Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 764
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,сега гледам сериала в началото съм все още Grinning може ли да ми кажете коя е песента ?на английски която е ,доста теми сте изписали ,сигурна съм че е коментирано,но няма как да прехвърля старите теми.Благодаря
Нататък също не липсва англоезична музика...
А това си го обявихме за "химн" на темата Stuck Out Tongue Winking Eye

lacuna coil, доста сме изписали и трудно ще откриеш каквото точно те интересува в старите теми, добре правиш, че питаш направо в настоящата.

# 316
Ханде е била на мач на Фенербахче тази вечер.

# 317
Колко жалко, а изглежда такова слънчево дете.
Ами тоз жълтурко до Ханде някой фен ли е?

# 318

А има ли информация дали Керем е бил с Ханде на мача? Или нищо не пишат?

Сладури

# 319
Здравейте момичета, ❤️💐
О. А.
Авсолютно подкрепям твоето мнение....
Момичета, никой не е под леглото им, за да знаем какво се случва.... Искренно се надявам да изгладят проблемите си.... Ясно е, че има "Гръм в Рая" но каквото и да е... Бързо да се сдобряват...

На всички ни се е случвало да имаме проблеми с половинките си..... Добре е, че нямаме този външен натиск към нашите лични взаимоотношения... Те не са длъжни на никой за нищо.... Всяко тяхно поведение е ИГРА, та те са Актьори... Позволяват да видим, само това което Те решат!
Приятна вечер, Дами Simple Smile))
В очакване на добри новини Simple Smile

Не ми се искаше да коментирам, но не се сдържам.🙃 Оставям в скрит текст, понеже е доста дълго, а и може на някои от вас вече да им е втръснало да четат по темата:
Скрит текст:
Едно от нещата, които си помислих, когато започнаха да излизат новините, беше, че феновете ще започнат да се разделят на лагери и всеки ще заеме страна. И сега, виждайки, че това наистина се случва, не само в темата, но и в останалите социални мрежи, ми става много кофти.
Не мисля, че е редно да обвиняваме, който и да е от двамата. Нито сме им в дома, нито ги познаваме лично.

Аз коментара на Керем от рождения ден на Гамзе не го приемам толкова сериозно, напротив, за мен е просто закачка. Освен това в Сапанджа освен Джанер друг мъж нямаше-нито този на Нилайко, нито на Дилара. Може Гамзе да е искала да отпразнува в женска компания с най-близките си. Това ми се струва съвсем нормално.
Ханде също не е виновна, че е отишла без Керем. Те не са скачени съдове, че да ходят навсякъде заедно. Може той да бил поканен, но да е имал много важна работа. На всеки понякога му се случва да има ангажименти, които не може да отложи. Не можем да виним и Гамзе, че не е отложила празненството само заради него. Това си е нейният празник и може така да е сметнала за добре. А и не е било просто вечеря в дома им. Организирала е почивка в друг град все пак.
Това, че Гамзе била самовлюбена егоистка не искам да коментирам. Само ще вметна, че е изключително грозно изказване, поне според мен.
Ханде никога не съм я виждала да се държи сякаш всичко й е позволено. Та тя е толкова обран човек, винаги внимава къде какво ще каже и напише. Не знам, zdragolova, защо си останала с такова впечатление.
Също така никъде не съм я забелязала да демонстрира, че Керем е на втори план. Кое те кара да мислиш така? Това, че е отишла на рождения ден на сестра си ли?
Относно чуденето ти дали Ханде оценява това, което Керем е направил за нея в професионален план-със сигурност го оценява, но тя също е направила много за него. Не знам кой кого е изтеглил нагоре, но заслугата за цялата поплуярност, която добиха след СЧК, е и на двамата. И двамата положиха еднакви усилия и бяха еднакво отдадени на работата си.
БлагаВест, нищо лично, но и твоят пост не звучи съвсем безпристрастен.😁
Няма как да сме сигурни, че Ханде и Керем са отменили плановете си за САЩ, само заради неговата работа. Да, продуцира различни проекти, пише сценарий, ходи по работни срещи и върши какво ли още не, но това не го прави автоматично работохолик, който заради работата си не иска да стане баща или да предложи брак на половинката си. Доста преувеличено ми си струва.
Относно пътуването до Ню Йорк-Ханде беше там с Бенсу. Отишли са по женски да си починат и да си направят кефа. Какво да прави при тях Керем? Аз не виждам нищо лошо в това.
Няма и как да знаем колко време прекарват заедно. Не ги следим с камери 24/7. Единствената ни възможност да ги видим е когато постнат нещо в социалните мрежи или когато журналистите ги срещнат някъде.
Изобщо не смятам, че Керем е пренебрегвал Ханде. Нито че за него кариерата е преди всичко. И двамата са казвали, че не мислят за брак в момента и за всяко нещо си има време. И са прави. Щом не се чувстват готови, по-добре да не предприемат тази стъпка, иначе после ще стане много трудно.

Нека не си правим крайни заключения за това кой е по-виновен. Още повече, че не сме им никакви, за да ги съдим и обвиняваме. Само те си знаят какво се случва помежду им в момента. Ако наистина имат някакви разногласия, то със сигурност на никого не му е приятно от случващото се. Дано намерят път един към друг и всичко да остане в миналото.🍀
🤍🧿

# 320
А така! Оказва се, че и Мурат Далкълъч е бил на същия мач. Просто не ми се мисли утре какви ще са новините по всички медии.😂

# 321
  • София
Ето какви са новините към момента:

Ханде си ходи на баскетболни мачове сама. Керем играе голф с приятели. Правете си изводите. Wink

# 322
Бро, ти пък хвана първата снимка от хейтърски профил, който я качи 5 пъти. Satisfied
Друг проблем имам аз и не е Ханде и Animal Mouse.

# 323
  • София
Не бе, Миднайт, на мен най-малкият проблем ми е Мурат. Друг е въпросът, ама карай да върви. Теб какво те мъчи??
Бро, ти пък хвана първата снимка от хейтърски профил, който я качи 5 пъти. Satisfied
Друг проблем имам аз и не е Ханде и Animal Mouse.

# 324
Това, което и всички останали в темата, една идея по-малко или повече. Satisfied
Баскетбол бих гледала, виж голф да ходя с някого да играя или гледам, не би ми било интересно.
Изводи нямам сили тази вечер да си правя. Не смея вече...

# 325
Може двамата Ханде и Керем да си се разбра ли да не се показват още заедно, така ни държат под напрежение.

Гамзе и Джанер

Мая

# 326
Мурат дали още е със Ситаре?

# 327
Марги, пишат, че и Ситаре е била там. Наистина на две места много грозни коментари прочетох. Това са от профили на хейтъри, направени специално да сипят отрова. Писахте днес за феновете на Ханде и Керем, че са настроени вече и заемат страна. До момента в Туитър, всички профили, които следвам са изключително толерантни. Не съм прочела нито един негативен коментар от тях за Ханде или Керем. Всички чакат новини, тушират напрежението и успяват напук на ситуацията да виждат и нещо хубаво. Да не споменавам, че са все така забавни. Стараят се да не отговарят на провокациите. Всеки ден се докладват спамери и на другия ден тези същите си правят нови профили. Тръгнах да пиша, че се чудя откъде идва тази омраза към Ханде и Керем. И веднага си отговорих. Ханде и Керем и цялата следа, която оставиха от 2020 насам. Успехите на другите трудно се преглъщат.

# 328
Bell Ех, любов, любов.
Сега това следим във мрежите примряли.
Той на голф, а тя във баскетболна зала.
Какво сега да пиша?
Развод по турски преди края.
А исках сватба, бяла рокля и деца да видя.
И той във фрак, с усмивки за милиони.
Плениха ме, но май не издържаха.
Попаднаха на бурята в окото
и разривът последва.
И толкова надежда,
че чак прецакана се чувствам.
Не се предавам,
но бяло знаме май ще вдигна.
Остава малко. Трудно се предавам.
До онзи празник с влюбените ще почакам,
а после...после хващам влака
и новите проекти ще следя.
Прецакаха се двамата взаимно
и вече май е време да пострадат здраво,
че с нея, с любовта шега не бива.
Нанася рани, които вечно си кървят.
От мен - наздраве, дружки.
И хубаво е, че ви има.
Остава мъничко - за край или пък възродило се начало.
Това единствено от тях зависи...
/от мен толкова, но посред нощите мога пак да почна да мисля трезво и с надежда/ Kiss

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 01:12 от st_ina

# 329
Четох в една група че този до Ханде който стои е шофьора на Керем, който го е изпратил с нея да не е сама. Той не е бил с нея защото бил много зает с продуцентската си кампания. Трябвало да снима 3 филма и работил по тях. А Ханде в момента нямало ангажименти, защото проекта им с Дисни ще започне да се снима през април или май и затова е отишла по покана на нейна приятелка маникюристка която приятелят им участва в мача. Това прочетох.

Късметлия е този фен.

Общи условия

Активация на акаунт