Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Та във връзка с фотосесията, някой може ли да каже какво символизират нарисуваните, с къна предполагам, символи? или знаци? по лицето на Ханде?! Thinking

Подозирам, че е яла леща яхния и се е накапала 🤨 Тези малки точки ми приличат на това.

Мики, честито да ви е! Сега сватанаците се увеличиха и е редно да взимате зетко у вас, за да не пречи на мама, ако няма да й помага 😅 Пък и два свиква..

# 91
Дилеми, това попрницип са един вид татуировки. На Ханде са нарисувани вероятно с някакъв грим. Но представляват древна традиция, характерна за жените от кюрдски произход в райони като Мардин, Шанлъурфа, Диарбекир. Не се правят само на лицето, но и на ръцете, краката, гърдите, буквално където се сетиш. Имат различни форми и всеки символ си има собствено значение. Прави се смес от сажди/пепел и кърма от жена, която е родила момиче, а също и течност от жлъчен мехур на животно. С игла се надупчва един вид символът и после въпросната смес се намазва отгоре. И така се получава като татуировка, която си стои цял живот. Смята се, че пазят жените от зли очи, носят здраве; като цяло има най-различни вярвания.
В днешно време обаче това не се практикува в толкова големи мащаби, както в миналото и рядко може да се види млада жена с такива татуировки.
Скрит текст:

# 92
Мики, Честита годишнина! Flowers Hibiscus Желая ви спокойствие и разбирателство в семейството. Отбелязвай мъжо навреме във фейса, та да не мърмори. Satisfied

Азисия, мисля че ти остана единствената, която досега не си е променила мнението и смята, че всичко между нашите е наред. Hands Plus1 Всички други минахме през различни състояния на отричане, отчайване, приемане и да става каквото ще става... Animal See No Evil

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 14:36 от midnight__sun

# 93
Здравейте прекрасна тема и хубав ден пожелавам
Мики честита годишнина

Нашите не вярвам да захвърлят толкова лесно всичко което са преживели и любовта си

Гамзе е с нов маникюр празничен

# 94
Поли Hug , любовта да не угасва , да остареете на една възглавница ( както казват в сериалите Grinning )
На мен тази Мардинската фотосесия на Ханде ми харесва много . Не е играл фотошопа , защото на някои от предишните толкова много я издължаваха  , че прилича на спица Stuck Out Tongue Winking Eye  , а тя няма нужда .

# 95
Поне един активен има...

https://www.instagram.com/p/CZhAUVENXBz/

Чакам и се надявам... Sparkling Heart

# 96
Слънце, като се замисля май си права. С изключение на Азисия и може би Славена  (която се усъмни дали Ханде и Керем подозират, че са разделени), всички останали преминахме през различни състояния. Stuck Out Tongue Winking Eye Все пак ми се иска да вярвам на думите на Катето, че това тяхното е зряла любов и... ще я бъде.
Последното, което забелязвам при себе си е, че всеки път като тръгна напоследък да пиша ХанКер се спирам и изписвам имената им поотделно. Дори да осъзнавам, че са отделни личности, докато ги споменавам с общо наименование е все едно ги приемам за едно цяло. И се чувствам глупаво от този факт Smirk Joy

Налбантова, знаеш как да разведриш обстановката, признах те. Обаче малкия дали ще е съгласен да стане заврян зет Satisfied

# 97
  • София
Хади, Керем бей, хади! Харесай снимката на Хандемий, че всички да се успокоим най-накрая. Grinning Hands Pray

Шегата настрана, но се замислих следното - възможно ли е Керем да е един вид обиден на феновете, на всички, които не спряха да се месят и любопитстват относно връзката им с Ханде?? Защото дори ние тук сме доста изискващи. Искаме да си харесват снимките, да ги виждаме заедно, да знаем какво се случва с тях и т.н. А ние реално обсъждаме само тук, в темата. Но има къде, къде по-агресивни фенове, които им пишат къде ли не. Четох бая коментари под общите им снимки в Инстаграм. Като добавим и нахалните журналисти, може би на Ханкер им е дошло в повече. Дори това Ханкер. Те са Керем и Ханде. Вярно, че са популярни личности и славата носи със себе си определени негативи. Но те са на първо място хора и имат право на личен живот. Който е неприкосновен.
Поне един активен има...

https://www.instagram.com/p/CZhAUVENXBz/

Чакам и се надявам... Sparkling Heart

# 98
Марги, никога не съм ги писала заедно. Може да има някой единичен случай, но като цяло не ми допада така да ги сливам. Тръгвала съм да пиша и после трия. Smile

Мислех си го и аз Бро. Факта, че след като гръмнаха жълтурковците на 26, така бързо и угаснаха, до някаква степен ме успокоява. Имам чувството, че досега щяха да намерят начин да ги изловят. Публикации щеше да има всеки ден, но те не са активни. Не им дават никакъв материал. Снимките на Ханде тези дни са предимно рекламни, за колата и сега за Elle. И тя не е активна, и Гамзе не отразява и ако не излизаше списанието на 2 февруари и нея трябваше да я издирваме.

Опитвам се сама да се успокоя като те не ми влизат в положението. Satisfied

# 99
Попаднах на интересна новина за нашите прекрасници:

https://www.elle.com.tr/extra/radarimizda/hande-ercel-ve-kerem-b … -en-havalisi-oldu

"HANDE ERÇEL И KEREM BÜRSIN БЯХА НАЙ-ГОТИНАТА ДВОЙКА ЗА ГОДИНАТА!
Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, най-популярната двойка на екраните в Русия, бяха обявени за „Най-готиното момиче и мъж на 2021 г.“ в проучването, проведено от ELLE Girl Russia.

ELLE Girl Russia проведоха анкета, в която избраха „Elle Girl of the Year“ и „Elle Man of the Year“. Според резултатите от проучването две успешни турски имена са начело в списъка на „Най-готиното момиче и мъж на 2021 г.“. Най-харесваните от читателите имена са Ханде Ерчел и Керем Бюрсин!

"(Честно казано, ние сме много горди, че нашето момиче от корицата Ханде Ерчел, на корицата на ELLE Turkey февруари 2022 г., надмина много световни звезди и се класира номер 1.)

ELLE МОМИЧЕ НА ГОДИНАТА: 10 НАЙ-ГОТИНИ МОМИЧЕТА ЗА 2021
10. Дуа Липа
9. Били Айлиш
8. Лалиса Манобан
7. Ариана Гранде
6. Юнг Хо Йънг
5. Ема Стоун
4. Зендая
3. Виктория де Анджелис
2 Женя Медведева
1. Ханде Ерсел

ELLE МЪЖ НА ГОДИНАТА: KEREM BÜRSIN

Керем Бюрсин беше на корицата на нашия брой ELLE PopUp Turkey.

ELLE МЪЖ НА ГОДИНАТА: 10 НАЙ-ГОТИНИ МЪЖЕ ЗА 2021
10. ДЖОНИ
9. Сергей Горошко
8. Робърт Патинсън
7. Хари Стайлс
6. Даня Милохин
5. Джон Джунгкук
4. Том Холанд
3. Тимоти Шаламе
2. Дамяно Давид
1. Керем Бюрсин

След резултатите от анкетата Elle Girl Russia, която има Instagram със 7 милиона последователи, иска да интервюира Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Като ELLE Turkey, ние поздравяваме световния успех на нашите две любими звезди и им желаем продължаващи успехи!"

Честито първо място на Ханде и Керем!  От цял свят толкова много хора ги обичаме! Присъединявам се към хубавите пожелания за тях!

# 100
Elle Girl представи Керем Бюрсин
@ELLETurkey
 , който беше избран за „Най-готиният мъж на годината“ от Русия, на своя уебсайт.

# 101
  • София
Дилеми, не знам дали знаеш, че тази фраза е предложена от Керем. Wink Joy Помня , че тогава коментирахме колко безсилни са ни сценаристите, щом се налага актьорите да импровизират сцени и реплики. Joy
Мики,  стана ми интересно! Ако имам време, ще се "заровя" в архива, да усетя вълнението ви! Heart Eyes

Дилеми, това попрницип са един вид татуировки.

O.A, благодаря за интересната нформация! Heart Eyes  
И в наши дни са много популярни татуировките, хората си ги правят по различни причини. Наистина нищо ново под слънцето! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
Здравейте! Радвам се ,че се осъзнава,че  Керем  и Ханде имат две страни. Едната са актьорите Керем Бюрсин и Ханде Ерчел ,другата страна са хората Ханде и Керем. За актьорските им превъплъщения, постижения и провали можем да пишем колкото си искаме, но другата страна , мъжът и жената, двойката  Ханде и Керем  си е само тяхна територия и никой няма право да пипа там.Ако преценят да пуснат нещо лично - ОК. Всякакви търсения на отражението на единия, в очилата на другия, в стъклото на прозореца, във вратата на колата и не знам къде си, са ми меко казано странни. Този пък уж разговор между Ханде и майката на Керем направо ме уби/ СРС- ли са слагали в телефоните им, КГБ и ЦРУ ли е докладвало на каките рускини?!/ Ужас!.Ама идва свети Валентин, ми да идва.Каквото  и да правят ,  това си е тяхно решение .Ако решат да споделят , ще се радвам,но само толкова. Ако наистина ги обичаме, трябва да уважим поведението им. Не искат да се появяват в социалните мрежи- ок ,когато решат , тогава. Ама идва свети Валентин, ми да идва.
   В момента очаквам с интерес премиерата на филма на Керем " Ефлатун" и  да видя  Ханде в образа на Кимия хатун.
 Хубава вечер!

# 103
"Но повярвайте ми, времето не стои на едно място. Понякога просто се преструва, че спира.”

Сценарият на филма, чиято история е написана през 2009 беше завършен през 2020. Филмът, който ще бъде показан на национални и международни фестивали има за цел да отрази начина по който хората с увреждания на зрението възприемат света на като използват VFX, 2D, 3D рисунки, специални звукови ефекти, реални изображения и анимации.

Сценарий и режисура Джунейт Каракуш

# 104
Мики, Честита годишнина! Flowers Hibiscus Желая ви спокойствие и разбирателство в семейството. Отбелязвай мъжо навреме във фейса, та да не мърмори. Satisfied

Азисия, мисля че ти остана единствената, която досега не си е променила мнението и смята, че всичко между нашите е наред. Hands Plus1 Всички други минахме през различни състояния на отричане, отчайване, приемане и да става каквото ще става... Animal See No Evil

Да така е. И до последно не смятам да си променям мнението. Държа на своето че те са заедно и скоро ще имаме добри новини

Общи условия

Активация на акаунт