София, жк Младост - тема 34

• 60 036
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
А Фатастикото в Младост-4 кога ще го отворят, надявам се на м.09
15 септември

# 451
На 8.09 четвъртък трябваше, защото щерката щеше да ходи като промоутърка, но заради дъждовете и довършителните работи вероятно ще е на 15.

# 452
Здравейте,
Дали знаете някъде да се предлагат алкохолни и безалкохолни коктейли?

# 453
Sweet Bar & Grill в Младост 3

# 454
Здравейте, дали бихте ми препоръчали някой от ортопедите в 25 ДКЦ, ако някой има впечатления. Става въпрос за  преглед на дете за гръбначно изкривяване. Ще питам и в здравния, иска ми се да е наблизо.

# 455
Здравейте, дали бихте ми препоръчали някой от ортопедите в 25 ДКЦ, ако някой има впечатления. Става въпрос за  преглед на дете за гръбначно изкривяване. Ще питам и в здравния, иска ми се да е наблизо.
Д-р Николай Узунов
Много внимателен с деца,чудесен специалист

# 456
Здравейте, дали бихте ми препоръчали някой от ортопедите в 25 ДКЦ, ако някой има впечатления. Става въпрос за  преглед на дете за гръбначно изкривяване. Ще питам и в здравния, иска ми се да е наблизо.

Знам при кого НЕ трабва да ходите и това е д-р Лилянов, ужасно груб е, и не приема деца.За 25 ДКЦ. Вижте в Токуда , или търсете сколио център- те биха ви били полезни.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:07 от bubanka

# 457
В Токуда са добри,но се чака много .Имат и добра база за специалните  упражнения за изкривяване.

# 458
Ние нямаме диагноза, трябва ми за рутинен преглед, ако има проблем ще търся специалисти, благодаря много на всички.

# 459
Ирис, има един ортопед (д-р Пейнешки) от екипа на горна баня, има кабинет в поликлиниката на младост 1 в 39 блок. Нямам впечатления, преди съм проверявала къде има наблизо до мен.

# 460
  • София
Знаете ли дали д-р Русинова(зъболекар) не си е сменила тел. номер или е в отпуск.От три дни звъня и не ми вдига.

# 461
  • София
Знаете ли дали д-р Русинова(зъболекар) не си е сменила тел. номер или е в отпуск.От три дни звъня и не ми вдига.

Ще отсъства тази седмица. Може би затова не вдига.

# 462
Здравейте, в подготовката за старта на новата учебна година искам да попитам къде давате за машинно подвързване учебниците.

# 463
В книжарницата на Манията в Младост 3 има. Както и в новия блок срещу Боби и Кели.

# 464
  • София
В книжарницата на детската площадка до 125-то у-ще в Младост 1.

Общи условия

Активация на акаунт