София, жк Младост - тема 34

• 60 020
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
В Младост, 1А до Билла, бл. 551, магазин Пиро свят.

# 496
Виждала съм реклама на такъв магазин в блока срещу спирката на посолствата (ако правилно обяснявам). Но не съм купувала, нито съм влизала дори, виждала съм го само от улицата. Иначе предполагам в повечето цветарски магазини трябва да предлагат.

# 497
Soul free, точно така, до ключарското ателие и бюти салона има цветарско магазинче, на чиято витрина от доста време пише "балони с хелий", но и аз не съм влизала да проверя лично.

# 498
Район Младост - Столична община

В момента се провеждат обработки на тревните площи за район Младост срещу кърлежи.
Приключени са третиранията в кв. Горубляне, кв. Полигона и ж.к. Младост 1 а.
Продължава работата в ж.к Младост 1, Младост 2, Младост 3 и Младост 4.
Създадена е организация от фирмата изпълнител, така че на терен работят пет екипа.
Недостъпните места се обработват ръчно.

Да не съм ви чула да се оплаквате за кърлеж в темата Simple Smile

# 499
Е, то и лятото мина…

# 500
Е, ама те изборите са през есента. Ако бяха пръскали в началото на лятото, досега да сте забравили...

# 501
как какви кърлежи?!?
като изпълзят изпод снега през декември, ще разберете какви - невидими!

# 502
Ооо, това да не е покрай поръчката с комарите, за която снощи в btv имаше разследване? Ако не виждате комари - да знаете, пръска се и в края на лятото, и през есента! Нищо, че тази година даже и по Дунав комари няма.

# 503
  • София
Първо ни взеха НАП, после НОИ, социалните също. Взеха ни и източния парк, а сега и кърлежи не ни оставиха. Снощи гледах звездите, само една се виждаше. За гъзарите по центъра има колкото искаш, за нас все няма!

# 504
  • София
Спомням си, че са коментирани имена в предишни теми, но тогава не ми е било на дневен ред...

За учител/Ка по английски индивидуално търся препоръка и контакти. Става въпрос за голямото ми дете, тази година ще е в четвърти клас. Две години беше в школи- "Престиж" и "Фарос", но сякаш това не сработва при нея. По принцип групата я амбицира и кара да върви напред, но не и с английския. Труден й е, притеснява се, забравя наученото и не може да се отпусне разговорно. Съпругът ми още в началото искаше индивидуално обучение, споделяйки как най- добрата основа по езика е получил от еврейка в родния му град едно време, но аз се заинатих, защото пък аз съм от другите, които винаги са били в група.

Ще съм Ви много благодарна, ако препоръчате учители в квартала! Simple Smile

Имам същого питане, но за ученик в 8 клас. Индивидуален учител по английски.
Тази дама препоръчвам с две ръце.
https://uchiteli.bg/profile/evelina/31019

Здравейте,

По английски ли я препоръчвате? Тъй като виждам, че основен език й е немския...

# 505
Първо ни взеха НАП, после НОИ, социалните също. Взеха ни и източния парк, а сега и кърлежи не ни оставиха. Снощи гледах звездите, само една се виждаше. За гъзарите по центъра има колкото искаш, за нас все няма!

Значииии без другото можем, ама без кърлежиииии......не знам, не знам....Sob

# 506
Къде в Младост 2 има добър маникюрист за гел-лак? Не искам удължаване, рисунки и пр., само да ми сложи лак, да не мрънка, че ноктите ми са къси и да не настоява за удължаване, брокат и измишльотини.

И козметик търся, ама по възможност да не изглеждам дни след това като нахапана от бесни комари.

# 507
Juleto, и по английски, да. От инфото отстрани пише и двата езика. Иначе е лингвист.

# 508
  • София
Учител по математика за 5 клас да препоръчате?

# 509
  • София
Някой знае ли какво се е случило около РУМ-а? Натам заминаха 5-6 линейки, полицейски бронирани коли, затвориха дори улицата в тази посока. Изглежда е нещо доста сериозно....

Общи условия

Активация на акаунт