Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 33 079
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Е то това за пришития парцал се вижда от снимките ..

# 226
Е, на снимката добре седи тениската.

# 227
Още нови тениски и едно дънково яке!

# 228
Още нови тениски и едно дънково яке!

Нито има нещо ново в моделите, нито в принтовете... дано пролетната колекция не е на това дередже 😅

# 229
  • София
Хахах, да! И аз се надявам пролетната колекция да е с наистина нови модели, а не старите модели с нови цветове. Също така се надявам да спрат с тези надписи, етикети и огромно лого.

# 230
Напоследък всичко е много скучно и еднообразно 😒

# 231
Аз реших, че са пуснали нова колекция. Поръчах си тениска, да видим.

# 232
Аз реших, че са пуснали нова колекция. Поръчах си тениска, да видим.
Браво! Чакаме отзиви! Синия цвят изглежда страхотно!

# 233

Според мен това е защото залагат на каквото се продава най-лесно - тениски, клинове, късо якенце. Това са масови дрехи и повечето жени ги носят в ежедневието си и затова и се купуват по-бързо.

Наистина напоследък всичко ми е скучно дори и на скъпите марки, не само на Алеса. Едно и също - едни и същи рокли, едни и същи панталони, едно и също всичко. Няма нищо различно и интересно. Нямам големи очаквания за новата колекция, но все пак се надявам да има нещо интересно.

# 234

Според мен това е защото залагат на каквото се продава най-лесно - тениски, клинове, късо якенце. Това са масови дрехи и повечето жени ги носят в ежедневието си и затова и се купуват по-бързо.

Наистина напоследък всичко ми е скучно дори и на скъпите марки, не само на Алеса. Едно и също - едни и същи рокли, едни и същи панталони, едно и също всичко. Няма нищо различно и интересно. Нямам големи очаквания за новата колекция, но все пак се надявам да има нещо интересно.

О да, разбирам,че залагат на най-търсените модели, но все пак един и същ модел тениска да я преиздават в различни цветове, или в нов принт... Пак могат да създават дрехи за ежедневието,но да са по-различни...какво е това нещо една тениска в десет цвята 🤨 За какво са ми еднакви дрехи 🤷‍♀️. Да не говорим, че всичките им тениски са адски широки и еднообразни.... Еми да измислят нещо ново, тениски по тялото. Аз си взех nude тениската с черните надписи... Ами никак не седи, нито под панталон, нито вързана както ги пратят те, нито пусната. Седеше ми като чувал, а аз съм най-малкият номер, на края им я върнах.

Силно се надявам в новата колекция да има нещо по-различно, но ако съдя по това което виждам едва ли 🤔

# 235
Не ги защитавам, но като казахте 10 цвята една и съща тениска се сетих за тази на Гес
https://answear.bg/p/guess-teniska-416877

# 236
Не ги защитавам, но като казахте 10 цвята една и съща тениска се сетих за тази на Гес

Мисълта ми е, нека старите модели в нови цветове да не са за сметка на наистина нови и различни неща или нека да си ги преиздават, но да създадат нещо различно  да има някакво разнообразие. А при Алесите напоследък е точно така..... Само стари модели в нови цветове и без нищо ново 🙄

# 237
Даже трябва заедно да ги пускат цветовете. Трябва по-нестандартни модели. Поне няма да изхарча много като е едно и също...

# 238
Съгласна съм с теб! Yum
Скрит текст:

Мисълта ми е, нека старите модели в нови цветове да не са за сметка на наистина нови и различни неща или нека да си ги преиздават, но да създадат нещо различно  да има някакво разнообразие. А при Алесите напоследък е точно така..... Само стари модели в нови цветове и без нищо ново 🙄

# 239
Кога се очаква новата колекция? Април месец ли?
Аз съм харесала една тениска на авин, а на алесса едно дънково яке ми харесва от преди.

Общи условия

Активация на акаунт