“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 831
  • 809
  •   1
Отговори
# 420
Много  се дразня на жени като Яна и никога не бих се сприятелила с този тип хора.
Вечно да си навират носовете в чуждите животи,все да дават акъл,да нямат капка тактичност,сприхави и емоционални.Хубаво е да си откровен,но не във всякакви ситуации трябва да си показваш честолюбието и да се намесваш.
Иначе 14 епизода са ми достатъчни,макар и ако бяха малко повече нямаше да ги откажа.

Иван и Андрей ако четете тук, продължавайте да инвестирате бюджет и време в продуциране на тв сериали.Качествен продукт доставяте на зрителите,а това е най-добрият комплимент,който може да получите.

# 421
Много  се дразня на жени като Яна и никога не бих се сприятелила с този тип хора.
Вечно да си навират носовете в чуждите животи,все да дават акъл,да нямат капка тактичност,сприхави и емоционални.Хубаво е да си откровен,но не във всякакви ситуации трябва да си показваш честолюбието и да се намесваш.

Но пък собственият им живот е батак и не могат да го оправят.

И мъже като героят на Юруков са отвратителни, но пък като има жени, които ги търпят ...

Гледам заради Весела и Руши, а и тук там бате Влади и Ирина, Юруков не го понасям.

Колкото до песента на Графа - ми те вече всичките му песни звучат еднакво, не ми прави особено впечатление.

# 422
И аз поглеждам сериалчето, свежо е, но нещо сюжета ми  буксува засега или с други думи нищо интересно не се случва. За моя изненада харесах Руши как се справя, но Бабинова не, не знам дали е заради персонажа, но нещо не се получава там. Чакам развръзката да се взимат и да свършва. Иначе е разтоварващ сериала ама да пускат Съни Бийч вече.

# 423
Препоръчах сериалчето на мъжа ми, че той сега приключи Ла каса де папел и нищо не му грабваше вниманието след него.
Е, снощи до 2,30 е гледал Мен не ме мислете.
Много му е харесал и е щял да събуди детето със смях.

# 424
  • София
Дария изобщо не е красавица, има неправилни черти / малко конска физиономия/, но някак си съчетани я правят симпатична 😉. И има много чаровна усмивка и приятно излъчване 😍. Харесва ми 🥰

# 425
Дария изобщо не е красавица, има неправилни черти / малко конска физиономия/, но някак си съчетани я правят симпатична 😉. И има много чаровна усмивка и приятно излъчване 😍. Харесва ми 🥰

Аз за фигурата и завиждам, в лице хич не ми харесва

# 426
Така е. Аз в Откраднат живот изобщо не я харесвах, но сега в тази роля ми е симпатична, може би и заради персонажа. Simple Smile

# 427
Музиката смътно ми напомня на друг БГ сериал, на "София Ден и Нощ" ли... скука някаква ми навява.

# 428
Да, и на мен песента ми напомня тази от София ден и нощ. Те на Графа всичките песни си приличат...

# 429
В сл.епизод Зомбори се появява като тайнстввния мъж от сайта, измамил майката на бременната приятелка.

Малко "шуробаджанащина" се получава, иначе той си е хубавец, точно за мошеник-омайващ жените става ☺️

Чак пък шуробаджинащина. Все едно държавна поръчка за магистрали е спечелил.
На мен ще ми е интересно да видя химията между двамата. Все пак той играе прелъстител.

Гледах епизода с Ирина Т и Иван. Ами много ми хареса.  Закачка, шарж,  и им се получи. Това са пародийни образи и се справиха чудесно. Не знам за какво са задълбочените анализи, та чак пък и актьорска игра се обсъжда. Няма такава. Това е все едно влязоха за малко да разкажат виц и приключват.

# 430
Сериала е свеж и ми идва разтоварващ. Руши ми е слабост от тинейджърските ми години и ми навява за мили спомени като го видя, но наистина идва слаб като фигура. Актьорите добре играят според мен - съчувствам им, разсмиват ме и ме ядосват даже.
Бабинова на колко години е? Играла ли е в друг сериал?

# 431
Да, игра в Денят на бащата по БНТ.
И там се справи чудесно.

# 432
Дария и Руши ми изглеждат като хора които са спряли месото.

Руши винаги ми е бил симпатичен заради различността си и ми изглежда много възпитан, без да се вре на всякъде. С Таня изглеждаха много различно, особено на фона на българския ''елит'' манекенки и шоу бизнес. От време оно си джъткаше с веспичка. Няма да се учудя ако колата във филма е личнта му. Има в него една тосканска небрежност. Ще кажете лесно е да се живее красиво с такава майка зад гърба ти, но не е точно така. Много милионерски синчета видяхме да демонстрират повече от упадачъен лайфтайл.
 Жалко че с Таня са се разделили, изглеждаха хармонична двойка. Интересно ми е с какво се е занимавал докато живееха в Южна Африка.

И Дария много ми харесва. И като актриса и като външност, има излъчване на талантлив и дълбок човек.

# 433
  • София
Присъединявам се към някои мнения, че Руши има нездрав вид. Все едно през цялото време кара на крака някакъв грип.

# 434
То ще да е от жълтия филтър Grinning Изглежда на моменти, че все едно има треска. Но и Дария е мега слаба в лице, само кожа и кокали.

Общи условия

Активация на акаунт