Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 037
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Мореее, много си цитирала, скривай малко чаршафите. Sweat Smile

# 61
Мореее, много си цитирала, скривай малко чаршафите. Sweat Smile
Ох ми нали съм нова във форума и хич не се сещам да ги крия тия чаршафи 🤣 Идвам да добавя, че сега излязох от профила си и почнах да си търся коментара към Dare to dream luxury блузите-няма го. Написах, че материята на черната блуза е различна от тази на бялата и не е добра. И им дадох 3 звезди, направили са го само аз да си го виждам. Чак ми идва да звънна да ги питам 🤣 Иначе сега като се замисля, чудила съм се защо за някои дрехи има по 4-5 гласа, а нито един коментар да се види, ами ето защо-изтрити са.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 14:25 от Море

# 62
Аз влизах напред да гледам - моите мнения старите ги няма - бяха хвалби основно Simple Smile  Стоят само по-новите. Та предполагам че след известно време изтриват старите коментари или на изчерпан продукт или на преиздаден, за да може да пишат след преиздаването например...

# 63
Аз влизах напред да гледам - моите мнения старите ги няма - бяха хвалби основно Simple Smile  Стоят само по-новите. Та предполагам че след известно време изтриват старите коментари или на изчерпан продукт или на преиздаден, за да може да пишат след преиздаването например...
А не, не е така, защото имам 1-2 също толкова стари коментари, които са хубави, даже единия са ми го сложили горе до продукта да се чете. 🤣 Те коментарите нямат дати, колкото повече положителни- по-добре!

# 64
И аз гледам, че под едни дънки ми липсваше коментара от миналата година.

# 65
Това е доста разочароващо - триенето на коментари! Добре, че тук може да даваме адекватни мнения!

# 66
Това е доста разочароващо - триенето на коментари! Добре, че тук може да даваме адекватни мнения!
Всъщност за мен не е разочароващо. Аз, говорейки за моите коментари имах в предвид че са изчезнали след повече от 8 месеца показване....може би им в дошло времето. Ако имам нещо негативно бих го казала по телефона, но както казах по-горе, много внимавам с избора си. Един топ само съм връщала до сега и то защото не ми стана ...    Сега например имам същите съмнения за белия блейзър с емблемата на рамото....надделя ми че е много красив и че че достигна сума за следваща карта 🙂🙂🙂

# 67
Някой има ли ризата Chains And Charms  ?
Търся мнение как е на живо.

# 68
Аз влизах напред да гледам - моите мнения старите ги няма - бяха хвалби основно Simple Smile  Стоят само по-новите. Та предполагам че след известно време изтриват старите коментари или на изчерпан продукт или на преиздаден, за да може да пишат след преиздаването например...

Моят коментар не беше стар, изчезна след 1,2 дена. Беше съвсем реален коментар с конструктивна критика, която хем да предупреди следващ купувач, хем да даде повод за размисъл на алесите да работят в по-добра насока, не просто да хейтя излишно или да е тип “конкуренцията е писала”. Беше за едно от якетата им, че кройката е наистина лоша. Аз съм слаба и дребна, нося XS размер за якета, но това яке ме правеше в раменете като борец (мисля, че и преди съм писала тук), въпреки че самото яке не е дебело. Качулката малко скриваше, но все пак тази качулка е за да я сложа понякога, не е там за красота само. Всичките ми приятелки и колежки казаха, че това яке определено не изглежда като такова за 260 лева, а като за 40-50 лева максимум, демек изглежда евтино, ама е скъпо. Моята шивачка също ми обясни, че кройката е много лоша и не се шият така зимни якета (но това го спестих от коментара ми). Отделно написах, че якето абсолютно не е подходящо за под 10 градуса, въпреки че са го рекламирали като зимно. Под 10 градуса измръзвах с него, макар че аз ползвам кола буквално и на 4 минути пеша разстояние до магазина, а какво остава за жена, която няма кола и се налага да ползва градски например. Бях разочарована от якето, но като видях и че са ми махнали коментара побеснях повече. Не се прави така. Те си имат вярна клиантела, част от която не разбира от кройка или пък не им пука, че якето не става за зимата, един коментар няма да им бутне бизнеса, но е редно тези от нас, които държат на качеството, да имат едно наум като поръчват и да четат реални коментари, а не само коментарите от 18-25 годишни, които нищо не им разбира главата от качество на дреха, а само се радват, че имат скъпа дреха на разпознаваем бранд. В крайна сметка и това е целта на коментарите, да може клиентите да ги оставят и да седят там. По-добре изцяло да ги махнат, отколкото просто да има някакви превъзнасящи се такива, които всеки с малко ум знае, че не са цялата истина.
Оттогава просто се научих да си взимам за малко повечко пари якета на Cavin Klein с гъши пух, Wellensteyn и други, които хем са около 300-400 лева, не кой знае колко повече от алесените, хем гъшия пух е неизмерим в топлина, хем ми седят все едно са шити за мен. От алесите взимам само къси панталонки защото ги шият добре, но и това наскоро спрях защото имаше намаления на Levis, а техните са страхотни също.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 11:05 от lidiya92

# 69
То не е че е толкова разпознаваем, иначе и аз си мисля, че са прекалено скъпи якетата, над 200лв е доста, по-скоро да като за над 100лв.

# 70
То не е че е толкова разпознаваем, иначе и аз си мисля, че са прекалено скъпи якетата, над 200лв е доста, по-скоро да като за над 100лв.

Опрелено не са за над 200 лева техните. На снимки признавам, че са сладурски и хващат окото, така се излъгах и аз. Фотографът им е много добър, целия бизнес им издигна, дано му плащат добре. Просто аз не се вълнувам от марката толкова, колкото от материала и кройката. За мен това прави една дреха скъпо изглеждаща, не гигантското лого. Когато една дреха ти стои като че е шита за теб, не може да се мери с гигантско лого или крещяща щампа. Имам сако на Авин пак купено импулсивно и сако на Масимо Дути, цената на Авин беше 240 лева, а на Масимо Дути 300. Ами разликата в кройката е от земята до небето, да не говорим, че Масимо е със студено пресована вълна, а Авин само имитират вълнена материя. Масимо ми седи все едно са го шили за мен, а Авин като сако от кварталния магазин. Не че има нещо лошо в сако от кварталния магазин, но просто цената му трябва да е на такова. Разбирам, че когато се шие в малки количества, както правят бг брандовете, няма как цената да е ниска, защото ще фалират, но поне тогава трябва да изпъкнат с това, че дрехата им е наистина уникална, седи перфектно и си заслужава парите и си заслужава да избереш тях пред световните брандове. Когато обаче разчитат на това, че просто ще се купи само защото е Авин/Алеса….

# 71

Моят коментар не беше стар, изчезна след 1,2 дена. Беше съвсем реален коментар с конструктивна критика, която хем да предупреди следващ купувач, хем да даде повод за размисъл на алесите да работят в по-добра насока, не просто да хейтя излишно или да е тип “конкуренцията е писала”. Беше за едно от якетата им, че кройката е наистина лоша. Аз съм слаба и дребна, нося XS размер за якета, но това яке ме правеше в раменете като борец (мисля, че и преди съм писала тук), въпреки че самото яке не е дебело. Качулката малко скриваше, но все пак тази качулка е за да я сложа понякога, не е там за красота само. Всичките ми приятелки и колежки казаха, че това яке определено не изглежда като такова за 260 лева, а като за 40-50 лева максимум, демек изглежда евтино, ама е скъпо. Моята шивачка също ми обясни, че кройката е много лоша и не се шият така зимни якета (но това го спестих от коментара ми). Отделно написах, че якето абсолютно не е подходящо за под 10 градуса, въпреки че са го рекламирали като зимно. Под 10 градуса измръзвах с него, макар че аз ползвам кола буквално и на 4 минути пеша разстояние до магазина, а какво остава за жена, която няма кола и се налага да ползва градски например. Бях разочарована от якето, но като видях и че са ми махнали коментара побеснях повече. Не се прави така. Те си имат вярна клиантела, част от която не разбира от кройка или пък не им пука, че якето не става за зимата, един коментар няма да им бутне бизнеса, но е редно тези от нас, които държат на качеството, да имат едно наум като поръчват и да четат реални коментари, а не само коментарите от 18-25 годишни, които нищо не им разбира главата от качество на дреха, а само се радват, че имат скъпа дреха на разпознаваем бранд. В крайна сметка и това е целта на коментарите, да може клиентите да ги оставят и да седят там. По-добре изцяло да ги махнат, отколкото просто да има някакви превъзнасящи се такива, които всеки с малко ум знае, че не са цялата истина.
Оттогава просто се научих да си взимам за малко повечко пари якета на Cavin Klein с гъши пух, Wellensteyn и други, които хем са около 300-400 лева, не кой знае колко повече от алесените, хем гъшия пух е неизмерим в топлина, хем ми седят все едно са шити за мен. От алесите взимам само къси панталонки защото ги шият добре, но и това наскоро спрях защото имаше намаления на Levis, а техните са страхотни също.
Ще споделиш ли кое е якето?

# 72
  • София
Дойде ми поръчката от алеса.
Имах три артикула, 3 топа.
Всичко дойде в изрядно състояние.
Ето снимки и мнение.
1. Топ sexy spell - материята ме изненада.
Oчаквах да е плътна и стегната а се оказа мнооого тънка
Иначе стои добре, но не както очаквах (може би и защото съм наляла последно време).
Дори на намаление цената му ми се вижда доста за най-обикновен черен топ и то от такава материя...

Поръчах с.

2. Richer than your man - тениска
Материята е много хубава но ме разочарова деколтето.
Поръчах я само защото на снимките в сайта е с доста широко деколте тип лодка.
При мен не е така

Ще я върна.

3. Топ saphire purple

Материята и цвета е разкошен, не ми харесва обаче че има някакви бели дантели по презрамките.
Освен това шева под пространството на гърдите ми идва някъде към края на гърдата при движение и ме дразни.

Всичко е размер с.
Хубави са, но за някой по-слаб от мен 😂

# 73
Черния потник като се поизпотиш и образува черно под мишниците

# 74
  • София
Черния потник като се поизпотиш и образува черно под мишниците

Наистина ли?
Значи по добре да връщам?

Общи условия

Активация на акаунт