“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 863
  • 809
  •   1
Отговори
# 375
На мен ми допадна пародийната сцена с Иван и Ирина.
На фона всичко мрачно и гадно, което бълва по нашите телевизии, тоя сериал ми е единственият свеж полъх.
Жалко, че е само два пъти в седмицата.
Не исках да коментирам на Милошев бълвоча, но и там мрачно, тежко.... 'ноо кахърно.
Та екстра са ми Иван и Ирина!
И другата Ирина, Дария а бе всички! Дори закачката, че при снимките не е пострадало нито едно животно. 🤣

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 08:14 от *Биле омайно

# 376
За първи път се включвам и аз да коментирам сериал, но този много ми допада. Много се свеж, има развитие, нещата се случват, интересен е. Но аз по принцип много харесвам Весела Бабинова, страхотна игра, Руши също много ми харесва как играе, Дария Симеонова също. На мен пък много ми допадна краткото участие вчера на Иван и Ирина, беше много забавно. Въобще не ми прилича на да е леля му или майка му, даже много си подхождат двамата. А иначе някой в преден пост много добре беше написал, че някои актриси получават главни роли с игра на нивото на Ирина, така че супер си се справи жената.
А Иван Юруков много ме забавлява в тази роля, в началото не можех да осъзная, че играе такава комедийна роля, на скоро го гледах в една страхотна постановка в Народния, изигра супер драматична роля. Но това само показва колко добър актьор е.

# 377
Да не ги очаквах двамата,но беше супер ♥️

Къде се загуби Ирина от Ож 😅(не че ми липсва не съм й много фен 😅)
(Отдавна не гледам Лъжите ..само първите 4-5 серии давах шанс и толкова)

Весела и Руши топ ♥️

# 378
Харесва ми сериала, Руши много хубаво гледа Blush

И аз съм фен на триото -Яна,Христо и Мартин. На мен ми се струва ,че може да има някакво залитане между Мартин и Яна, но на финала ще са си сегашните двойки, очаквам Христо да преживее катарзис Grinning Какво да правя, наивен оптимист съм си , все си мисля че у всеки има зрънце добро и може да покълне в един момент. А и химията ми е в повече при тях.

# 379
Аз пък не очаквам любовни двойки, не възприемам сериала като такъв. В сегашната конфигурация са си добре Grinning

# 380
  • Галифрей
Така е найстина е свеж полъх, конкуренцията отдавна спрях да го гледам. Всичките са супер в този  сериал.
Днешната серия ще е много готина 😘❤

# 381
  • София
Знае ли се колко серии е сериалчето? Надявам се да са повече.

# 382
Аз пък виждам химия между Мартин и Яна и искам да се съберат. Много сладко си хвърлят погледи и той винаги се усмихва като тя му пише. И мисля, че ще ги съберат.

# 383
  • Галифрей
Надявам се ще видим. Епизодите са 14 😘

# 384
  • Разпиляна във въображението
Само 14! Уф Sad

# 385
Да, бе, 14?!? Е, то значи ей сега ще свърши Confused

# 386
  • Галифрей
Ми да, ако сезонът е успешен и телевизията им даде зелена светлина,ще направят втори.

# 387
ПО-добре ей сега да свърши (14--20 серии макс), отколкото 540 серии от пусто в празно до втръсване.

# 388
Повече такива свежи сериалчета да пускат, че аман от драмите на Откраднат живот и турските сапунки.
Иван и Андрей защо не продължиха Съни бийч?
Изгледах епизодите от тази седмица и пак се влюбвам в Руши. Тамън го бях позабравила от тинейджърските ми години и ей го на, той пак ми напомня колко е готин Grinning
Като тинейджърка си хванах автобуса да си ходя на Свищов, че Руши имаше участие там в една дискотека Торнадо.
Майка ми дойде на гарата да ме увещава да се прибирам, обаче аз вече се бях натоварила на автобуса с една приятелка, бях взела ключовете за къщата ни и обмислях тоалета за вечерта.
Руши спечели тая битка и заминах, майка ми нямаше никакъв шанс Joy
Даже още стои в стаята ми у нашите негова картичка с автограф от въпросната вечер.

# 389
Мен днес ми хареса на Ася баща и, Влади го играе много автентично. Ася е свястно и интелигентно момиче, но Мартин е лежерен в отношенията им и тя усеща, че не са много сериозни, а пък като се смесва личното със служебното често стават издънки. Много нормални и истински герои и взаимоотношения, такива филми харесвам.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 21:24 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт