Лакове за нокти - 158

• 52 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Шейм, а може ли снимка на комплекта с пили? 🙂 Да се оглеждам като пуснат пак. Като казваш комплект, от няколко бройки от един и същ вид пила ли се състои или пилите са различни?

# 556
Това представляваше, не помня имаше ли и друго вътре, аз съм го купувала преди няколко години 😀 Но сякаш виждах скоро подобен, може би периодично пускат.

# 557
Грийни, красота 💚
При мен скука

Перфект 170, не мога да хвана частичките, колкото и да се въртях

# 558
И аз го имам. Неуловими са брокатчетата. И така е хубав.

# 559
Страхотен е Перфект 170! И аз я имам тази "скука" и скоро ще я сложа, че се каня от началото на годината... 😅
Момичета, трудно ли се сваля с тези частички?

# 560
И аз го имам! Heart Eyes

# 561
Имам го,чуден е но много труден за снимане.Всички сте прекрасни,наслаждавам ви се на красотите и чакам с нетърпение всичко да си дойде на мястото.

# 562
  • София
Миме, бързо възстановяване Heart
И за всички, които пожелаха Eclipse Heart Eyes
Раз-ко-шо-тия

# 563
Джулс, уникален е! 😍
Миме, не знам какво се е случило, но бързо възстановяване!🤗

# 564
Миме, и аз не знам какво се е случило, в болница ли си?! Бързо да излизаш оттам!!! Заповед!
Скоростно възстановяване ти желая. Hug
Скрит текст:
Пп Днес мислех да се лакирам, но цял ден така ми се спеше, че едва гледах. Пролетна умора ли, що ли, не знам, но направо заспивах права. И след вечеря  тъкмо ми дойде настроението, взех, че кихнах и като шурна една кръв от носа. Ей, тъй от нищото. Пф. Ама, сякаш ми олекна. Та, лакирането утре. Grinning
Пп Джулс, страхотен. Heart
Грийни, чудна. Heart Eyes Фифи, супер си. Heart Eyes
Изобщо всички сте страхотни. Heart
Шейм, Рени. Heart Eyes

# 565
Момичета-бързо се оправяйте! Simple Smile

# 566
Миме, бързо възстановяване! Как се подреди така?
Долче, много неприятно, според мен с препаратите си допринесла много... Аз нищо не мия без ръкавици, от препаратите за съдове кожата на рацете ми става ужасна, а ноктите... Слагай ръкавици, ще свикнеш с тях и ще видиш колко по-добре е и за ноктите и за ръцете като цяло.
Перфект 170 и аз го имам. Нямам спомен да се сваля трудно.

# 567
Джаста, сега добре ли си? 🤗
Катерина, нямам проблем с миенето на съдове без ръкавици, верото ми не ми влияе зле. Обаче пяната за фурни е съвсем друго нещо😆 и друг път ще слагам ръкавици, определено! Но аз нали...уж набързо да почистя...подлъгах се.🙄🤪

# 568
Имам керамична пила за нокти на Титания, моята май беше от Ремедиум, но е възможно да се намери в много магазини.

# 569
Благодаря Ви момичета. Бях в болница, но вече съм у дома. Претърпях операция на възпалено сухожилие. Вече се възстановявам и ще се радвам скоро и аз да покажа такива красоти като вашите .А до тогава само ще гледам и ще ми пълните очите и душата.❤❤❤😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт