София, жк Младост - тема 34

• 60 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Препоръчайте ми вик майстор Flowers Hibiscus

# 466
Swimmer 
Уважаеми клиенти,
Във връзка с публикуваното съобщение на страницата на "Топлофикация София" ЕАД на 02.08.2022 г. Ви уведомяваме, че няма да бъде прекъсвано топлоподаването към следните адреси:

- ж.к. „Младост“ – 3,  бл. №№ 371, 372 и 373

# 467
  • софия
Препоръчайте ми вик майстор Flowers Hibiscus
Баня и ВиК   Румен Янков – 0887737270 - тази седмица го ползвах за малък ремонт в банята - казанче. много съм доволна. но вижте и в темата "БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти"

# 468
  • София
Swimmer 
Уважаеми клиенти,
Във връзка с публикуваното съобщение на страницата на "Топлофикация София" ЕАД на 02.08.2022 г. Ви уведомяваме, че няма да бъде прекъсвано топлоподаването към следните адреси:

- ж.к. „Младост“ – 3,  бл. №№ 371, 372 и 373

А в Младост 3 вече има топла вода.

# 469
  • София
ема22, благодаря Flowers Hibiscus
Ще се възползвам

# 470
Пробвахме Никзо пица по ваша препоръка, наистина са много добри! Човекът ми ги приготви пред мен, личи си, че си харесва работата. Може и да се звънне предварително и само да минете да ги вземете.
Само имайте предвид, че няма пос терминал.

Никзо, за печене в къщи!

# 471
  • София
Спомням си, че са коментирани имена в предишни теми, но тогава не ми е било на дневен ред...

За учител/Ка по английски индивидуално търся препоръка и контакти. Става въпрос за голямото ми дете, тази година ще е в четвърти клас. Две години беше в школи- "Престиж" и "Фарос", но сякаш това не сработва при нея. По принцип групата я амбицира и кара да върви напред, но не и с английския. Труден й е, притеснява се, забравя наученото и не може да се отпусне разговорно. Съпругът ми още в началото искаше индивидуално обучение, споделяйки как най- добрата основа по езика е получил от еврейка в родния му град едно време, но аз се заинатих, защото пък аз съм от другите, които винаги са били в група.

Ще съм Ви много благодарна, ако препоръчате учители в квартала! Simple Smile

# 472
  • София
Препоръчайте зъболекар. Д-р Русинова явно още е отпуска,а трябва да заведа детето да му оправят зъба.

# 473
  • София
Препоръчайте зъболекар. Д-р Русинова явно още е отпуска,а трябва да заведа детето да му оправят зъба.

Ето и аз да се включа тук!

Мога да препоръчам от скорошен опит с децата д-р Елена Колева (Караиванова), която се намира в Младост-2, блока срещу ПроМаркет и мандра "Вършец", точно зад новата аптека "Вега" (така ли се казваше?).

Не знам как да я опиша, освен че видях съпруга си (педиатъра) в женски вариант- ведра, внимателна, положителна, с чудесен подход към децата и обяснения на всичко, което се случва или ще се случи на стола. Момичетата ми нямат проблем със сядането на стола и манипулациите, но това не попречи да оценят отношението. На около 35г. е.
Останах с впечатление, че доста деца ходят при нея и тези, които засякохме влизаха и сами сядаха на стола спокойни. Wink
Добавям, че има и най- различни цветове пломби, ама наистина. Едното дете до сложи синя, като мастило. 😱

# 474
  • София

Ето и аз да се включа тук!

Мога да препоръчам от скорошен опит с децата д-р Елена Колева (Караиванова), която се намира в Младост-2, блока срещу ПроМаркет и мандра "Вършец", точно зад новата аптека "Вега" (така ли се казваше?).

Не знам как да я опиша, освен че видях съпруга си (педиатъра) в женски вариант- ведра, внимателна, положителна, с чудесен подход към децата и обяснения на всичко, което се случва или ще се случи на стола. Момичетата ми нямат проблем със сядането на стола и манипулациите, но това не попречи да оценят отношението. На около 35г. е.
Останах с впечатление, че доста деца ходят при нея и тези, които засякохме влизаха и сами сядаха на стола спокойни. Wink
Добавям, че има и най- различни цветове пломби, ама наистина. Едното дете до сложи синя, като мастило. 😱

И аз съм доволна от нея. А аптеката се казва "Вира". Входът за кабинета е в проходчето вляво от надписа Зъболекар.

# 475
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате учител по математика за 8 клас, който да работи в Младост? Благодаря!

# 476
Фантастико в Младост 4 отваря отново на 15.09 от 7:30 ч.

# 477
  • София
Дали има в Младост 2,3,4 апарат за правене на снимки?  Както в МОЛ-а.

# 478
Здравейте, има ли някъде в младост 3 кинкалерия? Благодаря:)

# 479
  • София
Спомням си, че са коментирани имена в предишни теми, но тогава не ми е било на дневен ред...

За учител/Ка по английски индивидуално търся препоръка и контакти. Става въпрос за голямото ми дете, тази година ще е в четвърти клас. Две години беше в школи- "Престиж" и "Фарос", но сякаш това не сработва при нея. По принцип групата я амбицира и кара да върви напред, но не и с английския. Труден й е, притеснява се, забравя наученото и не може да се отпусне разговорно. Съпругът ми още в началото искаше индивидуално обучение, споделяйки как най- добрата основа по езика е получил от еврейка в родния му град едно време, но аз се заинатих, защото пък аз съм от другите, които винаги са били в група.

Ще съм Ви много благодарна, ако препоръчате учители в квартала! Simple Smile

Имам същого питане, но за ученик в 8 клас. Индивидуален учител по английски.

Общи условия

Активация на акаунт