Отговори
# 150
Тара, сигурно няма да се повтори, но съм много доволна.
Не са ви забравили, 60 работни дни е времето за доставка. Звънях преди няколко дни и казаха да си чакаме.

# 151
Айде да си изкажа мъката днес... От вчера съм болна. Бях със хрема, лека температура 36.9,болка в гърлото, лека кашлица. Днес симптомите са само по-силна кашлица и лека хрема. Взеха ми от аптеката тест, който се оказа +. Сега обикалям, за да си направя PCR ама да видим. Малкия се моля нищо да му няма, но днес на няколко пъти се закашля леко... Мен кучета ме яли

# 152
При нас бирата дойде след около месец и половина с търговски представител. Още стои затворен стека. 😂

За моето къпане използвам каката. Онзи ден заспа бебока и аз на бегом в банята и я предупреждавам да го наглежда. В момента, в който си намокрям косата и чувам рев. Идва каката в банята и докладва "ревна, но не е повърнал, и пелената не си яде, може би е гладен, така че се къпи спокойно, но по-бързичко". 😂😂

Габи, бързо възстановяване. Мен ме държа три дни 38,5 температура и вече 10 дена още ме наболява гърлото, прикашлям и имам хрема. За детето не се тревожи, те леко го карат. Все пак маска и често миене на ръцете, особено преди хранене. Не съм сигурна, че нашия го изкара с нас, беше много кисел два дни, други два спа пък много, киха на поразия, ама той си киха от родилното още.

# 153
pgeobear Аз само за него се притеснявам. За мен не... Благодаря ти дано той да ми е здравичък. Започна да кашля. Звънях на педито, тя не вдигна...

# 154
  • до най-прекрасния мъж
pgeober, и нашата киха от родилното. Уж било нормално, но тя има бял секрет, мисля, че от връщането на мляко. Няма бактерии, правихме посявка. Не знам доколко е нормално.
След като вчера спа много, днес не иска хич, спи по 30-45 мин и реве, че й се спи. Ми не мога да схвана никаква логика и вече се отказвам да търся такава. Гледам да спи поне малко между храненията, пък каквото такова. Днес свекървата ме ядоса. Иска да купува кошара за у тях, като идем на гости, малката да спи. Обяснявам й, че детето през деня отказва кошара и предпочитам да спи в мен, но да спи. Да съм я оставела в кошарата, ако й се спи, щяла да спи. Казвам й, че реве. Еее, щяла да пореве, пък да заспи. Бясна съм и неслучайно не й искам помощта. Като ми я върне преуморена от неспане вечер, файда, че съм си починала през деня.

# 155
Габи, щом прикашля консултирай се все пак с педиатър, но дори и да се е заразил вярвам, че ще му мине леко и бързо.
Ти можеш да започнеш авирон Рапид, аз по препоръка на ЛЛ продължих да си пия витамини на Прегнакеър и парацетамол пиех, докато поддържах над 38 температура. Приемай повече течности - вода, сок, чай, супи.

Блу, и каката ми кихаше доста. Ние се отопляваме с климатици и допускам, че до известна степен и това влияе. Сополки също вадя от време на време.
Относно свекървата....нашата се натискаше да гледа каката, купихме от сгъваемите кошари, така и не я използваха нито веднъж. Прибрахме си я и си я разнасяхме по почивки. Като се натиска толкова да вземе една такава, пък после ще я използвате като нас. 😂 Важното е да не се ядосваш.

# 156
pgeobear в педиатрия сме, малкия няма зачервено гърло, поне не го е видяла. Няма температура, но най-вероятно и той е болен и може да се наложи да влезем в болница. Утре ще се консултирам с нашата педиатърка, че да видим тя какво ще каже. На тази тук и нямам много доверие...
Едитвам се: писаха му ОВИ диагноза. Изписаха биозин кидс сироп, витамини Ц и спрей за нос Grip Stop. И пак ме накара да се чувствам като най-лошата майка...

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 18:54 от gabby92

# 157
  • до най-прекрасния мъж
Аз се дразня от незачитането на нашето мнение - моето и на баща й. Сто пъти повтори, че детето гушнато не се чувствало комфортно. Ми ОК, ама то спи така и по 2:30 ч, а в кревата спи 30 мин денем. Е, дали му е зле. Че чак се и сърди. И едва ли не да й оставям малката да я гледа. Ми тя е на 2 месеца, още си има нужда от мама. Това ме дразни, не самата кошара, а изказванията й. Имам чувството, че оставя ли я, ще я остави да се дере, само и само да спи в кошарата, щото нали на бебе на 2 месеца му е неудобно да спи гушнато. Оплаках се...

# 158
Аа вашите издават ли звък като хъркане. Като ги вдигнете или както си седи, все едно има сополче назад, но като го дърпам с ноското не излиза нищо. Дали е нормално?

# 159
Издава и такива звуци и грухти като прасенце, но за кратко.

# 160
  • до най-прекрасния мъж
Издава и такива звуци и грухти като прасенце, но за кратко.
+1
Понякога хърка, като заспива. Било от нослето, каза педиатърката. Аз мисля, че е или от рефлукса, или от сухия въздух. И ние сме на климатици вкъщи. Особено сутрин се усеща доста.

# 161
Габи, спокойно. Каква болница, ако нищо ви няма? С това малко бебе най-много да лепнете там нещо. Ти си знаеш, но ако няма нужда не се навирай между шамарите. При нас мина леко. Малката вдигна две вечери температура, давах и три дни панадол, биозин и вит.С. И то основно от мой страх, можеше само с два приема панадол. Аз пих само биозин мама и парацетамол.
Феъри, ще си чакам бирата тогава. И не подценявай госпожицата. Току виж я приспиваш с къпане😀.
Блу, не се ядосвай на свеки. Тя много знае, ама ако и я дадеш няма да я остави да плаче. Майка ми беше строга към мен, а ела да видиш сега как угажда на децата. И когато и го кажа, казва, че като родител имаш отговорност да се грижиш и да възпитаваш, после да им се радваш, а като баба - само да им се радваш. Имали си децата майка и татко за другото 😉.
За хъркането на нослето  - понякога и при нас го има. Мисля, че е от сухия въздух. Когото овлажнявам е ок.

# 162
tara2 Аз не искам да влизаме в болницата. Тя онази педиатърка го каза... Дано не стигаме до там. Само се моля той да оздравее.

# 163
Габи, бързо и леко да минава вирусът!
За нослето е нормално да прихърква. Не е добре да се ползва аспиратор, защото само влошава положението. С кихането се изчистват секретите. Аз пръскам Стеримар, а ако стане по-зле положението, педиатърът изписа капки Грип стоп. Вкъщи се ползват активно увлажнител и пречиствател и въпреки това бебчо си прихърква. От рефлукса му се връща кърма и е нормално.
Блу, аз не бих си оставила човечето при тази свекърва и за час, пък какво остава за цял ден. Като нищо ще зареже бебка да си плаче в кошарата.
Тази вечер съм най-накрая наспана. Моето момче заспа в 12 и се събуди в 5:40. Все едно съм спала поне 8ч. За първи път му се случва толкова дълъг сън, още повече че предните 2 дни се събуждане да суче по 4 пъти на нощ - скок в растежа, какво да се прави Simple Smile

# 164
  • до най-прекрасния мъж
Ирен, скокът по термин ли е или по дата на раждане? Аз хич не схващам кога в какво е, два дни е така, два дни иначе. Гука, смее се, разпознава ни с баща й, бабите не чак толкова. Уж в 8ма-9та си откриват ръцете, нашата ги мята още безразборно, а днес навършва 10 седмици по дата на раждане.

Общи условия

Активация на акаунт