Лакове за нокти - 158

• 52 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Flushed доста различен изглежда на нокти pony tale, изобщо не предположих, че е той, а и аз го загледах в магазина. Видях наживо и орхидеята от jelly look серията, доста прилича на cuccio take on me, от който се запасих с 2 бр. Blush
Понапълних кошницата с cnd, основно нюдове, обаче им се чудя още. До кога им е намалението?

# 511
Да, имат разлика с TwentyOne 05. В TwentyOne има син подтон.
Тина, ще ми е интересно да видя на нокти лилавите ГР Кератин. 🙂
Наскоро си купих едни китайчета, много ефектни, обаче май това са най-миризливите ми китайчета. 😄 3 от 4 са чудесни и като топъри и предимно така ще ги нося.

# 512
А заслужава ли си Seche Vite? Прави ли лака по-дълготраен?
При мен все изтрайват едно поне 5 дни с всякакъв топ лаковете. Много рядко съм имала някой дето просто не става и не трае поне толкова, това са изключения. Но друг толкова бързо фиксиращ лака не съм имала, за мен предимството му е в това че ми пести време и ми дава повече свобода кога да се лакирам.

# 513
  • София
Еми S80 Heart Eyes

# 514
Джулс,😍🖤🖤🖤

# 515
Аз нямам нокти, но не ми пречи да имам нови придобивки хах

Скрит текст:

# 516
Ел, от магазина ли купи първия лак или онлайн? Нали знаеш, че се пече в лампа?🙂 Поне аз така знам.

# 517
Ел, от магазина ли купи първия лак или онлайн? Нали знаеш, че се пече в лампа?🙂 Поне аз така знам.
онлайн
не бях сигурна дали хибридните се пекат, защото в мейкъп бях гледала един, който можеше и да не се пече ... сега ще се чудя какво да го правя този хаха

# 518
Базата и топ лакът от тази серия се пекат, затова предполагам, че и този се пече...А пише ли как се сваля?

# 519
Базата и топ лакът от тази серия се пекат, затова предполагам, че и този се пече...А пише ли как се сваля?
нищо не пише в сайта на синсей

# 520
  • София
На шишенцето си пише Стъпка 2, както и uv/led (горе вдясно).
Търси някой със стъпка 1 и печка Grinning

# 521
Елен лакираш се на закрито през деня (в хубав слънчев ден), след това излизаш навън, няма начин да не се опече 😉

# 522
Не знам дали сайта е легитимен, но имат 50% на Еси Blush
https://emaglam.bg/essie-50?page=6

# 523
На шишенцето си пише Стъпка 2, както и uv/led (горе вдясно).
Търси някой със стъпка 1 и печка Grinning
стъпка 2 го имам и по други лакове (примерно римел) и това за ув/лед и по топове, които могат да не се пекат, за това и не бях сигурна дали става, но си е моя грешката. И аз се замислих за слънцето и че лятото би трябвало да го опече.

# 524
Не знам дали сайта е легитимен, но имат 50% на Еси Blush
https://emaglam.bg/essie-50?page=6
В Мейкъп има адвент календара на Еси. Изглежда изгоден.
https://makeup.bg/product/546960/
Скрит текст:
Описание Адвент календар. Цена 114лв.
Комплектът съдържа: 12 бр. класически лака Essie, 13.5 ml + 2 бр. мини Essie, 5 ml + 1 бр. лак за нокти с гел ефект Essie Gel Couture, 13.5 ml + 1 бр. топ лак Essie Gel Couture, 13.5 ml + 2 бр. бързосъхнещ лак за нокти Essie Expressie Quick Dry Nail Color, 10 ml + 1 бр. мини кайсиево масло за кутикули Essie Apricot Cuticle Oil, 5 ml + 1 бр. мини топ лак Essie Gel Setter Top Coat, 5 ml + 1 бр. мини основа за нокти Essie Here To Stay Base Coat, 5 ml + 1 бр. мини лакочистител Essie Nail Polish Remover Good as Gone, 25 ml
Аз леко реновирах предходния маникюр като го матирах. Така най накрая почти улових действителните цветове на лака и ваденките Grinning:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт