Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 675
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, прекрасни !☺❤🌷

Трябва да умеем да се радваме на живота , с усмивка и настроение да посрещаме новия ден. Именно малките дреболии ни напомнят,че животът е и удоволствие.

С предчувствие за пролет

Flowers Hibiscus Честит празник- Зимен Симеоновден!

На именниците честито! Да им е живо и здраво името и да им носи много здраве, късмет и щастие!

Flowers HibiscusС блатодарност и признателност към Марги❤ и вълшебните феи Heart сътворили новата ни красива и уютна къщичка ! Благодаря на всички момичета Heart споделящи в темата ни   - нека винаги е пъстра , цветна, разнообразна и жужаща от хубави новини ! За ВАС, момичета !

Flowers Hibiscus Мики Heart, честита годишнина ! Бъдете винаги щастливи и носете любовта в сърцата си ! Подкрепяйте се , обичайте се, живейте в разбирателство и хармония, бъдете здрави и благословени !❤

12 години - Никелова сватба ! Символът на тази годишнина е никелът- метал, който е особено устойчив. Предполага се, че двойката вече се е сблъсквала с различни житейски трудности и проблеми. Освен това в миналото никелът се е считал за благороден метал, наред със среброто и златото поради това той е бил много скъп.
Никеловата  сватба символизира богатството в семейството и силата на семейните отношения Особеното сияние на никела показва и необходимостта от "освежаване" на взаимоотношенията.
Мики , честит празник !❤

Flowers Hibiscus Любовта е чуден,  вълшебен  дар и магия! Но вълшебствата не се случват на тези, които не вярват в тях !

Момичета Heart , вярвайте и поддържайте любовта в сърцата си ! Защото само Любовта може да спаси този свят !

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 04:54 от akvamarin007

# 76
  • София
Мнението на Мъри е право в десятката 💯
Смятам, че манията по Ханде и Керем отдавна премина всички граници и се превърна в болестно състояние. Крайно време е това да спре. И затова си мисля, че още дълго време няма да видим Керем, надявам се да греша, но това е усещането ми 🙄

Слънцето изгря. Бъдете здрави! 🌼

Много истина има и в постовете на st_ina# 50 2 фев. 2022,  Heart Eyes 22:36 ч. , Katya_I в чт, # 63 03 фев 2022, 00:24, Heart Eyes Mira07#  64 3 фев. 2022, 01:02 ч. Heart Eyes

Имам усещането, че много от феноветете са влюбени в любовта / и при нас беше казано!/ между К и Х, очакват от тях осъществяване на собствените си желания и копнежи по истиската, голямата, единствената, незабравимата любов! Revolving Hearts
Както понякога родителите очакват от децата си да осъществят собствените им, неосъществени по някаква причина, мечти и копнежи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Любовта между К и Х се е родила пред очите на хиляди фенове, гледали SCK, в трудно за много хора по цял свят време - глобалното объркване на света, причинено от  появата на ужасния вирус Ковид, и в тази любов много хора са видяли светъл лъч, надежда, че хубавото от живота, радостта, щастието, любовта все още съществуват! Revolving Hearts
Това е според мен една от причините за тази всеобща мания, тази обсесия с живота и връзката на К и Х! Дано да успеят да се справят с това всеобщо внимание, със собствените си мисли и чувства, да намерят правилния за себе си път. Аз бих искала да са заедно, но те трябва сами да изберат и да решат какво, как и с кого! Revolving Hearts
Не искам да звучи тъжно, но каквото и да се случи с К и Х, те обезсмъртиха любовта си в SCK, тя е вечна!
Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 11:53 от Dilemi

# 77
  • София
Мики, честита годишнина! Nature Sparkles
Пожелавам ви много здраве, много любов, много щастие и още много х12 години. Sparkling Heart

# 78
Лудитеееееее , намерих ви Grinning
Маргаритка и помощнички Hug мерси за уютната  Simple Smile Simple Smile
Връщам се да ви чета с надежда за някакви хубави новини Smiley

# 79
Благодаря ви за пожеланията. Heart

И според мен скоро няма да видим Керем в социалните мрежи, но се надявам на някакъв проект - реклама, интервю. Нали щеше да участва в предаването на Джъстин Балдони по темата за правата на жените, средата на декември направиха контакт в туитър и после тук някой спомена, че участието му е потвърдено...

# 80
Според мен Керем и Ханде са прекалено различни като характери и натури, за да се случи нещо наистина сериозно между тях. Знаем, Керем е веселяк, щурав, космополитен, не му пука много много за мнението на другите, докато Ханде е праволинейна, обрана и консервативна, пробва се веднъж да провокира с онзи червен бански, но бързо го замете. Като Ин и Ян са ми и е по-добре да е сега раздялата, отколкото, ако има замесени и деца.

# 81
  • София
Възползвам се от лекарството на Серкан Болат за справяне със стреса - работа Stuck Out Tongue Winking Eye!
Започнах преговора на 22 епизод,  и изненада Rolling Eyes- Серкан Болат за неписания договор между мъжа и жената: Любовта се уморява от прекалено много капризи.
Sunglasses

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 13:39 от Dilemi

# 82
Дилеми, не знам дали знаеш, че тази фраза е предложена от Керем. Wink Joy Помня , че тогава коментирахме колко безсилни са ни сценаристите, щом се налага актьорите да импровизират сцени и реплики. Joy

Вермилион, така изглежда Ханде, обрана и кротичка душичка. Но самата тя в интервюта е казвала , че е била много палаво дете. Според мен си е скрита лимонка. Joy Просто се сдържа пред камерите, а Керем , че си е дечко през повечето време всички го видяхме.Joy

# 83
Мила Мики, Sparkling Heart Честити 12-години любов, приятелство, взаиморазбиране, взаимопомощ, споделена грижа към децата и родителите, общи спомени, радости и щастие! Пожелавам ви още много години любов и приятелство! Бъдете здрави и щастливи, радвайте се на прекрасни деца, внуци и правнуци!

Нова снимка на Керем от снимките на рекламата за "BMW Turkish".

Да онагледя какво имат предвид vermilion21 Sparkling Heart и mikipoli Sparkling Heart

# 84
  • София
Момичета, нека да не определяме ние, кой за кого е и дали трябва да се разделят. Керем много пъти е казвал, че двамата живеят в невероятен синхрон и че много си допадат. Само те могат да знаят и да решат, какво да правят. Може ли така с лека ръка да казваме нека се разделят. Нека всяка една от нас за миг се постави в подобна ситуация. Дали така бързо и лесно ще се примири да загуби любовта си. Наистина феновете вече прекаляваме.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 22:45 от БлагаВест

# 85
  • София
Не съм съгласна относно това, че не могат да имат сериозна връзка, защото са различни. Първо, ние не ги познаваме истински. Знаем това за тях, което те решат да ни покажат. Когато прожекторите изгаснат, само те си знаят какви са. В една връзка според мен хората трябва да се допълват и да се правят по-добри. В този ред на мисли Керем внася нужната доза лудост в живота на Ханде, а Ханде - нужната доза спокойствие в неговия. Така поне изглежда отстрани. Уважавам всяко мнение, но не съм фен на крайните изказвания като това. Сори, нот сори. Wink
Според мен Керем и Ханде са прекалено различни като характери и натури, за да се случи нещо наистина сериозно между тях. Знаем, Керем е веселяк, щурав, космополитен, не му пука много много за мнението на другите, докато Ханде е праволинейна, обрана и консервативна, пробва се веднъж да провокира с онзи червен бански, но бързо го замете. Като Ин и Ян са ми и е по-добре да е сега раздялата, отколкото, ако има замесени и деца.

# 86
Аз наистина искам вече нов проект за Керем, за да говорим за работата му, не за личния му живот, защото той си е негов. За мен тези постоянни обсъждания са обсебващи - сякаш папараци искат да влязат в най-интимните кътчета на душата на човек! Феновете са добронамерени в огромната си част, но най-добре двамата "виновници" ще се разберат или някой от близкото им обкръжение ще им помогне!

# 87
  • София
Аз наистина искам вече нов проект за Керем, за да говорим за работата му, не за личния му живот, защото той си е негов.
+1 Hands Thumbsup

Признавам си! Grinning
След първоначалния естетически шок при вида на фотосесиятата на Ханде от Мардин за списание ELLE, вглеждайки се по-внимателно в дрехите, позите, пейзажа,  започнах да харесвам снимките! Stuck Out Tongue Winking Eye
Та във връзка с фотосесията, някой може ли да каже какво символизират нарисуваните, с къна предполагам, символи? или знаци? по лицето на Ханде?!
Thinking

# 88
Здравейте, влюбени в любовта момичета!

Поли, честита годишнина!

Наздраве! Винаги да ви е хубаво, топло, споделено уютно и усмихнато!

"Няма нищо друго, което да те кара да се чувстваш по-луд от семейството. Или по-щастлив. Или по-раздразнен. Или по-сигурен."

Джим Бътчър

Усмихнат ден, момичета!

# 89
Добър ден момичета.
Може честита годишнина. Бъдете здрави, щастливи и все така влюбени един в друг и никога да не угасва пламъка на страстта по между ви .
Относно Керем и Ханде аз все още вярва в че да заедно и няма да се разделят. Това че не се показват заедно не значи непременно че не са заедно . Идва скоро един много хубав празник 14.02. надявам се по този повод да ни зарадват.
Приятен следобед ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт