Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 741
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
За съжаление Бро и Слънцето може и да са прави. Cry
Вижте разликата.
Преди:

Сега:

# 211

Никой от тях не опроверга слуха толкова време.
Но и не потвърдиха. Което по-скоро ме навежда на мисълта, че не е взето окончателно решение, а са решили да си дадат време за осмисляне на случващото се и могат ли да продължат заедно.
Брей, колко бързо се променят нещата. Влюбени изглеждаха. Има хора умеят да изразяват чувствата си, има и такива които са по-обрани. Керем е от първите, само като се споменеше името на Ханде засияваше, а като бяха заедно на едно от награждаванията за миг сякаш бяха забравили за заобикалящия ги свят. Не че и на нея не й личеше, но един мъж който не се притеснява от това да показва любовта си повече се набива на очи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 212
Чисто хипотетично, I'm back , дали е бил на дигитален детокс, а не е ли възможно да е имал и здравословен проблем. А и да са си дали почивка с Ханде, от фенове , журналисти и от себе си. Истината е някъде там, както се казваше в Досиетата Х.

Скрит текст:
ММ е изписан и се възтановява, до каква степен все още не се знае, за съжаление.

# 213

Никой от тях не опроверга слуха толкова време.
Но и не потвърдиха.
Това е и нещото, което ме държи като удавник за сламка 12 ден. Липсата на нови клюки, факта, че никой няма какво ново да напише и въртят едно и също.
Вярвам, че още са влюбени както тогава на наградите. Седя си неспокойно и чакам развръзката.

Славена Flowers Four Leaf Clover

https://twitter.com/merybumiyy/status/1490337054630334470

# 214
Сега целият свят е вперил очи... Ханде ще лайкне ли пуснатото от Керем, няма ли....!? И нека залозите започнат сега...

# 215
  • София
1 към 1 с моето мнение. Wink
Съжалявам, че го пиша, но не ми изглежда щастлив. Напротив, запуснат, необръснат и усмихнат насила. Сякаш е изкаран от приятелите на терапия след раздялата, да го разведрят и разсеят.

Никой от тях не опроверга слуха толкова време. Не такова завръщане исках и по-скоро клоня, че са разделени наистина. Единици останаха оптимистите и аз съм там някъде, и се лутам между надеждата и реализмът ми.

# 216
Margarita N.Flowers Hibiscus
Животът може да е чудо!Искам да е чудо и за тях!
Пък когато,където и с когото трябва,тогава да се случи!
Това е моето пожелание за Ханде и Керем!

# 217
  • София
Аз съм на съвсем противоположно мнение. Не ми се вижда тъжен. И защо трябва непрекъснато да се лайкват   Не са разделени. Когато го обявят официално тогава ще го приема. Стига с този песимизъм. Биге и Арас преди време официално се разделиха, а сега отново са заедно. Какво е това непрекъснато черногледство. От едно скарване и вече край.

# 218
Аз съм на съвсем противоположно мнение. Не ми се вижда тъжен. И защо трябва непрекъснато да се лайкват   Не са разделени. Когато го обявят официално тогава ще го приема. Стига с този песимизъм. Биге и Арас преди време официално се разделиха, а сега отново са заедно. Какво е това непрекъснато черногледство. От едно скарване и вече край.
Линде, днес ми е такова настроението, меланхолично. Вярвам (тази дума много често я използвам по отношение на тях), че ще си оправят отношенията, ако изобщо са ги разваляли. Satisfied Винаги мога да намеря нещо позитивно в цялата работа. Сега Керем се появи, но май Ханде изчезна.

Толкова ли им е трудно да сложат едно стори за 5 секунди? Разбира се, че не са длъжни и не им е приятно от цялата ситуация. Няма за какво и на кого да се оправдават, независимо какви са им отношенията. Но тази тревожност и напрежение не напуска никого от дни. Жълтурковците си играят ежедневно с емоциите на толкова много фенове и щеше да е добре да внесат поне малко яснота.

# 219
Нови с Керем от днес🏌‍♂️

# 220

Баш си е харно момчето! И усмивката си му е керемската! 😍

# 221
  • София
Факта, че Керем днес се появи и написа "върнах се" на мен ми говори много. Дали ако още са скарани, толкова бързо ще му мине и ще си играе на голф. Не чакайте изведнъж да се покажат. Керем е усмихнат и спокоен. Това е по-важно. Ако един човек е влюбен дали за две седмици ще прежали любимият. Хайде вече по-оптимистично да гледаме.

# 222
Факта, че Керем днес се появи и написа "върнах се" на мен ми говори много. Дали ако още са скарани, толкова бързо ще му мине и ще си играе на голф. Не чакайте изведнъж да се покажат. Керем е усмихнат и спокоен. Това е по-важно. Ако един човек е влюбен дали за две седмици ще прежали любимият. Хайде вече по-оптимистично да гледаме.
Така да бъде и ще те водя на Малдиви. Няма само Керем и Ханде да са getting lost... Satisfied
Чаках да пишеш, за да тушираш напрежението. Flowers Hibiscus

# 223
Аз се присъединявам към коментарите на момичетата които мислят че Керим е добри.
Аз също смятам че Керем изглежда чудесно  с този усмивка. Брадата леко пораснала секси е с нея.
Той и Ханде не са длъжни да лайкнал всяка тяхна снимка само да угодят на нас феновете.
По отношение на раздяла аз си оставам с твърдото мнение че те са заедно. И искат да са далеч от журналистите. Хубавото е че никой от тях не потвърди за евентуална раздяла   а и никой сериозен източник на новини не потвърди раздяла.  
Така че си мисля че искат да си оставят за тях себе си любовните взаимоотношения. И когато най малко очакваме ще ни изненадат приятно.

Прекрасна Ханде

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 18:57 от azisiq

# 224
  • София
Аз ще си мълча тогава, че мнението ми хич няма да се хареса на тези от вас, които са положително настроени, че Ханде и Керем са заедно до доказване на противното. Grinning Close

Общи условия

Активация на акаунт