Лакове за нокти - 158

• 52 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Поморие
Минавам набързо да покажа скорошни попълнения от Турция 😃

Скрит текст:
Но трябваше да подрежа копитцата...

Скрит текст:

# 496
Няма шанс да сменя цветовете в гардероба, за да се напасна с лака 😂  То може да си е модерно лилавото, но с нокти да се съобразявам ми разваля удоволствието да си ги правя. Лятото ходя предимно с бяло, тъй че тогава може да се излъжа . Аз зимата съм цветна откъм облекло, лятото съм в доста светло или бяло.

# 497
Мountain Crystal, това Флормар Ponytale ли е?🙂 Гледах го наскоро в ДМ, хубав цвят е.
Brandywine, честито!🙂 Завиждам за втория Флормар, много хубав изглежда, интересно ми е как ще е на нокти...😃
Тина, мерси!🙂

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 22:38 от dolce miele

# 498
Аз продължавам да се забавлявам а новото ми откритие ваденки 😂😂 Като си спомня как преди години давах по 20- 25 лв за маникюр с декорация и после не харесвах декорацията...

Днешният маникюр стана малко като шарка на мушама 😆 но си го харесвам. OPI peace and love  и Голдън Роуз  rich colour 111

# 499
По спомен Еси имаше и в Befit.

# 500
  • Варна
Opi How does your zen garden grow?

Много ми харесва цвета, за втори път го слагам. Simple Smile

# 501
Топ лакът на Сеш е намален пак в Мейкъп, предполагам че ще има заинтересовани в темата. Реших да изклюкаря тук, да не вземе да изтърве някой Grinning
Безплатната им доставка предибеше за над 19лв, не знам дали е било временно или все толкова си е била. Сега гледам че е над 39 вече, поне аз се изненадах но не е като да пазарувам от тях често.

# 502
Тина, чуден цвят. Много обичам такива zen зелени нюанси 😍
Скрит текст:
И моето е с такъв подтон, но по-бледо:

Натка, Сеш го хващам доста често на намалената цена. Обаче междувременно вече не са налични почти всичките Пастели, които бях сложила в кошницата...😅

# 503
Тина, този цвят е прекрасен наистина. Толкова е свеж и приятен за окото. Green Heart

# 504
Долче, може би аз не проверявам достатъчно често, но пък и не търся често да си купя такъв - лакирам се веднъж в седмицата, не повтарям топ лак по-нататък както правят някои, едно такова шишенце Сеш ми стига за много време. Че го и разреждам като почне да се сгъстява.
Когато разбрах за съществуването му из някоя от темите тук, коментарите бяха че навсякъде е малко под или малко над 20лв и действително само такива цени видях като си го купувах за пръв път. Затова цена от 8 и нещо няма как да не ме впечатли, а сигурно и не само мен. Та понеже аз 1-2 пъти докато се почудя и вече нямаха, да кажа да не изтърват и другите Grinning

# 505

Flormar PL456 Visionary
pierre cardin 085

# 506
Натка, така е. От последния път, когато го коментирахме тук, се появява и изчезва често. Аз и затова изчаквам още с поръчката. Току виж се появили и набелязаните нюанси на Пастел...😃

# 507
Благодаря за подсказката за промото на CND. Поръчах и аз няколко, да видим какво ще дойде. Винаги ми е терсене така с поръчването по сайтове, все не съм сигурна какви ще излязат цветовете реално. Гледам снимки и клипчета и накрая все е изненада.

# 508
А заслужава ли си Seche Vite? Прави ли лака по-дълготраен?

# 509
Мountain Crystal, това Флормар Ponytale ли е?🙂 Гледах го наскоро в ДМ, хубав цвят е.
Brandywine, честито!🙂 Завиждам за втория Флормар, много хубав изгледа, ин телесно ми е как ще е на нокти...😃
Тина, мерси!🙂
Да, същия е. Сега погледнах шишето. На ноктите ми, както се вижда , седи по-тъмно. В шишето сякаш е по-мек. Имаше едно лилаво на 21 номера ако не се лъжа е 05, такова лилаво ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт