“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 839
  • 809
  •   1
Отговори
# 405
  • София
😂, И на мен ми хареса много този епизод 😍. Много добър разговор между баща и дъщеря. Има нещо вярно в това, че Ася също  не се влага на 100% във връзката с Мартин.😉 А русата мацка се оказа, че не е безнадеждна блондинка 😂…
А нашата праволинейна, честна, пряма Яна ще го играе под прикритие примамка 😂…

На мен би ми харесала като двойка адвокатката, тип комсомолски секретар и лежерния бохем-адвокат 😜

# 406
  • София
Абе екстра са си 14 епизода. Иван и Андрей знаят какво правят и това не са тъпи сапунки с претенции за нещо повече. Точно това е нишата. 10-14 епизода (макс), хубава история с точните хора за нея. И ако е добър крайния продукт и се хареса, спокойно могат да направят още сезони и пари съответно. Така имат две в едно. И рейтинг/пари и добри отзиви, а не само едното. И със сигурност няма да омръзнат на публиката.

Иначе епизодът ми хареса, един от най-добрите този сезон. Прави впечатление, че и тук както и в Съни Бийч (там още по-добре) подбраните актьори играят непринудено и естествено, все едно ролите са писани за тях. Визирам над 80, да не каже 90% от каста. Което е голяма рядкост за нашите продукции.

# 407
Е, да, много ясно, че е по-добре 14 епизода смислен и качествен продукт, отколкото 14 сезона помия, но просто много ми харесва сериала и ще ме е яд като приключи толкова скоро. Аз от всичко, дето дават в момента като сериали и предавания гледам само този сериал редовно и с интерес. Чакам си Сънито. Вече съм сигурна, че като приключи Мен не ме мислете, ще ни пуснат Гомез и компания.

# 408
Охх, само на мен ли Руши като мъж не ми харесва и то мъж в костюм на всичкото отгоре? Изгледа ми болнав, постоянно все едно има треска. Все още не мога да го приема и не ми се вписва в ролята на адвокат. Ирина - Хелга Grinning е по-добрата и достоверна в тази професия.

# 409
И на мен не ми харесва костюмиран. Последно го бях гледала в 18% сиво, но и там ми беше болнав. Май защото е поотслабнал.

# 410
  • софия
Гледам сериала, но не ме впечатлява, сцените с Тенчева особено. Изобщо не е артистична.

# 411
  • Велико Търново
Майката на Ева, някой беше писал, че и е леля в живота на Любомира Башева. Много си приличат наистина, аз се чудех дали не са майка и дъщеря.
Някой беше написал за лелята на Любомира Башева, да. Както и за майка ѝ. Само дето те са съответно Лили и Камелия Игнатови. И не са актриси, а гимнастички. Отделно, че са по-млади от акрисата, която играе майката на Ева.

В сл.епизод Зомбори се появява като тайнстввния мъж от сайта, измамил майката на бременната приятелка.
Малко "шуробаджанащина" се получава, иначе той си е хубавец, точно за мошеник-омайващ жените става ☺️
Разбирам да е шуробаджанащина, ама ако Владимир Зомбори е някое дърво и не струва нищо като актьор. А то съвсем не е така. Какво да направят, че с Весела са се влюбили и са създали семейство? Да се разделят, за да не ги обвиняват по подобен начин ли?

Надявам се ще видим. Епизодите са 14 😘
14 са епизодите на втория сезон на Съни бийч. Реално за Мен не ме мислете все още никой не е отговорил на въпроса колко на брой са епизодите, независимо, че Diavolo поне два пъти е задавал този въпрос, включително и на Иван. Имам предвид тук, във форума. Но и където са давали интервюта, не съм чувала/чела да споменават нещо за това.
Друг вариант е, ако и двата сериала са с по 14 епизода и като приключи този, да пуснат Сънито пак с по два епизода седмично. И ето ти комплектован пролетен сезон.

# 412
Харесва ли ви песента на Графа , която е към сериала? Мен не ми харесва.

# 413
На мен много ми харесва.
Харесвам и тоалетите на Ася. Поне тяло има Дария и добре ѝ стоят.

# 414
  • Галифрей
Надявам се ще видим. Епизодите са 14 😘
14 са епизодите на втория сезон на Съни бийч. Реално за Мен не ме мислете все още никой не е отговорил на въпроса колко на брой са епизодите, независимо, че Diavolo поне два пъти е задавал този въпрос, включително и на Иван. Имам предвид тук, във форума. Но и където са давали интервюта, не съм чувала/чела да споменават нещо за това.
Друг вариант е, ако и двата сериала са с по 14 епизода и като приключи този, да пуснат Сънито пак с по два епизода седмично. И ето ти комплектован пролетен сезон.
[/quote]

Напротив аз проверих, ето

# 415
  • Велико Търново
Благодаря ти. На мен пък резултат от Уикито не ми се показа до трети подред и даже и не скролнах надолу да видя. Реших, че не са вкарали инфото за сериала там. Охооо, сега видях - чак на шесто място излиза. При това има и "прекъсване" с изображения за търсенето.
Е, щом са 14, значи може и така да са го измислили от bTV - като свърши този, да пуснат Съни бийч. Тъкмо да "подгреят" лятната ваканция.

# 416
Аз останах приятно изненадана от "мен не ме мислете" с него съни бийч и татковци са ми фаворити от към сериали, но дано бтв много скоро пусне съни бийч и татковци , защото това ми липсва да гледам, но бтв имат финалната дума.

# 417
Харесва ли ви песента на Графа , която е към сериала? Мен не ми харесва.

Да, музиката е хубава👌🏿А наГрафа съмму фен 👍
Руши наистина е една идея по-слаб от нормалното, с тези ризи ми се набива тънкото му вратле, яката все му е широка 🙂 Но те и дамите са доста кльощави, Дария особено в лице е само кости и вежди ( лека завиждам, човещинка 🙈)

# 418
И на мен ми харесва музиката, Графчето ми е слабост. Heart Eyes
Руши и Дария наистина могат да си позволят да хапват малко повечко. Wink Весела си е тамън като телосложение. Simple Smile Мъжа й много го харесвам също.

# 419
На мен това е единствената песен на Графа която му харесвам. Руши не го помня като певец или артист. Никога не съм го чувала и виждала. Не мога да кажа че ми харесва като мъж. Хич даже. Дария също не ми харесва визуално. Тоалетите ѝ обаче са топ, също ѝ стоят много добре. Весела ми е много сладка. Иван още от Столичаните го бях харесала. По физиономия ли, по глас ли много ми напомня за Мариус Куркински.

Общи условия

Активация на акаунт