Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет! Heart Eyes
Още малко по темата "Защо са  сдържани К и Х в изявите си в соц.мрежи"  Rolling Eyes
Вероятно и техните агенции  направляват и контролират тяхното поведение. Възможно е да са били посъветвани , поради каквато и да е причина, да бъдат предпазливи, внимателни и сдържани, да се съсредоточат върху предстоящите проекти, общността - професионална и фенска да започне да ги възприема повече като отделни артисти, отделни личности, а не винаги като дует /артистичен, филмов!/ и т.н., и т.н.
Търся, Stuck Out Tongue Winking Eye   като много от вас, правдоподобни аргументи, за да си обясня поведението им, и аз се опитвам да вярвам, че всичко е и  ще бъде ОК!
Sunglasses

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 19:54 от Dilemi

# 226
Бамбини, слагайте шампанското да се изстудява.... Wink Champagne скоро ще имаме НОВИНА Stuck Out Tongue Winking Eye
Слънцето започва да се показва.... според арабите съвсем скоро ще пуснат неопровержимо доказателство Simple Smile
....., а и двамата вече са в розовата къща Simple Smile

Sparkling Heart

# 227
Докъде ме доведе този сериал, да си променям настроението по 5 пъти на ден. Момичета, оставам си само с този сериал, с тази двойка и друго такова клатушкане на емоциите, мисля да си го спестя. Тези двамата ми стигат за години напред. Animal Hear No Evil

# 228
И откъде арабите знаят, че са в розовата къща? Засада или Ханде им е казала 🙄

# 229
Отдавна не съм писала, но си ви чета Heart
Бърборанке, моето мнение изцяло съвпада с твоето, но пък дано бъркаме 🤷🏻‍♀️ Вярно е, че не са длъжни да си харесват снимките постоянно, но съм абсолютно сигурна, че знаят какво се случва. И двамата редовно казват колко си обичат и ценят феновете, ами не е трудно поне заради тях да си бяха сложили по един пуст лайк, секунди отнема. Мисля, че това с интервюто и липсата на въпроси за Керем не е добър знак, защото Ханде е наясно, че това интервю ще остане във времето и не може веднъж напечатано да се редактира, ако наистина са махнали въпросите, то нищо хубаво не виждам в това. Колкото до гривните, онази на ръката на Ханде от снимката в къщата на Гамзе ми изглежда твърде дебела, за да е като на Керем, а след като на снимките с рисуването ги нямаше оченцата още повече ме накара да осъзная, че нещо не е наред. Отново казвам дано се сдобрят, но знаейки, че са толкова важни за милиони хора в социалните мрежи нищо не им пречеше да отрекат слуха. Няколко пъти вече го направиха, когато имаше слухове, защо този път не?
 Керем не ми изглежда същият, има нещо при него, но може и да работи и просто да е изморен. Ще изчакаме и ще видим, ние тук си нямаме идея какво се случва, единствено и само те си знаят.
Скрит текст:
Аз пък за първи път от финала на Вратата се ,,пристрастих" към сериал, та в момента 24/7 гледам ,,Трите куруша" и толкова съм се вманиачила, че май и аз ще трябва да направя от на Керем детокса Joy
Славена, стисках палци през цялото време и продължавам, надявам се всичко лошо да е останало в миналото Flowers Four Leaf Clover
Алекс, да се оправяте Flowers Four Leaf Clover
Честит рожден ден и на всички рожденички, които празнуваха наскоро, бъдете здрави и много щастливи Heart
Магийке, честита радост Blue Heart Бъдете много, много щастливи! Heart Exl

# 230
Оня смешник А риф-Акиф и компания не могат ли да организират едно дронче над Розовата къща и да се види колко коли са спрели,какви марки са ,на кого са и после да спретнат съчинение по картинки,което да представят за всемирно обсъждане

# 231
Али, отдавна не си наминавала. 🙃🙂

Това ново ли е, старо ли е? А може би Фотошоп?! В Туитър го мярнах и не разбрах...

Изложих се. Фотошоп е. Satisfied Потърсих изображението с Гугъл, оказва се, че не е Ханде.

Каквото-такова. Дано са си заедно, но и да не са, поне я изживяха тази любов. Не е като да се чудят дали е щяло да се получи Stuck Out Tongue Winking Eye Със сигурност повече щяха да съжаляват ако нищо не се беше случило помежду им и пътищата им се бяха разделили в края на сериала.

Оня смешник А риф-Акиф и компания не могат ли да организират едно дронче над Розовата къща и да се види колко коли са спрели,какви марки са ,на кого са и после да спретнат съчинение по картинки,което да представят за всемирно обсъждане
Joy Joy Joy

# 232
mi_si благодаря ти за тези новини, сложила съм шампанското и сме в готовност за чакане.

Ще си заслужава чакането ми се струва накрая ще сме много щастливи и само ще останат ядовете ... Но нищо важното с нашите всичко да е наред.

Малко ново и от останалите актьори на Почукай на вратата ми- да не ги забравяме все пак

Ново и от сладката Мая

И да не забравяме членовете на семейство Гамзе и Джанер- които като гледам се забавляват на макс на почивката си

И с тези фотоси ви казвам лека вечер и една спорна , лека и успешна нова седмица ви пожелавам момичета.

# 233
  • София
Цитат
И откъде арабите знаят, че са в розовата къща? Засада или Ханде им е казала
Славенче, от където всички знаят дали са скарани и какво точно са си наговорили.    

Тъжният и унил Керем. Трябваха му две седмици, за да забрави Ханде. Я колко било лесно. Абе момичета, какви ги говорите.  Хайде по-реално да мислим. Нещата не са такива, каквито се разпространяват. Мълчанието не е задължително да е знак на раздяла. В много случаи това оттегляне и на двамата от социалните медии е умишлено. Ханде и Керем се скриха и всички медии замлъкнаха. Нали това е целта. Какви лайкове да пускат. Дори и Гамзе и Джанер спряха да ги коментират. Уморих се да обяснявам, че не е нужно да се показват и да се обясняват на феновете, когато се скарат. Направиха го световен проблем. Ама били длъжни. На никого не са задължени. Който ги обича, че ги чака. Когато искат и решат, тогава ще се появят. Ние въобще не сме наясно, какво точно се е случило. Какъв точно е проблема. Но всеки прави сценарий и си вярва в него. Двамата са щастливи и няма да се разделят. В това съм убедена.

Това помните ли го? 
         Everybody, I`m back!
Ханде тогава въобще не го лайкна. Той не се показа на снимката къде е и с кого. Това е техният стил. Нищо ново.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 00:18 от БлагаВест

# 234
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Simple Smile

# 235
  • София
Привет бамбини!
Пожелавам ви една много хубава и спокойна седмица.

Мъчи ме един въпрос. Защо всички оставиха Ханде сама. Сестра й Гамзе замина на ски с Мави и Джанер. Керем се забавлява с приятели на голф игрището и бързо забрави за голямата си любов. А Бамби стои сама в розовата къща. Плаче и се утешава с рисуване.  
Сегичка!
Вярвате ли, че ако Ханде е сама, Гамзе ще я остави и няма да я вземе с тях? Аз НЕ!  Това е игра на котка и мишка с папараците.  Добре, че са Ханде и Керем та да има какво да пишат. Вчера Керем ги изненада. Нито един журналист до този момент не е излязъл с информация за край на тяхната връзка. Те са, като онези измислени гадателки, които налучкват. Ако двамата са разделени щяха да излязат с кратко съобщение в техните профили. Обикновено така се прави. Няма какво да го крият, защото рано или късно ще се разбере.  Щом няма съобщение, значи няма и раздяла.  Затова нека ги оставим на спокойствие и търпеливо да чакаме, когато са готови да ни се покажат. Ние знаем, че не са от тези дето непрекъснато ни се появяват двамата заедно на снимки. Последно беше на награждаването им.  

Цитат
Имаме специална и красива връзка, затова сме щастливи

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 10:04 от БлагаВест

# 236
  • София
Здравейте! Heart Eyes Спорна седмица ви желая!  Grinning
На всички момичета, Heart  които трябва да се справят с някакви проблеми, пожелавам успех  и кураж! Heart Eyes

"Някои ще идват при теб, други ще си отиват. Не тичай след тях. Който иска, рано или късно ще си тръгне.
И ще остане само този, който наистина трябва да е близо до теб."
Sunglasses

# 237
# 238
Здравейте пожелавам ви една хубава  седмица

# 239
  • София
Здравейте, момичета!

Ще напиша мнението си, пък да го четат тези от вас, които искат. Няма как всички да сме на едно мнение, но пък всички имаме право на такова. Simple Smile

Ако Ханде и Керем са заедно, ако всичко им е наред, не виждам причина да не си харесват публикациите и да не споделят обща снимка на стори заедно, както са го правили неведнъж, а и ще опровергаят всички слухове веднъж завинаги. Вместо това те мълчат. Какво ви говори това? Явно не им се говори. Не знаем какво се случва, така е. Но колкото може да са заедно, толкова може и да са разделени. Ние ще разберем, когато му дойде времето и те преценят. Дотогава смятам да коментирам Ханде и Керем като две отделни личности, не като двойка. Да, много ги харесвам като такава и искрено им желая щастие, но, ако не могат да го открият заедно, то да го открият с други хора. Затова, докато не се потвърди, че все още са двойка, за мен са Ханде, актрисата и млада, красива жена, и Керем, актьорът, човекът, мъжът. Wink

Общи условия

Активация на акаунт