“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 844
  • 809
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Много тъмно в тоя апартамент на Яна...
Иначе все повече ми харесва Simple Smile

# 391
А, да, и на мен много ми харесва играта на Влади Люцканов.
Изобщо всички играят много добре.
София Бобчева и тя си играе добре тоя типаж на руса хахавела.

# 392
  • Пловдив
В сл.епизод Зомбори се появява като тайнстввния мъж от сайта, измамил майката на бременната приятелка.

# 393
На мен Ася ми е симпатична, а в началото мислех, че ще е кучка. Не ми се иска Мартин да я зареже заради Яна.
Бобчева много яко Ванче прави.

# 394
В сл.епизод Зомбори се появява като тайнстввния мъж от сайта, измамил майката на бременната приятелка.

Малко "шуробаджанащина" се получава, иначе той си е хубавец, точно за мошеник-омайващ жените става ☺️

# 395
  • Пловдив
М да... Simple Smile

# 396
  • Галифрей
Повече такива свежи сериалчета да пускат, че аман от драмите на Откраднат живот и турските сапунки.
Иван и Андрей защо не продължиха Съни бийч?

Съни Бийч сезон 2 е отдавна готов минала година цяла пролет и малкото от лятото го снимаха. Съвсем скоро ще го пуснат, това не зависи от тях от бтв. Ще има още един ден сезон 😉

Днешният епизод много ми хареса бащата на Ася точно и ясно и го каза. Марти и яна бяха много сладки като я снимаше. После гледаше снимккте й и се усмихваше. ❤❤

# 397
  • София

Мен не ме мислете - епизод 6

# 398
Измамника не е ли малко младичък за на Ева майка ѝ...? Аз очаквах някой достолепен леко по-възрастен господин.
Мартин се държа зле с Ася и след делото, когато тя искаше той да и се извини, я отсвири леко в стил Ицето.

# 399
Не е лошо сериалчето. Малко трудно става да гледам едновременно двата български, но засега се получава.

# 400
  • addicted
Чудесен е този сериал, вече дори и Христо не ме дразни. Успява да е точно това, което ми се искаше - приятна разтоварваща история. Забавлява ме, има много свежи и непринудени шеги, в този епизод например, когато Яна с цялата си загриженост каза на Мартин: тука ви чака един човек и иска да ви убие Joy Joy
Много, много добре им се получават диалозите, рядко са сковани, да не кажа никога..
Сцената между Ася и баща и пред прозореца беше много топла, естествена.
Абе доволна съм Simple Smile
Наистина ли са толкова малко епизоди Sad

# 401
Надявам се да не ги правят двойка Яна и Мартин. Толкова по-добре ще бъде да избягат от клишето и тя да стане негов асистент, който да вкарва ред в разпиляния му професионален живот, пък Ася в личния.

Дария да не си е правила нещо на устните?

# 402
  • Галифрей
В защита  на Мартин, той и беше ядосан, защото тя  не си е свършила работата на време. Има разлика между лично и служебно отношение.

# 403
Много бяха сладки на дивана като й правеше профил в нета 😇💌💌💌

# 404
Ей, страхотен епизод! Heart Заслужава си едно сърчице, защото ми стопли душичката. Накрая се усетих, че стоя усмихната от един час. Накрая наистина бяха много готини Яна и Мартин. Сладури!!! Обаче най-вероятно Ася ще намери снимките, после иди обяснявай. Много ми хареса сцената баща-дъщеря, не бил толкова страшен този Захариев.

И голям смях имаше, лафове, лафове Grinning „такава страст съм виждал само в очите на данъчните” Joy

Много добре са им се получили диалозите, самата игра. Толкова са истински всички, така непринудени. Направо съм вече влюбена в този сериал!!

Пък покрай Руши в Свищов се присетих да си пусна старите му песни. Признавам си някои ги бяха забравила, направо се върнах в ученическите ми години. И аз бях влюбена в Руши тогава, направо ми е странно да го гледам сега, сякаш не е същия човек. Харесва ми как се е развил като актьор. А какъв глас има... ех, дали ще попее някой път в сериала?

Общи условия

Активация на акаунт