещо?

# 529
  • София
Защо няма да дават филма, евентуално ще го спрат? Не съмв БГ и не съм на ясно, заради Украйна ли нещо?
Чакаме да пуснат Бочко от ареста.
😃
П. С. Айде, оттече....

# 530
Е, не! Вече прекаляват! Всяка стъпка на Бойко ли ще следим?! Пълно безобразие!

# 531
Това ли беше за дн с филма ееееее....

# 532
Пуснаха го, айде давайте сериала!

# 533
ЕЕ заради един Бочко, филма ще спират. Бива ли? Бочко че ще гу пуснат ясно, ама филма може и догодина да го продължат, не е като да не се е случвало - Съни биич.

# 534
  • Пловдив
Е, може ли толкова тъпотии...аман! Ще ни побъркат.
Искам си филма! Хич не ми е кой пускат от ареста.

# 535
Е, сега видяхме защо от бтв ги пускат напред епизодите. Покрай аферите във властта, ни сериал може да се гледа, ни ергенът да си раздаде розите Joy

# 536
Имали технически проблем,ами да пускат филма тогава....
Много паузи....неподготвени😤

# 537
Хубаво, че е пуснат наистина преди ефир

# 538
Чудо на чудесата! Арестуван политик-мафиот. Направо лайф камери да пуснат от дома му. Да следим 24 часа.
Много моля някой да ми каже в спойлер дали днес ще се изяснят чувствата между двамата, че не ми се чака? Дали ще я избере нея?

# 539
  • София
Уникални идиоти са от bTV, за пореден път се убеждавам в това. Как може да си прекъсваш сериал заради хора, които са противни на българите (разбирай родните ни ''политици'')
Ама Господ ги наказа с технически проблем и изтърваха на живо изказването на бат Бойко. хохо, халал да им е. По Нова го излъчиха.
Но има шанс, защото няма още 21:00 ч. ще приказват още 30 мин. максимум според мен.
Не че някой го вълнува. В тази държава докато няма ефективно осъдени политици и престъпници (в затвора, с дълги присъди), народа никога няма да им повярва истински или да му запука.

Общи условия

Активация на акаунт