София, жк Младост - тема 34

• 59 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Опитвам се да си запиша час при д-р Инна Русинова, но постоянно ми казва, че абонатът е изключил телефона си - само на място ли може да се запише час? Преди време тук в темата беше препоръчана като добър зъболекар.

# 616
Да не би да е в отпуск?

# 617
Здравейте пак. Моля за отзиви за мебелен магазин из Младостите с добро съотношение цена:качество.

# 618
  • София
Здравейте пак. Моля за отзиви за мебелен магазин из Младостите с добро съотношение цена:качество.

Икеа, Como, Айко, Геномакс или Ирим гледах наскоро в сградата на занимални Ния (Младост 1).

# 619
Тедива в метро сити, но не е много голям магазинът.

# 620
Питах в друга тема, но май тука е по-удачно. Добър китайски ресторант с добра хигиена да препоръчате?

# 621
  • София
Питах в друга тема, но май тука е по-удачно. Добър китайски ресторант с добра хигиена да препоръчате?

И на мен би ми било полезно. Ако е с опция и за доставка, ще е супер!

# 622
Преди време съм купувала мебели на Ирим от магазинчето, което е в улицата до Кауфланд в Младост 3. Работят с няколко производителя, избираш си по каталог и поръчват. Нещо ми се върти, че едва ги навих да ми го доставят, някакви проблеми имаха, но все пак се съгласиха.

Китайски сме ходили много пъти в Младост2, срещу РУМ. Отвън изглежда чисто и не сме имали проблеми. И имаха страхотен чай.

# 623
  • София
Ходили сме и сме поръчвали за вкъщи от "Хепи голдън" в Младост 1 (в сградата на търговски център Лиани"). Не е в Младост, но препоръчвам също и "Хуа Синг Лоу" на бул. Драган Цанков 17, до метростанция Жолио Кюри. Имат опция за доставка.

# 624
  • София
Скрит текст:
Преди време съм купувала мебели на Ирим от магазинчето, което е в улицата до Кауфланд в Младост 3. Работят с няколко производителя, избираш си по каталог и поръчват. Нещо ми се върти, че едва ги навих да ми го доставят, някакви проблеми имаха, но все пак се съгласиха.

Китайски сме ходили много пъти в Младост2, срещу РУМ. Отвън изглежда чисто и не сме имали проблеми. И имаха страхотен чай.
И ние сме доволни от този китайски. Скоро не сме ходили, но преди с беше ОК.

# 625
За Коледа щели да отварят парка на гаранти коза. Заговорих се с един работник, че те така разкопали тротоара по Филип Аврамов, че няма откъде да минеш. На спирката на 213 разкопали да сменят някакви тръби, няма как да се мине и реших да пресека от другата страна. Там пък от Гаранти Коза копаят и съвсем няма откъде да се мине.
Знаете ли какви магазини ще има?
Работниците казаха, че щяло да има открит мол с кафе, фитнес и оптика..

# 626
  • София
Скрит текст:

И ние сме доволни от този китайски. Скоро не сме ходили, но преди с беше ОК.

В Happy Golden са влошили качеството на кухнята, скорошен опит имаме. Дори децата казаха да не взимаме вече от там.

В Младост-2 срещу РУМ- а са си съвсем ок. Нито е WOW, нито е гадно- прилично е, доволни сме като за взимане за вкъщи и спасяване на вечеря. Момичетата даже на следващия ден си взимат и за обяд в училище (поръчват спагети). 🙃

# 627
  • София
Здравейте, преди време някой беше похвалил Физиотерапията в 25-та поликлиника. Може ли насока към конкретен терапевт. Благодаря!

# 628
  • София
Мисля, че в Младост е доста търсена и хвалена д-р Шейтанова, кабинетите по физиотерапия зад магазин "Зора". 👍

# 629
Мисля, че в Младост е доста търсена и хвалена д-р Шейтанова, кабинетите по физиотерапия зад магазин "Зора". 👍
МЦ "Здраве за всеки" се казва центърът. И аз съм доволна от там.

Общи условия

Активация на акаунт