София, жк Младост - тема 34

• 60 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Във връзка с питанията за опашките в общината за паспорти и лични карти. Днес по радиото слушах, че вече може да се записва час за издаване на лични карти, паспорти и шофьорски книжки в офис на мвр в центъра на София важащ за всички граждани с адресна регистрация София-град, както и гишета за такива с регистрация извън София.
Да имате предвид, че може да си запишете час и да не чакате. Не чух само къде е. Май на Мария Луиза някъде до метрото на Сердика.

# 436
  • София

Оня ден влязох по погрешка в паспортния отдел - кьорав човек нямаше, няма никакви опашки в момента.

# 437
Аз вчера бях в 17 ч. и имаше 5-6 човека

# 438
Някой знае ли баничките в подлеза на Младост 1 метрото от колко работят в събота?

# 439
  • София
С малко закъснение давам отзив за пицата. Поръчахме Лигурия семейна и голяма. Семейната беше с по - дебел  блат от това което обичаме. Голямата беше перфектна. И двете бяха вкусни. Следващия път просто няма да поръчвам семейна.

# 440
  • София
Давам отзив за Nikzo Pizza ( в подлеза на Балан). Доста ни харесаха пиците, имаха вкус на домашно приготвени. За проба бях взела най-базовите вкусове - Маргарита и Прошуто и гъби. Човекът работи с качествени продукти (напр., слага моцарела и настъргано пармиджано, не кашкавал). Тестото остава доста тънко, да имате предвид. Много бързо стават - за 10-12 минути, но трябва да се спазват инструкциите за печене. Цените ми се видяха доста прилични - големите пици ( 30 см, 8 парчета) се движат около 11-12 лева, има две с по-скъпи продукти  по 14 лв. Тук може да се види менюто и актуалните цени. Може да се поръчат предварително по телефона и после да се вземат на място, спестява се малко време.

Даже ги снимах специално за вас: Smile

Скрит текст:

# 441
  • София
За тестото на Никзо, човека ми обясни първия път, че си го меси той и втасва 48 часа, по този начин не справи стомашни неразположения . Абе добри са му, спор няма.

# 442
  • София
Някой знае ли защо са махнати лостовете на фитнеса  парка на Младост 2? За миг си помислих, че ще ги сменят или ще направят нова хубава площадка или нови спортни съоръжения?

# 443
Някой знае ли защо са махнати лостовете на фитнеса  парка на Младост 2? За миг си помислих, че ще ги сменят или ще направят нова хубава площадка или нови спортни съоръжения?

Прави се ремонт и смяна на съоръженията.

# 444
  • София-Младост
А Фатастикото в Младост-4 кога ще го отворят, надявам се на м.09

# 445
  • София
Поръчахме от тях тази седмица, за първи път, много ни хареса. Поръчахме семейна, 2 вида, много вкусно беше. Благодаря за препоръката! Simple Smile

Пицария "Лигурия" е фаворит за мен.

# 446
Момичета, къде в Младост 2 може да се вечеря вкусно тази вечер? Изневиделица се оказахме свободни без дете и не искам да висим у дома до печката?

Не ща китайски, нито сръбски скари.

# 447
  • София
В Къщата с кипарисите готвят сравнително прилично. Ако Ви се разхожда до Младост 3 с две ръце препоръчвам гостилница Пърленките.

# 448
  • София
Момичета, къде в Младост 2 може да се вечеря вкусно тази вечер? Изневиделица се оказахме свободни без дете и не искам да висим у дома до печката?

Не ща китайски, нито сръбски скари.

Идете в "Калиста" зад Община Младост (трафопоста).

Или в KitchenSi, Младост 3/4.

Препоръчаха ми и "Layla fashion cooking" до Лукойл при Бизнес парка, но не съм го пробвала лично.

# 449
  • София
Вече сте вечеряли, но за друг път да добавя турски ресторант "Дилайт" (на мястото на бившата Верона до метростанция Балан) - ние сме редовни клиенти там. Blush

Общи условия

Активация на акаунт