“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 868
  • 809
  •   1
Отговори
# 360
Появяването на Иван и жена му ми беше хем странно, хем сладко. Мисля, че ролите бяха пародийни малко, особено Иван с лайфовете и „голямото шоу” Grinning Все пак не играят във филм за Оскар.

# 361
Имах надежда за Ицето към края на епизода, че може и да излезе човек от него, но от промото за утре виждам, че е напразна. ;р Много ми е забавен този Юруков. Отначалото на сериала ми идваше да му дрънна един, супер ме дразнеше, но вече ми е само смешен.
Яна защо има такова синьо червило. Scream

Не знам как е в оригиналния сериал, но се надявам, че няма да се съберат заедно Мартин и Яна, защото не искам Ася да се окаже зарязана. Много е добричка, отзивчива, разбрана. Не заслужава да я прецакат. Или поне да и намерят и на нея някой готин партньор преди това, та да не страда. Yum

Майката на Ева, някой беше писал, че и е леля в живота на Любомира Башева. Много си приличат наистина, аз се чудех дали не са майка и дъщеря.
Много добре игра жената. Хем те хваща яд, че е толкова наивна, хем смешна с това витаене в облаците, хем ти става тъжно за нея. Не знам как ще успее да и помогне нашия адвокат, но е много изобретателен и вярвам в него ;р

Ирина беше доста зле, но пък както сте писали - епизодична роля. Все тая.

Нямам търпение за утре.Nerd

# 362
То синьото може и да не е червило, но да е било сложено там на устата само и само да зарадва деацата Simple Smile

# 363
  • Галифрей
Мен този епизод не ми хареса особено, харесах много следващият.
Ицето и пералния беше смешно. 😂 Цялата  къща наопаки и той с грим.
Майката  на Ева е много наивна горката.

# 364
Абе дадоха го на масичката накрая, едно отворено синьо червило, Ицето приличаше на зомби с шнолка Smiley

Прането както разбрахме става за пижамка.;р Те с Ясен произведоха бая пижамки, има да си ги износват години напред.
На мен ако ми забоядисат така дрехите ще откача!

# 365
Не бях гледала епизода още и като прочетох коментарите колко е зле Ирина и колко не става за актриса и си казах "Брех, много рязко й се развалила играта на Митева, бе, как така за един епизод вече стана супер слаба?", пък то какво било Хахаха. Като за тотален аматьор Тенчева можеше да е и по-зле, не съм взискателна към нея. Горе-долу със сходно ниво някои получават главни роли в сериали, та нея ли да критикувам. Joy
Ася е супер миличка наистина и ще е гадно да бъде наранена, но най-вероятно ще се случи.
Пак се смях искрено на "А може ли като приключи подялбата на кучетата и вазите да обърнете внимание на истинските проблеми"?
Grinning
Весела, Руши и Юруков са топ! Heart Eyes

# 366
  • София
Ха, много сериозно ги взимате😂. Епизодична странична линия 😉. Аз даже не разбрах ще се развеждат ли в края на краищата или ще им се размине. 😂

Събраха се. Героинята на Ирина я изкараха доста глупава. Уж мъжа и гледа само себе си и отделно изневерява, ама след като дръпна една фалшива реч и тя изведнъж омекна и клекна. Все едно не може без него и предпочита да е с него, дори и да страда, отколкото без него. Поне това видях аз от сценария в тази сцена.

# 367
  • София
И аз се надявам да не съберат Мартин и Яна, страхотен тандем са в работата. Христо е номер едно, няма такъв смях. Как изхвърли червения чорап и решението на задачата на детето. Sweat Smile

# 368
  • Галифрей
И аз се надявам да се вземат Марти и Яна. Показват знаци.
Да Ася е миличка ама и тя не знае какво иска.

# 369
Всичко сте го казали, НО имам един въпрос, колко им е разликата на Стрина и Иван - защото, снощи като ги гледах на екран заедно , ми тя е верно като леля му на това момченце.

# 370
Иван го дават на 42 години, Ирина няколко години по-голяма от него, не пише обаче. Иван младее, а знаем, че жените остаряваме по-зле и видимо от мъжете...

# 371
  • София
С тази капела ми беше странна, иначе очаквах да е по-зле, защото първо ви четох, после го гледах. Иван наистина й е като син, но той си е някак инфантилен, не мога да го приема като сериозен мъж.

# 372
  • София
Аз преди често засичах Ирина и ми харесваше на външен вид, нищо, че е ужасно досадна. Но сега много си е пипала по лицето, като питка е. Отделно явно е напълняла.

# 373
Винаги са ми били странни коментарите за външния вид на хората. Нормални хора сме, остаряваме, някои напълняват, някои младеят за възрастта си. Защо се очаква от Ирина Тенчева да бъде съвършена?

Появяването на Иван и жена му ми беше хем странно, хем сладко. Мисля, че ролите бяха пародийни малко, особено Иван с лайфовете и „голямото шоу” Grinning Все пак не играят във филм за Оскар.
Споделям това мнение - аз също приех участието им в епизода като изненада в сюжета и като пародия. За мен се получи добре.

# 374
Ирина Тенчева игра себе си. На нея говорът и е такъв изкуствен и превзет. Гледала съм интервюта с нея, същата работа. Не коментирам външния и вид, защото не ме интересува изобщо, но като актриса би се справила единствено ако няма реплики Grinning
Иначе Руши, Дария и Весела са топ. Сериалчето ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт