София, жк Младост - тема 34

• 60 025
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Спомням си, че са коментирани имена в предишни теми, но тогава не ми е било на дневен ред...

За учител/Ка по английски индивидуално търся препоръка и контакти. Става въпрос за голямото ми дете, тази година ще е в четвърти клас. Две години беше в школи- "Престиж" и "Фарос", но сякаш това не сработва при нея. По принцип групата я амбицира и кара да върви напред, но не и с английския. Труден й е, притеснява се, забравя наученото и не може да се отпусне разговорно. Съпругът ми още в началото искаше индивидуално обучение, споделяйки как най- добрата основа по езика е получил от еврейка в родния му град едно време, но аз се заинатих, защото пък аз съм от другите, които винаги са били в група.

Ще съм Ви много благодарна, ако препоръчате учители в квартала! Simple Smile

Имам същого питане, но за ученик в 8 клас. Индивидуален учител по английски.
Тази дама препоръчвам с две ръце.
https://uchiteli.bg/profile/evelina/31019

# 481
  • София
Препоръчайте личен лекар в 25 ДКЦ,да не се чака при него няколко часа.Днес отидох да направя на децата ЗПК и се оказа,че лекарката е починала.Видях на 3-я етаж двама доктори (явно млади) набират пациенти.

# 482
Точно в този форум съм получавала безкрайно ценна информация. Точно тук по ваша препоръка намерих учителка по английски на моето дете след смяна на две школи.
Ако някой се  интересува от учител да ми пише на лични, за да не става тук реклама.

# 483
Аз мога да препоръчам нашия личен лекар - д-р Виктор Рановски. Удобно е, че можеш да си запазиш час при него през супердок. Не знам обаче дали набира нови пациенти.

# 484
Посетихте ли новото Фантастико?
След работа минах и не съм очарована. Може би в непиков час трябва да отида.
Всички се бутат и ръгат, като че ли безплатно раздават храна.
А и като че ли почти никакви промоции нямаше. Много скъпо ми се стори.
От промоциите 2 на цената на 1 всичко беше свършило (не знам дали зареждат отново).

# 485
Препоръчайте личен лекар в 25 ДКЦ,да не се чака при него няколко часа.Днес отидох да направя на децата ЗПК и се оказа,че лекарката е починала.Видях на 3-я етаж двама доктори (явно млади) набират пациенти.

Коя лекарка е починала?

# 486
  • София

Коя лекарка е починала?
д-р Владимирова

# 487
Има ли място в Младост ,от което бих могла да закупя бадж??
Т.е трябва ми само кълъфче, аз ще си напиша име.

# 488
В Office 1 & Orange в Бизнес парк има.

# 489
Благодаря, лошото е ,че и двете не работят в събота.

# 490
Виж в китайския магазин в Принцес Аутлет до ХИТ.

# 491

В книжарницата на новия блок до църквата мисля, че също имат. Работят в събота сутрин.

# 492
office&more до сл. неделя в мл. 3

# 493
  • София-Младост
office&more до сл. неделя в мл. 3
Вече срещу.

# 494
Здравейте, къде в Младост 1 (или Мусагеница, Дървеница) мога да намеря балони с хелий? За едно енергично бебе и едни уморени родители питам. 😅

Общи условия

Активация на акаунт