“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 886
  • 809
  •   1
Отговори
# 615
Той Хрисъо отделя повече внимание на децата, а едното дори не е негово. Тя ги взима и води до училище и чат пат ги вика при себе си, повече внимание на другите обръща. Ако Мартин не беше я целувал нямаше поне да скалъпи тази глупост да бягат, той докато е във връзка ще си остане така, влюби се в Яна, но гледа и да не загуби работата си, защото ако Ася го разкара , баща й ще го махне,а и не е готов за обвързване с жена с деца

# 616
И на мен взе да ми намаля емпатията към Яна. Разбирам, че характера и е такъв - импулсивна, първо действа после мисли, обаче би трябвало децата да са на първо място и да са главната мотивация при вземането на решения както в професионалния, така и в личния живот. В тоя смисъл някак си приличат с Христо по темперамент, но при него вече има и патология 🙂  Ясно е защо са били и семейство.

# 617
Ами съвсем реална баба.
А Мартин ще го видим занапред какво ще направи.

# 618
На мен ми беше много нелогично предложението на Яна да избягат, ей така от нищото. Супер странно беше, след една целувка, без да знае още какво се случва, дай да бягаме... А децата? Абсурдно беше, нормално е Мартин да се уплаши. Но е ясно, че накрая ще се съберат. Вече започнаха да ни загатват как Ася и Тома пак ще се сближат (сцената със сладкиша). Simple Smile

# 619
  • София
Тук всички са завеяни Joy Христо - авсолютен търтей, но се грижи за децата, обаче това не му пречи да харчи парите за входа.  Wink Мартин - талантлив, бързо намира решения, но и той се отплесва Joy Бабетката - разбирам да се омае и да "изгуби хоризонта", но след като разбра, че е измамена, би трябвало да ѝ дойде акъла, но не би...
Яна - приема присърце проблемите на другите и се хвърля да ги оправя, а забравя и забатачва нейните. А това за бягството... Joy просто иска да избяга от себе си Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 620
  • София
Аз очаквах обратното развитие. Тя да се дръпне и да каже, че е грешка, а той да залитне...

# 621
almadji, и аз ги виждам така нещата Hands Plus1

# 622
  • Sofia
Как се казва полският вариант на сериала?

# 623
Как се казва полският вариант на сериала?

O mnie sie nie martw - https://www.imdb.com/title/tt4194194/?ref_=tt_mv_close

# 624
Къде ни е сериалчето?

# 625
Четвъртък и петък го дават...

# 626
  • Галифрей
Мислех си явно цял живот Яна е бягала от проблемите си и чувствата си и за това толкова е лесно се връзва на мъжете. Не разбирам,защо тя постояно се хвърля да оправя проблемите на другите?

# 627
Тя си е повярвала, че е по-добра от мъжете и се юеси в живота на другите.

# 628
  • Галифрей
Ми да сякаш вселната се върти около нея, много ме дразни.

# 629
Оф, тоя Руши е толкова сладък на екран, че като целува Яна и все едно мен целува, та се вълнувам. Много увлекателен образ!

Общи условия

Активация на акаунт