Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 699
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Bell Приемам отсъствието ти и вече съм спокойна. Каквото - такова. Животът продължава.
Bell Очаквам филма. Ще бъде интересен. Един Керем в различна роля.
Bell И понеже безделието ражда порока, прегледах отсъствията ти в ИГ. Ами сърдитко, ти имаш по 3 месеца липси. Така че, мили дами, аз ще чакам. Без нерви и самонавивания. Е, естествено, че ще си коментирам.
Bell Ханде, ти що не харесваш постовете на сестра си?
Има и още какво да пиша, ама пък трябва и да ви изчета. За сега толкоз. Heart

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 20:05 от st_ina

# 121
Попаднах на статия в която се коментира че Ханде още носи гривната от общата почивка заедно с Керем. Това може да е добър знак.

Защото предаването е снимано през септември, просто сега се излъчва...

Момиченцето е дъщеря на нейна приятелка и друг път е пускала сторита с нея.

Благодаря за информацията.
Момичета попаднах на този пост, постнали са профилите на Ханде и Керем. Да не са някъде на гости двамата? Дано е така, силно се надявам.

Това е подарък от фенове изпратен към Ханде и Керем.

# 122
  • София

"Не можем да избягаме от това, което трябва да се случи. Вятърът ще ни отведе на местата, които трябва да посетим. Слънцето ще огрее хората, които трябва да забележим. Въздухът ще даде живот на ситуациите, които е нужно да оживеят. Нощта ще затъмни нещата , от които иска да ни предпази. Дъждът ще измие плачещите очи, а дъгата ще даде надежда.Тези и още много други неща ще се случат, но помни - нищо не е случайно.."

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 23:11 от Dilemi

# 123
# 124
Много ми хареса това мнение на Evgenia Ovsyannikova: "Невероятно красива.... Ханде е вълшебна! В тази фотосесия - особено. Всичко се събра тук: приказно красиво момиче, мистично красиво място, аура, енергия ... Място на силата – това идва на ум, когато гледаш снимка от Мардин. Ханде притежава магнетична красота, която идва от най-милото сърце. Вярвам, че никаква мръсотия няма да полепне по него. Срамно е да чета за толкова прекрасни актьори и хора - за Керем и Ханде - такъв словесен позор. Особено когато това възмущение идва от турските медии. Те не ценят прекрасните си хора, за съжаление. И Ханде, и Керем са много интелигентни, благородни, мили и искрени хора. Ето как несправедливостта получава най-много. Срам за тях."

Какво излъчване има тук Ханде:

Информация от рускините: "Стана ясно, че Гамзе със съпруга си и Мави летят до планински курорт да карат ски. Ханде също е завела кучетата в приюта. Чудя се какво ще стане след това?"

Малко за подобряване на настроението:

Ирем Хелваджиоглу, която ще гледаме на филм скоро с Керем, отпразнува рождения си ден, като за първи път се появи пред камерите с новия си любим Йолак Йозджан.

# 125
# 126
Очите са огледало към душата

🍀

# 127
  • София
Мира, аз видях Гамзе още вчера как с Мави стягаха куфарите. Но не искам да дърпам дявола за опашката и засега съм пас. Прави ми впечатление, че днес Гамзе и Джанер са много обрани откъм информация в инстаграма. Пускат от време на време по някое стори от снимки направени от предишните дни, просто така за заблуда на противника. Ханде и тя същото. Не искат да дават жокери на папараците. Питам се, нали всичко знаят и са много информирани. Защо сега е пълна тишина. Никаква новина не излиза. Взели са си поука нашичките. Нека си почиват на спокойствие. Когато решат ще им подхвърлят някоя трошичка и тогава, като прегладнели лешояди ще наскачат да се надпреварват, колко са информирани. Смешници.

# 128
Прекрасна е!

И той не остава по-назад!

# 129
  • София
Малко от  Мардин Sunglasses

Скрит текст:
Красота от камък!

# 130
  • София
Невероятно красиви снимки на Керем.

# 131
# 132
Дано заедно с Гамзе и Джанер да са и нашите и да си празнуват заедно и да ни изненадат с обща снимка, тъкмо ще запушат устите на всички които пишат лъжи на техен гръб
Стари спомени

# 133
  • София
Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 23:50 от Dilemi

# 134
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт